I've been dying to say this to you

The Sounds på fredag blir inte helt fel. Idag är det ju exakt 2 år sen jag, Stella och Gustaf var på deras konsert på KB i Malmö. Det var sjukt bra stämning och vilket drag! Vi drack litervis med vatten efteråt för att få tillbaka rösten och energin efter allt skrikande och hoppande. Ska se dem med Stella även denna gång, yeey! Fredag kommer bli grymt.


who told you love is the alfa and the omega?

Sitter på kontoret, ännu en ganska full dag. Eller ja, jag kallar det kontoret nu mera. I själva verket sitter jag vid matsalsbordet i vardagsrummet och sätter ihop kokböcker. Var på rönnowska innan idag och skar till alla böcker vi hunnit skriva ut, 39 stycken tror jag. Efter skolan har Louise och jag pysslat med att klippa till wirespiraler och satt ihop böcker. 20 stycken är nu helt klara! Skönt! Och de är jättefina! Ska göra resten imorgon tror jag. Så blir det finfint till mässan på torsdag. Hinner inte göra fler idag, ska skriva in lite bra att ha saker i svenskahäftet eftersom vi har nationella i svenska b hela dagen imorgon, bra om man är såpass förberedd som möjligt ju. Jag har läst igenom häftet ordentligt så det ska nog bli bra. Om 34 minuter börjar DH också, och det tänker jag ju inte missa, det får nog bli i sällskap av en kopp tea! Har föresten tränat idag också. Gud, känns som jag gör så mycket om dagarna att jag knappt kommer ihåg vad jag gjort. Imorgon blir det som sagt nationella och sen bums ner till H55 för förberedelser inför mässan på torsdag. Sa jag att jag fick en biobiljett för min affischvinst? Hursomhelst så fick jag det, och det är ju aldrig fel. Ska kolla vidare på äntligen hemma med pappa nu. Mamma är på årsmöte på golfklubben liksom. Och min bror bor i Lund. Och så har jag min pojkvän på andra sidan jorden. Sjukt att man kan sakna någon som jag saknar Victor. Han är som luft. Jag behöver honom. Dududu kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta!


kokhet

kokbok hopkok hetkok kokhet bokkok. Full fart med kokboken även idag. Ska till rönnowska om en stund för att skära. Så fram tills dess kör vi dubbelutskrift i två saler och bara matar ut böcker! Blir nog bra det här! Later!

hold me and love me

Har tänkt en del. På hur härligt det hade varit om Victor var på hemmaplan, för då skulle han kunna följa med mig till Egypt och det hade varit så sjukt mysigt, roligt och uuunderbart! Tänk dig det älskling, du och jag i Egypt, med sol och bad, ett härligt dubbelrum, god mat och så mycket tid för varandra! Det hade varit så perfekt. Men nu får jag klara mig utan dig. Men du är ändå bäst, puss my love!


Calimera Royal Diamond Beach Hotel - 9 days jajayes!

song for the leftovers

Även om det var ganska kul och pyssla med kokboken idag så blev jag sjukt trött i huvudet, och i benen, why? Det tråkiga med det är att jag helt enkelt inte orkar träna idag som jag hade velat. Känns jättesegt och tråkigt, att träna är ju så härligt! Får ta igen det imorgon, och cyklade ju faktiskt 2 mil + styrka i lördags så kan kanske leva på det idag också.

Snart egypt, yes babe!


