sleep tight

Bra helg med gröningsmys och snack i fredags och grillparty på hemmaplan igår. Tack alla söta vänner som kom hit och gjorde kvällen till en bra och minnesvärd kväll. Synd att den slutade som den gjorde för vissa bara.. i det stora hela var det bra och känns som nått värt att göra om! Mysig natt med Victor också, jag är jättekär. Tjingeling!


Forever and always

Sugiga folk är på att kommentera istället. Beep, läs inte bara, kommentera också! Jag blir gladare då! Anyway, grattis till min mamma och pappi som har 21 årig bröllopsdag idag! Och grattis till mig lite att jag ör klar med veckans prov! Yey! Oj vad många uttropstecken det blev nu. Lugn dag idag, skolan till 12, sen lunchade jag med mammi, sen stack jag till M&M och städade och satt och snacka längelänge. Sjukt kul faktiskt. Mina morföräldrar är så softa och roliga och jag skrattar jättemycket när jag är där! För övrigt har även min mormor samma ediciner som jag fick igår, mina akutmediciner, jag känner mig inte alls som en gamling nu? Anyway. Bra att jag har dem om nått skulle hända igen. Nuu, ska jag kolla vad jag har att göra till nästa vecka, softa lite och typ sånt. Ikväll ska jag träffa E, S, S, K aka 1337 och chilla. Kanske ska ut och käka med bröllopsparet också. Om jag vill.

Tjenarå!


cookie dough chip

Bra dag med lite shopping och en tur till maxi. Massa tid med mammi helt enkelt, mysigt värre. Nu har jag precis avnjutit en mumsig kycklingsallad och nu snackar jag med min VB-babe i tele. Yey kan inte bli bättre. Sen ska jag göra en latte på arla's baristamjölk och äta Hägendaz Cookie Dough Chip, mmmmums! Ska plugga också, NK miljöprov imorgon!

Later!
 
 
 

partyschema

När jag var liten hade jag pjymaspartyn och sovöverpartyn pretty much all the time. Nej men väldigt ofta hände det. Det var middag, disco, lekar, ryska posten!! , snacks och allmänt kul! Det var i princip alltid samma personer som blev bjudna. Mina bästa tjejkompisar. Jag brydde mig inte om de andra blev ledsna, de jag inte vill ha på min fest fick inte komma på min fest, rules are rules! Och när det gällde killarna var det alltid min första kärlek och även kille (som man sa då) under 3 års tid, Hektor och hans "gäng" som fick komma. Ja ni som var med på den tiden vet vilka det handlar om! Om jag inte hade fyllt år eller skulle fira nått speciellt hade jag ändå partyn men då ofta tillsammans med en eller flera kompisar. Oh vilka minnen man har från när man var mindre. Hittade i alla fall gammal inbjudan från ett av mina partyn, detta var ett sovaöverparty jag hade tillsammans med Madde. Kolla in! Partyschema, organiserade var vi allt!


hey, where's the kid with the chemicals?

Började dagen med nationella som jag helst inte vill prata om. Orkar inte tänka på det. Vet inte om det gick varken bra eller dåligt och det är lite frustrerade. Därefter gick jag till vårdcentralen där jag skulle besöka min läkare. Tog långt tid att vänta som vanligt men det var värt det, för nu har jag fått alla möjliga mediciner som ska hjälpa mig mot min allergi och ifall jag skulle få en allergiskreaktion igen - pollenchock som jag så fint kallar det. Jag fick 3 mediciner jag ska ta varje dag och 2 st jag alltid ska ha med mig ifall jag skulle få en pollenchock, en inhalator och sen kortisontabletter som jag ska ta 12 stycken av vid en pollenchock, jag ni läste rätt, 12 stycken! Woooh! Hur som helst hoppas jag det ska bli bra nu. Efter läkarbesöket var klockan 7 minuter i tolv vilket resulterade i en väldigt stressad Malin som cyklade som en galning till skolan för att hinna i tid till Bolagsstämmorna vi skulle kolla på idag. Var där 4 minuter i, så hann tillochmed köpa en macka och en dricka innan det började, tur för mig som höll på att dö av hunger då jag bara hunnit dricka en halv drickyougurt på morgonen. Efter bolagsstämmorna skulle vi skriva på vår affärsplan, vilket vi ganska snabbt la ner igen i brist på ork och för att Johanna behövde sticka hem och plugga och fixa sin redovisning hon ska ha imoron som hon inte ens börjat på. Annars hade vi bara llmänt kul åt att jag borde va den slavdrivande VD:n i vårt företag och att Johanna ska stå som Kaffekokare / Fikaansvarig. Intern skämt. Later!
  

för att jag gillar att shoppa på apoteket?

