If I’d let you cross my mind, would you mind?

Bra dag faktiskt. Gick upp astidigt för att spela golf med kajsa 07.50. Spelade 18 hål på 3 timmar och 20 minuter, riktigt skönt! och kul, även om det inte gick bra, 31 fjuttiga poäng och en puttning som bara är pinsam att snacka om.. Annars kom jag hem och käkade lite lunch och sen har jag mest bara gjort ingenting hela eftermiddagen, sjukt onödigt.. Ångrar lite att jag inte gjort nått vettigt. Men ångern tänkte jag ändra till att jag blir nöjd igen, så ska ut o springa med sarah om en timme ungefär. Hoppas regnet lättat då, för just nu är det skyyyyfall! Annars har jag bokat biljett till sthlm idag, ska dit på onsdag, blir mys, hihi! puss peeps!
stellus och jag, mest för att vi va så små då,
och för att jag är så glad att jag har en vän som stella,
och för att jag är så glad att hon flyttat så nära mig.
bästabästa stella!


blow him back into my arms

Vill tydligen funka i explorer men inte i chrome, hm? .. Lugn dag idag, men cv-fixande, lite bokande och städning. Ska kila iväg till min öronläkare snart, aj, det brukar göra ont. Hoppas på att kanske hitta nån att hänga med ikväll, om inte alla jobbar, som vanligt.. Ska kolla med Stellis, inte myst där på flera dagar nu, illa..

e's my w e e t e s t d r u g

'cause a bottle of vodka's still lodged in my head

Galet trött. Vaknade halv tolv, mådde inte bra. Somnade om, vaknade igen halv ett, lite piggare och skulle slå ut på vasa en timme senare. Stack nästan direkt från sängen ut till golfbanan och spelade 18 hål med mamma o pappa. Hade 36 poäng, bra ju, men riktigt jävla störigt. Treputt på sista, sorgligt. För många treputtar generellt. Hmm.. Hoppas på att kunna spela en del i veckan iaf! Jag vill ha under tio, nu! Bah, nu hoppas jag på mat snart, galet hungrig, bara ätit två rostmackor idag.. Och värmen ska vi inte snacka om, sjukt äckligt. Ciao!

Tänker på er!

I feel no pain

så jävla jobbigt att ha meckat i onödan, fixa det nu tack?
mysig kväll hos denice igår med snicksnack och fantarosé.
ikväll blire tjugoårskalas hos lolli, sen utgång, yayaye!
livet leker!

...

just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
cause its gonna be
all heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree, you can hang with me

RSS 2.0