hard work work

Puuh! Kan säga att det märks ordentligt att den härliga helgen som varit är slut! Började lektionerna 10.15 idag men var på skolan redan 9.15 för att skriva ut så många kokböcker som möjligt. Sen började själv lektionsdagen med matte som avbröts av brandalarm så vi fick stå ute och frysa i en kvart, efter lite mer matte blev det lunch och jag snabbade mig hem. Åkte till Killbergs och kollade lamineringsfilm men köpte inte där utan åkte till Gullbergs istället (vår supersponsor!) och kollade vad de hade. Priserna var billigare där redan från början men gulliga som de är på Gullbergs fick jag 15% rabatt och fick ett bra pris inkl. moms, härligt! Körde förbi donkan för lite lunch och sen jallajalla tillbaks till skolan. Hade dock meddelat att jag skulle komma sent som jag gjorde. Under marknadsföringslektionen hann vi skriva ut 2 böcker till (världens segaste skrivare där!!) och alla fram & baksidor. Efter religionen, 15.5, då vi egentligen slutar fortsatte vi med vårt projekt. Jag skar fram- & baksidor la dem till Louise som la dem i lamineringsfickor, vidare till emelie som körde dem genom laminatorn, teamwork på hög nivå! Skrev också ut ett par böcker under tiden. Vi har nu skrivit ut 24 böcker + gjort klart alla fram och baksidor. Blir lite mer imorgon innan vi ska till rönnowska och skära till böckerna. Sen är det bara i med spiralen och så är det klart. Sure att det är en del men det ska nog gå bra. Som ni märker har projektet tagit all ledig tid, varenda liten rast och allt. Kom hem för en halvtimme sen, alltså 17.10 och var helt slut så tog mig ett glas vitamindryck och satte mig framför tvn. Ska nog ner och håla några böcker så snart jag samlat lite energi, så det är fixat liksom. Later!

silver

Sådärja. Nu har visst denna helg nått sitt slut, den har gått så fort och jag har därför inte hunnit blogga alls. Har nämligen varit på silversmideskurs med mamma hela helgen. Mellan 18-21 i fredag och 9-15.30 lördag/söndag. Och guuud va kul det har varit! Och lärorikt. Jag har gjort massa fina saker! 3 ringar, 1 armband, 1 brosch, 1 par örhängen och lite annat smått och gott. Kan inte avslöja allt här! Så som ni ser har jag hunnit med mycket! Och jag är supernöjd! Ska lägga in bilder så ni får se! Var och fikade hos Victor efter kursen idag, mysigt med tea & scones! Dock saknade jag Victor, SÅKLART! Men snuffade lite i hans säng och på hans rum, mihi. Saknar dig så älskling! Längtar tills jag kan ligga och snuffa på dig istället!


'cause you were always on the run

Så var ännu en dag klar. Och jag är klar! Nu är framsidan fixad + alla recept tilltittade i vår kokbok, och måste säga att den blev kokhet! (fyndigt att boken har samma namn!!). Ska kila ner och koka mig en kopp tea nu, because I'm worth it! Förresten kom det snö nu på kvällen. Hemskt! Min odd molly kofta skriver från garderoben att den vill bli använd, men ack så länge det inte år vår blir det inte av. Den ska i alla fall solklart med till Egypten, just solklart är det ju där också, och idag hade de 28 grader varmt, ska bli upp till 30 nästa vecka och jag ska ju inte dit förän om 13 dagar. Så 30 grader, sol, all inclusive på femstjärningt, snorkling, jaja snart så! :)

with or without you

Om ni bara visste hur gärna jag skulle vilja att Vigge kröp ner med mig under täcket nu när det är dags för mig att göra det. Fast det hade kanske inte varit så kul för honom. Jag måste nämligen sätta mig in i religionen som jag pluggat på alldeles för lite idag. Mår lite dåligt över det nu, slutade ju faktiskt 12.20. Men.. Jag tog ut mig på det j**la arbetet och tycker mest att New Age och Satanism kan gräva ner sig. Nejnej, då har vi självklart prov imorgon, skönt att det bara är G-prov, men hey what, tänk om jag inte klarar det?! Nejnej, så får jag inte ens tänka. Har gjort klart sammanställningen av recept nu också, så det blir tryckdags inom kort! sängen ropar på mig. Puss & gonatt, mest till my love down under!! :*

P.S. 2 veckor till Egypten idag, SKÖNT ELLER? jajajajaj! D.S.