I'm running out of time

Oj. De senaste 92 minuterna har verkligen gått fort. Jag tänkte mig att jag skulle gå och sova strax efter Grey's så jag kunde vara pigg och utvilad inför morgondagen, nu har tiden gått och jag har för länge sedan överstigit min tidsplanering. Problemet ligger dels i att uppladdningen av foton går segt på facebook (varför kom jag på tanken att ens börja?)  och dels i att jag fastnar för länga på olika internetsidor jag vill kolla. Har dock inte bara kollat runt på massa strunt. Jag har bl.a. gjort en lista över vilka böcker jag vill läsa i sommar. För jag vill faktiskt vara en sån som läser mycket, trots att jag inte alltid lyckas. Oftast inte helt enkelt. Men jag vill vara sån. Människor som läser mycket är så kunniga, så kloka, så eftertänksamma, förstående, vetande. Allt. Sån vill jag vara. Så i sommar, när jag har 2,5 månaders sommarlov ska jag ta tag i mig själv och läsa. Massa böcker. Som jag har velat läsa länge, men det har bara inte blivit av. Har inte hunnit och andra bortförklaringar. Men om jag börjar läsa i sommar kanske jag är villig att fortsätta i höst. Äsch, vi tar det då. Måste sova nu. Godnatt!

you complete me

  image19
 
Hedersinlägg till ingen mindre
än en av mina allra bästa vänner
Emma Packet Bergqvist eftersom
hon är så jävla skillad på tyska att
jag knappt pallar trycket och för att
hon hjälper mig när saker och ting
går snett. Och rakt också för den
delen. Hon är obeskrivligt bra att
ha helt enkelt. Alla borde ha ett
alldeles eget pack.
  
 


  hedersbild såklart, pajen (v) packet                        

it hurts, so we lie

Kom på mig själv med att det kanske lät som att jag skulle sluta med nått. Typ golfen. men nej, jag ska inte sluta spela golf, och inte med någonting annat heller. Jag skulle bara sluta skriva på det inlägget, så nu vet ni det. Förresten tog jag min sista gardasil (eller vad det nu heter) spruta idag. Så nu är jag vaxinerad mot livmoderhalscancer. Känns ändå rätt skönt att va det. Jag är typ vaxinerad mot allt. Men det känns rätt bra det också. Så slipper man kanske bli sjuk. Ska vara duktig och använda solskyddsfaktor i sommar också. För vårt ozonskikt är relativt tunt och jag vill inte ha hudcancer. Tjingeling!

we can cry the pain away

Massa sport info idag. Kollade på de direktsända avslöjandet av den svenska EM-truppen innan idag. När det var ett nummer kvar nämligen 17 vände jag mig och sa till pappa, - "den platsen är till Henke Larsson" , pappa svarade - "Nej det tror jag inte, han vill väl aldrig va med" - Och så vips, namnet som blir uppläst är inget mindre än Henke Larsson. Kul att han valde att ställa upp igen, han känner väl att han har motivationen och att han spelat bra i vår vilket han har. Så ett kul beslut av Henke. Vilket också resulterar i 2 HIF-spelare i truppen, inte helt fy skamm! Riktigt kul. Dock synd att Henke inte kommer kunna inviga nya TC på vasatorp som sker den 6 juni som han också skulle vara med att inviga, nu blir det nog inte så. Lite trist. En annan tråkig nyhet är att Annika Sörenstam har beslutat att det här är hennes sista säsong. Ooooh-no. Världens bästa golfspelerska lägger av. En av mina största idoler. Sånt är aldrig kul. Anyway, hennes beslut och det är säkert klokt det med. Man ska ju sluta när man ligger på topp. Därför slutar jag nu. Ciao!