you make me feel good

Idag är det min och Vigges dag. Närmare bestämt vår 15 månaders dag, tänk vad tiden går fort! De har hur som helst varit de bästa månaderna i mitt liv. Victor förgyller hela mitt liv, hela min tillvaro, Och även nu när han är på andra sidan jorden finns han inom mig och gör mig så glad. Du är min prins, utan dig vet jag inte vad. Jag älskar dig så!

som du kanske redan vet

Imorgon är det inte bara våffeldagen och två veckor tills jag drar till solskenet i Egypten, det är också min och Vigge dag. Närmare bestämt vår 15 månaders dag. Finfinfina månader med världen finaste kille. Nu ska jag kolla vidare på Kattis & company! Och snart ska jag koka tea, mumma!


you know you love me

Sådärja! Klar med religonen, hela 6 sidor + källförteckning, vilket innebär att jag maxade så mycket vi fick skriva. När jag väl kom in i det gick det liksom inte att sluta, nya tankar ploppade upp titt som tätt. Kan hända att det blev en del som yrades till pga det men nu får Najda vara nöjd med det hon får. Anyway, slutade 12.45 idag! Skönt värre! Gjorde en härlig hallon/banan-smoothie och satte mig och gjorde religionen, tills jag var nästintill klar, för då ville jag ha en liten paus med gossip girl. Kollade ett och ett halvt avsnitt innan jag kända för att göra klart religionen helt, vilket är fixat nu. Ska träna snart, sen maxi med mammi, bara hon och jag hemma idag så vi ska bara laga god mat och ta det lugnt med en kopp tea i soffan framför halv åtta hos mig och Kattis & co. Sen är det ju DH också! Oh, himla tur att religionen är fixad så jag kan njuta av en lugn tv-kväll! Ska ju hinna se klart GG avsnittet också, så jag ligger i fas med USA (nej jag laddar inte ner, jag har bara mina knep).. Later! :*

baby it's a new age, you're like my new craze

Ännu en lektion i marknadsföring, oj vad vi inte gillar detta ämne. Det enda jag kan uppskatta lite på lektionen idag är nog att jag vann tävlingen, den där man skulle göra en affisch om mässan på H55 som jag skrev om förra veckan, jag pysslade ju ihop en affisch och nu hade jag tydligen vunnit. Undra vad jag vinner.. hihi.. Bara denna lektion + religion kvar idag, sen blir det hem och plugga, som vanligt?? Ska försöka hinna med ett träningspass också, men får se hur det blir. Ska ju hinna ner till bibblan och låna nån bok om new age också. Eftersom man måste ha minst en källa som är en bok eller tidsskrift. Dessutom vill jag bli klar med religionen idag så jag har det ur världen. Om man bortser från pluggande till provet på torsdag. Later!

sleep tight or lonely night

Ändå pluggat på bra idag. Och tränat. Så känner mig lite duktig. Kollar på Beck nu, fast det är reklampaus för tillfället, eller nyhetspaus för att vara exakt. Oh, jag gillar Beck. Och buh jag saknar Vigge. Ska läsa geografin nu innan det börjar igen. HAr läxtest imorgon, segt när anteckningarna är i skolan. Tur att Emma hade en extra bok hemma! Nattinatt!

she got a lot of pretty, pretty boys, that she calls friends

Verkar faktiskt som min metod fungerar ganska bra. Skrivit mycket om satanismens människosyn i mitt block nu. Så nu ska det in i datorn med lite egna reflektioner äver materialet, som det så fint står i uppgiften. Sen är det new ages tur att ta plats i min hjärna.
Hade förresten en mycket trevlig kväll igår med Emma och Nathalie. Mycket godis och slapp i soffan, oj vad vi var trötta när klockan närmade sig tolv. Later!

you can checkout any time you like, but you can never leave

Det går inge bra. Satanism och New Age är inte riktigt nått för mig. Och att hela världen har bloggar och att jag bryr mig så mycket om andras (egentligen rätt ointressanta) liv hjälper mig inte riktigt. Ska koka en kopp tea och sätta mig i soffan med penna och block. Riktigt sjunka in i satanismens människosyn och om new age verkligen är en religion.. Kanske spelar lite Hotel California med The Eagles i bakrunden för att komma riktigt i stämning. Ciao!

lita inte på någon

Eftersom jag inte skrev något inlägg igår så kunde jag då inte berätta dagens viktigast, espresso house har tagit tillbaka grilled chicken sambal till sortimentet!! Lycka för GCS-älskare som mig och Louise.
Snart kommer Emma hit, vi ska laga mat ihop och sen kommer Natti så blire Robinson och film, mys!


saturday ororor sunday?

Orkar inte skriva så mycket idag, det gjorde jag inte går heller, därför jag inte skrev nått. Blev utgång igår, mycket trevligt med glada prickar. Kom hem i skaplig tid så idag mår jag bara bra. Snackade med Vigge innan idag, mysigt att höra hans röst men han är så långt borta att jag blir ledsen. Och så blir jag ledsen på när han irriterar sig på helt onödiga saker när vi inte kan prata alls i närheten av så mycket som vi brukar när han är hemma. Oheooh! Saknar honom sjukligt mycket faktiskt och det är riktigt jobbigt. Vill bara skratta och pussas och mysa och blä allt!! Nu sitter jag och pluggar. Segt som tusan men måste göras. ORKAR INTE!! Den här religionsgrejen tar musten ur mig. Jag fattar ingenting. Och så har jag glömt geografigrejerna i skolan, läxtestet på måndagmorgon kan nog glömmas. Nu blev jag lite sur & irriterad på allt, märks det? ... Ska ringa Louise om ett tag. Jag är dålig på att ringa upp snabbt, jag vet. Men ville komma igång med religionen lite först, förlåt Lolli. Ikväll ska jag kolla på Robinsson och äta god mat, så äre! Later!


tillsammans är man mindre ensam

Kom nästan alldeles nyss hem från stan. Städade hos mormor och morfar efter skolan sen cyklade jag ner till stan för att träffa Niclas. Nathalie ringde och ville hitta på nått så även hon kom ner efter en stund. Efter lite kikande i affärer hamnade vi på wayne's där det blev lite god fika och trevligt snack. Shoppade nytt tea och lite småkrafs på hm. Nu sitter jag framför tvn, du är vad du äter, vad mycket skit folk äter! Blö. Hann inte träna idag, men kommit på att jag kan träna imorgon innan skolan, börjar inte förän 10.15, skönt! Blir utgång imorgon också, antagligen tivoli, där man får mer för mindre jämfört med bakom. Ikväll blire bara lugnt och skönt framför tvn med en kopp tea, mysigt! Vigge ville snacka innan idag och det ville jag också, men hade sjukt kort lunchrast idag, så hann inte. Tråkigt! Saknar min älskling så mycket! Även om mina vänner är underbara känns det ensamt, speciellt om nätterna!! Ciao!

sometimes I get nervous when I see an open door

Så har ännu en dag gått mot sitt slut. Wow, vilken inledning på detta inlägg då, haha.. Hunnit plugga lite idag, kanske inte så mycket som jag borde gjort men pallade inte mer. Har fått reda på att min älskling är framme på tassie, skönt att veta! Idag fick vi vår nya digitalbox som gör att vi kan spela in massa program direkt på boxen, vi kan pausa och spola tillbaka för att kolla varifrån vi vill och vi kan lagra hela säsonger och grejer, riktigt nice! Imorgon ska jag städa efter skolan, sen träffa Niclas eftersom det aldrig hanns med i mändags och sen tänkte jag träna, så det blir en fullproppad dag imorgon, men det är rätt skönt. Har i alla fall sovmorgon till nio och trettio. Nej, ska kolla vidare på "vårt bröllop i era händer" nu. Nattinatti!

hello sunshine, come into my life

Blev riktigt glad när jag drog upp rullgardinen idag och såg att det var lika härligt väder som igår! Yeey, solen skiner och det är nästan 10 grader varmt, hej vår hoppas du kommit för att stanna! Det enda dåliga nu är att jag har ont i huvet, men jag har tagit tablett så ven det kanske blir bra snart. Idag blir en lugn dag. Skola, sen studentmöte, sens ka jag ta tag i religionsuppgiften, ppuhh. Ciao!