and I thought I'd live forever, but now I'm not so sure

Så, nu är ännu ett prov avklarat. Alltså bara 3 stycken som återstår.. Den här veckan! Känns för tillfället som det mesta av krutet går på skolan. Inte allt för kul, men det måste göras och vill jag uppnå mina mål måste jag verkligen plugga och lära mig det. Så det går bra. Idag gick det nog ganska bra i alla fall så det är skönt. Fick reda på att jag är ledig från engelskan imorgon vilket är mer än skönt och resulterar i en sovmorgon till klockan 12.05. Sarah undrade om jag ville träna på förmiddagen då och det ville jag. Tills jag kom på att jag börjar klockan 12.05 med ett konditionstest i idrott. Så jag tror helt enkelt att jag måste skippa träningen på förmiddagen så jag är pepp på testet klockan 12. Synd tycker jag. Istället ska jag helt enkelt utnyttja förmiddagen genom att plugga. Känner inte för att sova bort en hel förmiddag så så får det bli. Nu ska jag ta min latte och fortsätta studera inför morgondagens kursprov i italienska 2, wish me luck! Lite musik i bakrunden får det bli. Annars blir jag galen. Förresten vill jag övningsköra. Kanske kan övertala pappa. Mamma är på middag i Malmö ikväll så det är bara han och jag.

Tjarå!


don't worry be happy

Förresten kan jag nu berätta för er att jag har fått sommarjobb! mörker
Yey, bergalidens ålderdomshem i 3 veckor, det blir nog bra.
Har i alla fall räknat ut att jag kommer tjäna nästan 6000 spänn,
 eller närmare bestämt 5940 spänn och det är inte fel. K och S
har också fått så det är bra. Dock har S inte fått samma period
som mig och K. Men det ska nog gå bra ändå. Jobbar ju bara
6 timmar per dag alla vardagar och dygnet har 24 timmar vilket
resulterar i 126 lediga timmar per vecka. Alltså 376 lediga
timmar på hela perioden. Vi lär hinna ses ändå. Brabrabra.
Har även kommit fram till olika beslut nu om vad som händer
i veckan och sådär så det känns bra. Att ha lite koll och inte
alltid planera allt i sista minuten. Fast jag gillar nog ändå
lite att ta det som det kommer och se vad som händer. Inte
binda upp sig på allt för mycket, jag vet inte. Nu yrar jag bara
pga yrhet, trötthet, prestationsångest och annan skit. Ska ta
och plugga i min säng för att sedan sjunka in i drömmarnas
värld. Avslutar med en bild som jag tog för ett par dagar
sedan från mitt fönster. Känner att jag behöver pigga upp
bloggen med fler bilder så det ska jag jobba på. G'night!

jag har en liten förkärlek till trädet.
jag vet inte vad det är, det bara är så.

just do it

Har varit ute och fotat lite nu på eftermiddagen nu också! Plus att jag tog en bild på mina nya t-shitar, som förövrigt är gjorda av organic cotton! Viktigt! Som jag tidigare nämnt har jag blivit väldigt berörd av allt jag hört och lärt i skolan och försöker nu leva så miljövänligt som möjligt och även påverka mina föräldrar. Köpte därför organic cotton som är bättre för miljön. Och i helgen blev det så att familjen införskaffade en soda stream vilket också är bra för miljön, och så slipper man släpa hem massa flaskor! Jag gillar miljötänket! Bilderna är komprimerade, därav inte den vanliga kvaliten, annars är nikon D40X mums! Tjarå!