I can sort of understand what your life's like

Wow! Äntligen klar. Har suttit och pysslat med ett affischförslag till mässan som skolstaden ska ha i början av april. Vi har nämligen som uppgift i marknadsföringen att lämna in en skiss på ett förslag senast imorgon och nu är mitt inskickat. Dock har det väl gått hyfsat fort med tanke på att jag började först efter DH. Om man inte räknar med tiden att fotta själva H55 dådå. Hur som helst skönt att vara klar. Nu är jag trött! Var och spinnade innan, sen hem och äta och sen myst framför tvn och sen nu plugg på det. Känner ändå att jag fått en del gjort idag. Imorgon blir en träningsfri dag som jag istället ska fylla med pluggpluggplugg! Så man har det undanstökat och slipper allt för mycket slit i helgen! Nej, sova va det. Eller nja.. Läsa i svenskaboken först! Förresten åker Victor till Tasmanien imorgon, det lär bli grymt! Hoppas ni får det så kul där älskling! Fast jag vet att vi kommer höras snart så jag får veta hur ni har det. Pratade med honom innan idag faktiskt, myyysigt! Men gosh I miss you! Ojoj, sova/läsa var det! Hur ska jag orka upp imorgon?

Gnatti!

c'mon, let's pretend

Sitter just nu på marknadsföringslektion och har alltså riktigt tråkigt. Var hemma och åt en smaskig lunch innan, gottgott. Ska på religonen efter detta sen slutar jag för idag. Då blir det snabbt hem och hämta träningskläder, ner i stan o träffa Niclas ett tag sen kila vidare till friskis för ett spinningpass. Mitt träningskort går ut på onsdag så ska köra spinning idag och imorgon så jag utnyttjar kortet fullt ut, eller ja det har jag väl redan gjort och jag skulle nog tränat både idag och imorgon oavsett men ändå. Ska prova nu om jag tycker det går lika bra att träna helt på egen hand på hemmaplan eller om jag ska förlänga mitt kort. Det ska jag utvärdera om nån vecka. Snart blir det ju förhoppningsvis varmare och då kan jag ju växla mellan motionscykeln och jogging. Skivstång har jag också hemma så det borde gå bra att köra på hemma. Men det är nått visst med friskis. Nu har vi precis opponerat på ett arbete om H&M. Låt oss sluta! Later!

du kan väl stirra upp mot stjärnorna så att vi har nått gemensamt?

Ojoj. Söndagar går alltid sådär jobbigt fort, fast det känns segt en hel del stunder ändå. Har i alla fall fått lite plugg gjort vilket är bra och nu är jag fullt upp i att försöka få ihop recepten till okboken på ett snyggt och fungerande sätt. Louise kom förbi och hämtade upp sina grejer innan, hon stannade på en lite snackstund också, alltid trevligt! Gick bort till Olssons på gatan nångång vid halv tre för att Ola skulle kolla på min häl som varit sig olik i två veckor nu, det var ungefär som en hälsborre fast bakpå som går över efter ett tag men kan ta väldigt olika lång tid. Sedan satte vi hela familjen Olsson + jag & mamma igång och köra nintendo wii, mycket roligt och vi kom inte därifrån förrän tio över fem, så kan det gå! Nu väntar jag på mat och fixar med kokboken som sagt. Ikväll blire Beck, och innan dess är det parlamentet, mycket bra!