                                 
        t-shirtarna              det var fint väder          myrorna gillar blommorna            sen blev det fult väder, 
                                                                                                                                        så jag gick in

I like you just the way you are

Jadå klockan är snart 20 i fem och jag har inte pallat öppna kriminologiboken än. Hejdå MVG i krim. Har i alla fall gjort mina scones och mumsat i mig, har bytt spikes på ena skon (på andra satt de alldeles för hårt),  har läst massa bloggar och har kollat 2 avsnitt av andra avenyn. Shaize vad det hänt mycket de här de senaste avsnitten. Ohh andra avenyn är så bra. Louise om du fortfarande ligger efter, skärpning! Jobba ikapp nu för fan. I övrigt är jag bara allmänt kass på att plugga idag. Men ska läsa lite bloggar och faktiskt ta tag i mig själv sen. Vet inte när mammi och pappi kommer hem. De är och lirar golf på Mölle. Sen snacka pappa om att de skulle käka på Mölle värdshus men då slår jag dem. Jag vill ha mammas goda lagade mat. Mmmm. Kom på att jag nog ska ut och fotta lite nu. Hejdårå!

såhär jävla mysigt var det på gröningen i lördags kväll, ooh vad jag gillar det!
image9

it's my life, don't you forget

Hemma från softaste skoldagen på länge. 3 minuters engelska sen var det inget mer. Duktiga som vi är gjorde vi lite på vår UF-presentation ändå. När vi ändå hade pallat oss dit. Jag har iofs inte så långt, men typ Emelie som tagit sig från Mörarp. Inte så lönt för henne att bara åka hem igen. Började inte förän 12.25 idag heller så innan skolan var jag faktiskt duktig och övningskörde. Det gick riktigt bra idag, så det var kul. Sedan var jag på korauta och teknikmagasinet med pappa. Han skulle ha nån slipgrej och så funkade hans helikopter fortfarande inte och det hade inte kommit in några nya huvudrotorblad, så han fick en ny. Bra det. Så han kan vara glad igen. Var in en sväng på stadium också och köpte nya softspikes till mina golfskor och 2 nya tränings t-shirtar, finfina med balla tryck från barnavdelningen, nike. Nu ska jag baka scones för att sedan sätta mig på uteplatsen och njuta av vädret och kanske ägna lite tid åt att plugga till morgondagens prov. Ska byta spikes på skorna också, det är välbehövligt! Förresten kom jag på värsta smarta man kan ha min iPod touch till. När man ska baka är den perfekt. Bara söka upp receptet på nätet sen har man det där på displayen medan man bakar och man kan följa det hela tiden. Innan hade jag jämt laptopen när jag bakade, men touchen är så himla mycket mindre och smartare! Oh vad jag är glad att jag har min lilla baby. Hjälper mig i alla lägen. Ska förresten försöka ägna lite tid och ladda upp min film till bloggen snart lolli! Malin goes videoblogg, yes she does. Haha, eller inte. Men ändå.

See yah!

don't tell me 'cause it hurts

Min farmor fyller år idag. Så stort grattis till den gamla damen! Pratade med henne innan. Oh jag måste verkligen plugga massa nu egentligen. Jag orkar bara inte. Fan Malin. Det blir alltid så här. Nu är det så fint så fint väder. Man vill bara vara ute hela tiden. Dock har jag ändå gjort en hel del. Duktiga jag. Senare ska jag träffa Sarah. Ciao!

you're my sunshine

Kan vädret bli mer underbart? Mmm, legat ute och stekt hela dagen / pluggat. Inne nu för att hämta vatten, annars får man vätskbrist! Och det vill jag inte ha. Ändå problemet är att det är svårt att koncentrera sig på pluggandet när man bara vill sitta still och njuta. Gotta go!

only you can reach my heart

Ännu en underbar dag! Vaknade upp med Vigges arm runt mig och det är bland det bästa jag vet. Vi myste lite sen gick vi upp och pallade oss ut i trädgården för en mumsig frukost i skuggan under parasollet på uteplatsen. Varmt idag också! Sjukt skönt! Nu har Vigge åkt hem, jag har duschat och ska nu ut och steka i solen i sällskap av min älskade touchi och massa skolböcker (tyvärr, men ett måste).. Bra att man kan göra det utomhus i alla fall. Har precis lagt in lite sköna sommarlåtar på touchen också så det blir nog bara bra. Tänte övningsköra idag också, om pappa är på. Det är han nog. Soooolen kallar! Måste bara vänta lite så touchen blir lite mer laddad. Lågt batteri. Pallar inte om den dör fort. Yeeeeey! See you in the sun!