Adios!

without you I'm nothing, I'm losin' it

Igår blev en bra kväll. Jag hade kul, svängde loss ordentligt på dansgolvet och mådde väldigt bra. Var inte hos Sarah och Kajsa så himla stor del av kvällen, kändes lite taskigt men samtidigt är det tråkigt att ha folk som bara sitter och tycker det är segt, som vi kände. Säkert kul för de som känner alla 91;or som var där men det gör inte jag och inte Emma heller. Så vi drog först en runda till Stinsen/Tivoli, sen tillbaks och kollade läget, tänkte sedan möta Niclas och Sofie men missade dem vilket resulterade i att vi gick till Crom och stannade där resten av kvällen. Härligt kväll med Emms! Lolli kom också mot slutet av Cromkvällen vilket var kul!! Idag mår jag primaballerina trots en del omgångar P2 och cider igår, skönt! Lite träningssugen men känns dumt eftersom det inte är bra för hjärtat när man druckit dagen innan. Så det får bli hårdkörning i veckan istället! Saknade Vigge sjukligt mycket igår också, bla vill pussa så mycket på honom! Idag blir det pluggpluggplugg och förresten så fyller Niclas år idag också, så GRATTIS till honom! Ciao!


I sold my soul for the second time

Sitter och lyssnar på underbara Oasis och minns den underbara kvällen i Köpenhamn i slutet av januari i år. Det var Emma, jag och Oasis. Det var helt sjukt kul! Sjukt bra ös på oss, på alla, på bandet. Mmm, den kvällen kommer jag minnas länge! Lovely! I förmiddags var jag på väla, men köpte inget, för en gångs skull, känner mig rätt duktig! Sen kom jag hem och skypade med my love i typ 50 minuter. Miiih, underbart att prata med honom. Idag hade vi jättekul i telefonen, massa skratt och fniss precis som om vi var på samma ställe, det värmde. Om nån timme kommer Lolli och Emma hit för käk och fix innan vi ska ner till stan och fest! Kajsa och Sarah har deras 18-årsfest ikväll och det ser vi fram emot! Dock har Kajsa inte fyllt än, men snart! Vid 8 blir det tårta, så tidig partystart idag alltså! Får se vad det kommer för people till festen, drar kanske vidare ut sen.. Anyway, ikväll ska jag ha kul, ska du?

Puss!

I believe you don't know what you've got until you say goodbye

Ligger på soffan nu och är trött. Städade efter skolan och sen drog jag ner till k&co där jag joinade Johanna och Louise för en fika. Och nu komer jag hem för typ en timme sedan. Har legat här och klickat runt på olika bloggar och sidor för att få en liten update av världen, höh. Ikväll blir det nog faktiskt bara chillichill hemma. Fick ett sött sms av min älskling innan, du är så peppande och bara så jäkla underbar Victor! You're my sunshine! Ska nog ta en runda på motionscykeln nu. Pallar inte bara ligga här! Blir nog lite The Sounds till det! The Tivoli 3 april, jajajjajadå!


I'm like a child with nothing to lose but my mind

Så var det fredag igen, härligt! Sitter framför nyhetsmorgon och har precis ätit frukost, börjar inte skolan förän 10.15, skönt! Dock är det prov den första lektionen, men tror det kommer gå bra. Efter skolan ska jag städa hos M&M eftersom jag inte gjorde det igår. Pluggade, bakade kakor och tränade nämligen. Härligt att vara tillbaks på friskis efter min lilla svag period.. Det gick bra, men kände att kroppen inte var helt på maxkapacitet. Ska ta en dusch nu. Ikväll ska jag nog bara mysa hemma i soffan framför nån bra film eller tvprogram. Längtar såå mycket tills jag får spendera mina fredagar och alla andra dagar med min Victor igen.. Later!

you know i love it, when our bodies move closer

Hemma en sväng på lunch nu. Precis kollat på Oprah samtidigt som jag kollat bilder på Victor och Gustavs resedagbok. Kul att se lite bilder, så fint det är i Australien, och de verar ha det bra med vädret, många härliga soliga bilder! Ska laga lunch nu, om det inte finns nått mumsigt redan klart. Börjar 12.15. Ska nog ringa Victor en snabbis nu. Ciao!