En duva flög just in i mitt fönster och jag trodde jag skulle dö, aaaaah!

where were you while we were getting high?

Ännu en supermysig kväll nere på gröningen i goda vänners lag. Oh så mysigt. Somrigt och jag blir så glad. Nu ska jag krypa ner under mitt nya täcke och mysa med min pojkvän. Godnatt!

mmmmmys

Brabra dag i soooolen och på golfbanan! Nu ska vi ner till gröningen och mysa igen. Mmmm!
Hejdå!

it's just like cherry kicks

Det går bra nu. Oh sommarsommarsommar. Jag är helt pepp på allt. Skulle vilja dansa hela natten på en brygga i en sommarklänning och bara sväva. Jag kommer inte göra det ikväll men jag bara längtar till sommarnätterna! Det är bra nu. Jag mår bra nu. Jag är kär i värdet. Jag är kär i solen. Jag är kär i sommaren. Jag är kär i Victor. Jag mår så bra.

Saker och ting förändras ibland.

there she goes

Förresten är det många kändis som inte klarar kändisskapet utan droger. Man dras liksom med. Undra vem som kommer här näst. Blondinbella eller Kenza kanske? Man kan ju som jag läste i metro dö av bloggstress. Då kanske knark är vägen ut. Jag tror dock inte att våra svenska toppbloggerskor skulle ta denna väg. Men man vet aldrig. Jag trodde det inte om Sanna Bråding. Eller kanske. Jag vet inte. Hur som helst är det många kändisar som är bra trots knark och skit. För att bara nämna någon. Pete Doherty. Mmm, den mannen. Att han håller på som han gör är väl ingen höjdare. Men han har nått. Han kan nått. Vad skulle Kate Moss ta honom för annars? Jag tycker han är bra. Jag tycker Kate är bra också. Och babyshambles kan musik.
  

image7

you might as well do the white line

Att det var Sanna Brådig som är inblandad i knarkhärvan trodde jag nog inte. Eller när man tänker efter kanske. Men jag tänkte liksom aldrig på henne. Lite synd tycker jag nog. Hon är rätt bra. Hon gör sig liksom bra på tv för hon är så annorlunda, alternativ och zingy men ändå svävande. Inte så konstigt att hon går på droger egentligen. Annars kanske man inte kan vara sådär som hon är. Anyway, tycker nog att det är lite synd. Ett par års fängelse kan ju inte va kul för trekronorstjärnan. Oh, trekronor. Det var en himla bra serie det. Satt som bänkad varje onsdag. Det var tider det. You might as well do the white line, 'cos when it comes on top, you gotta make it happen!

Lunch, sen MM, better gooo!


hello sunshine

Solen ligger på och det är nästintill vindstilla! Har legat och degat i solen ute i trädgården i sällskap av Louise. Sol, kex och saft. Kan knappast bli bättre. Har bestämt att vi ska hem till Louise och sola också. Hon har studsimatta, oh jag älskar det, det är kul och man känner sig så fri. Riktig sommardag idag! Snart ska jag duscha av mig lite, men känner sig så äcklig och lökig när man varit ute och stekt, sen äta lite lunch och efter det kila iväg till M&M. Sen har jag nog ett par timmar kvar av eftermiddagen, de ska jag väl spendera i solen eller pluggades, men ute! Det är ett måste i detta väder. Vill övningsköra sen också. Ska kolla med pappa om han vill. Han brukar vilja. Ikväll vet jag inte vad som händer än. Vill göra nått med Louise, eller ska rättare sagt. Får se vad som dyker upp.

Ciao!

I could stay lost in this moment forever

Jag skulle ju sova. Och när jag har bestämt mig för någonting men sen inte gör det blir jag arg på mig själv. Så nu har jag helt plötsligt jättebråttom att sova. Bäst att jag skyndar mig! Förresten så har jag bestämt mig för att börja fotta mer! Hallå, har ju inte en systemkamera för ingenting. Tog några bilder på vår vackra natur redan nu ikväll faktiskt, mm nikon d40x är kanon! Jag gillar den skarpt. Ska ladda upp fler bilder inom kort också! Kanske lite från New York eller Riga? Oj vad länge jag sagt det nu. Jag ska snart, jag lovar. Jag tappade ut lite pengar ur mina fickor nu när jag tog av mig jeansen. Det fick mig att tänka på Stella. Hon hittar alltid pengar. Och så tänker jag på den där gången.. " okej, när vi har tagit av oss byxorna" .. Inte många som fattar det där. Åt årets första twister dag, hur god är nu inte den! Oh sommarsommarsol! Jag skulle ju sova.

Sleep tight!

it was my ego telling me why

Jag tänker. Jag känner för att komma på nått kul att skriva om. Nått jag kan fortsätta skriva om. Något jag brinner för. Finns det nått? Jag vet inte. Jag antar att jag måste fortsätta tänka. Jag har fastnat i en liten kaffe-sug-period igen. Inte tea som det varit så länge. Latte gjord på arla's nya baristamjölk och en trippel espresso nymald ut från kaffemaskinen. Jag gillar det! Men bara på kvällstid. Det är sommar nu. Metrologiskt sätt. Det känns bra. Mmmm, värme sommar och jag får chans att visa mina kritvita ben som förmodligen kommer dö i kontakt med solen. Hur ska det sluta.. Återstår att se. Henrik har anlänt till Malaysia nu och spenderar väl tid på sitt feta lyxhotell med hans nya brud (eller hur det nu var?) och Pontus. Jag saknar honom jättemycket, fortfarande.. Mindre än en månad kvar tills han kommer hem i alla fall och det är bra! Nationellt prov i matte B idag, hur gick det? För min del gick det nog okej, faktiskt. Var väl 2 uppgifter jag inte kunde (7:an & 10:an på del 1) och sen var det nån jag var osäker på, resten kändes bra, så hoppas på MVG. Jag satt verkligen till the end of time. Gick sist av alla. Men nu har jag provat på det också. Måste jobba vidare på mina kriminologifrågor nu. Eller nej, hellre sova. Faktiskt. Gäller att prioritera! Mmm, sova framför allt! Helt sjukt vad jag älskar att sova. Det är underbart. Min säng är också underbar. Nästa vecka kommer jag begrava mig själv i plugg. Yippie, nej. Fan vad jag för konversation med mig själv. Jag är nog schitzo (haha, kan jag ens stava?).. Oj, nu skrev jag med mig själv igen, pinsamt! Svenska boken kallar också. Jag tänker inte svara. Har varit på körskolan, träffat vigge och tränat golf med pappa idag också. Träffade Evelina och Sandra Nevbis också, kul, längesen sist! Jag som skulle sova. Eller plugga. Eller hur det nu var. Mamma är i Sthlm och har det bra. Det vill jag också. Stockholm i mitt hjärta. Mmmm..

Godnatt!


don't look back in anger

Jag vet inte vad det var med mig igår. Inte idag heller. Jag är konstig men är gladare idag, har haft kul med Emelie hela dagen och det gillas, vi har varit flitiga och sånt också! Så de så.. Nu måste jag sova. 4 timmars matte B prov imorgon. Bäst att sova nu så jag kan vara pigg för en gångs skull. Mamma ska göra frukost till mig imorgon, så jag säkert får i mig nått ordentligt. Hon går upp tidigare bara för att fixa till mig sen tar hon tåget till Sthm. Innan var vi och köpte frukt och dricka så jag ska palla provet också. Hon är bäst, min mammi. Nej nu ska jag och min älskade touchi gå och sova. Skulle vilja ha vigge här nu. Har ni provat arla's nya barista-mjölk förresten? Gör det! Bara 0,9 % fett och den ger finfint skum på latten, oohoohoh kaffenjutning. Det gillar jag.

G'night!


för att jag inte vet vad jag vet att jag vill

Jag vet inte. Jag vet inte vad jag ska göra. Vad jag ska tycka. Vad jag ska välja. Hur jag ska må. Vad jag ska säga. Jag är ovetande. Jag är rädd. Jag är rädd att välja fel. Jag är rädd att säga fel och tänka rätt. Jag är rädd att tänka fel. Jag är rädd för att svika. Jag är rädd för att förstöra. Jag vet inte vad som är fel och vad som är rätt. Jag vet inte vad som är bra och vad som är dåligt. Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte hur det känns. Eller jo jag vet hur det känns. Det känns jobbigt. Det känns tungt. Det känns svårt. Jag vill inte känna. Jag vet heller inte om det bara är en fas. Jag vet ingenting. Min stress. All press och all ångest gör mig inte starkare. Jag vet inte hur jag mår. Jag blundar. Ta ingenting förgivet. Ni vet nog inte alls vad det handlar om egentligen. Jag vet inte om jag vill at ni ska veta. Vill jag det så pratar jag nog. På riktigt. Det här är bara tankar. Det här är bara ord. Svart på vitt. Bokstav för bokstav. Ord för ord. Det betyder mycket men är inte alltid menat att förstå.

Allt jag vet är att jag inte längre vet.

it's hard to know how to be when you don't know who you are

Jag vet inte varför. Jag vet inte hur. Jag grubblar och velar och vet ingenting. Eller jo. Lite vet jag, men långt ifrån allt. Och långt ifrån det jag vill veta. Det jag vill förstå. Jag förstår mig inte på mig själv ibland. Nu orkar jag inte tänka mer på det. Faktiskt. Mysigt med Sarah idag. Nu måste jag plugga. Och sova. Prov imorgon. Jag längtar inte.

Sleep tight!


oh no, won't you dry your tears in someone elses sweet embrace

Folk borde bry sig mer. Jag blir helt ställd när jag läser om alla miljöproblem vi har i världen. Vi måste bry oss mer, göra mer för att förbättra. Jag vill i alla fall att mina barn ska växa upp i en bra miljö med frisk luft och rent vatten. Jag vill att alla barn på hela jorden ska få ha det så. Sen när blev jag sån här egentligen. Det vet jag inte. Men jag är ställd och jag vill förändra. Jag vill förbättra världen, men inte ensam. Följ mig på min färd, vi hjälps åt att göra världen bättre. Jag kommer inte att bli nån frälsningshalleluja, miljöaktivist eller den som förändrar världen till nått bättre. Sån är jag inte. Men jag är beredd att ta mitt ansvar och göra så gott det går. Imorgon måste jag städa. Ska plugga, träffa Sarah, övningsköra och helst träna också. Vart är tiden? Jag skulle behöva lite mer. Nu ska jag sova och drömma om New York. Staden som aldrig sover. Men jag ska sova. Och jag ska dit igen, för det finns nog ingen bättre. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag älskar New York.

Godnatt!


jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Mysig dag i grannlandet igår. Louisiana med mammi, ann och sofie. Middag och vigge på kvällen. Det är bra. Såg Leo igår. Filmen. Den var inte så bra som jag trodde den skulle bra. Lite speciell, annorlunda, djup fast ändå inte. Som sagt inte så bra som jag trodde, men det är nog mest eftersom jag väntat mig nått annat. Nått var lite fångande med den ändå. Det är nått med det där. Konstiga, annorlunda filmer, de fångar mig på nått mystiskt sätt. Melissa Horn är bra. Och jag vill ha dig nu som jag hade dig hörut, duetten med Lars Winnerbäck är verkligen fin. Lars Winnerbäck förblir en av mina favoriter, han sviker aldrig.

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är

I could stay awake just to hear you breathing

Shit pommes vad dagarna går fort. Nu är det maj, maj, haj haj. Härligt! Det börjar bli vår på riktigt och jag blir bara glad. Mysigt nu med besök från huvudstaden och allt. Så det är bra. Mysigt på valborg ute på Råå och natten med min Vigge i min sköna säng. Nu ska jag sova. Jag har varit glad och social hela dagen. Varit en sväng på stan med Emma också. Alltid lika trevligt. Mysigt. Kul. Skönt att kunna prata om allt. Juste sova var det. Saknar Victor, vill ha honom lugnt andandes i min nacke och vakna av en puss och ett leende. Det är lycka det. Och kärlek. Victor är kärlek för mig. Godnatt!

RSS 2.0