you're always on my mind

Sitter och kollar på Halv åtta hos mig nu, fastnat helt för et programmet, Helge Skog är bara helt underbar! Så fyndiga kommentarer! Efter skolan idag la jag mig och kollade på en film, Love in the time of cholera, väldigt fin kärleksfilm på över två timmar, men bra var den och väldigt fin! Låg under större delen av filmen och tänkte på hur fin kärleken är och hur glad jag är att jag har min Victor. Finare finns inte. Det är fakitiskt ganska ofta jag tänker på hur glad jag är att jag har Victor, han är min trygghet. Ska kolla vidare på tvn nu. Semestersvensar, sen Grey's med tea. Mycket bra!


hey you people

Blev inget bloggande igår, ingen dator för den delen heller. Mådde kasst mest hela dagen. Sov i 1,5 timmar på seneftermiddagen, hade frossa och mådde inge bra. Mår inge vidare idag heller, men har ändå pallat mig iväg till skolan. Hemma på lunch nu, ska iväg snart igen, får se hur det känns. Ska gå på psykologin men får se hur jag gör med FiKan. Hade som tanke att hinna träffa Stella och Emma senare, men det hinner jag nog inte. Sjukt mycket att fixa i skolan. Hinner inte bli sjuk heller! Nej, better run, börjar om 6 minuter!!

and today was a day just like any other

Puh, klar med marknadsföringen nu, blev en analys på två sidor. Jag hoppas Kenny blir nöjd med det och att han vill ha in den, annars har jag ju skrivit allt förjäves! Hur som helst. HAr sjukt ont i min hals, inge kul alls! Trött nu också. Och har gråtit massa för jag kollade på spårlöst på tv4 och det var så fint när de hittade sin syster! Nu blir det psykologiplugg tills jag somnar med böckerna på mig. Lär bli snart! Jobbigt. Vill ha Victor här, han kan på nått underligt sätt alltid få mig att må bra, hur kasst allt än känns. Det finns ingen som Victor.

Gonatt!

cause cause you tease me

Precis duschat efter mitt träningspass. Det gick grymt bra idag, kändes som att inget i hela världen kunde stoppa mig när jag trampade runtrunt på motionscykeln. Cyklade 1,5 mil på 26 minuter vilket är en medelhastighet på typ 34-35 km/h, inte illa va? Blev inte speciellt anfådd heller men gryyymt svettig så det var bara skönt och kul. Körde lite styrka efter cyklingen, skivstång - rygg och armar, sen lite olika magövningar. Nu som sagt nyduschad, mat snart, sen blir det mer plugg och en till kopp tea till min hals framför Design Simon & Thomas, härligt! (förutom plugget då..) Dock har det faktiskt gått ganska bra med pluggandet idag, men fattar inte hur jag ska kunna svara på frågor om det och jag har dessutom MF-uppgiften kvar, suck.. Dinner's ready, better go!

this is a day just like any other

Sitter på marknadsföringen och har det b-o-r-i-n-g!! Som hela ämnet är vill säga.. Slutar om 23 minuter, ska ha religion då, det är ändå rätt soft, Nadja är kul. Ska hem och träna sen, sen blir det plugga! MF och psykologi. Har ont i halsen idag, så det blir tea med hongung hela dagen också, gott! Jag vill inte bli sjuk. Hinner inte det och jag vill inte bli tvungen att låta bli att träna. Nonono. Nej ska leta lite efter silverband till håret på nätet nu. Sånt bra man gör på denna lektionen. Ciao!

my blood is warmer when you're here

Beck är slut för ikväll och nu måste man vänta ännu en vecka innan ett nytt avsnitt kommer. Men att dagen är slut nu gör inte så mycket, jag ska krypa ner i min sköna, nybäddade säng och förhoppningsvis somna riktigt fort så jag är utvilad imorgon. Kom på att vi har både redovisning och opponering i marknadsföring imorgon, vi har inte förberett något av det i min grupp. Så bra är vi. Marknadsföring är det tråkigaste ämnet som vi läser, verkligen! Det är inget fel på Kenny i sig, men han är inte så bra på att komma på roliga uppgifter direkt. De flesta fattar vi inte ens. Då är det svårt. När jag kommer hem imorgon ska jag träna, jogga om det är fint väder annars blir det väl min vän motionscykeln i källaren som får sig en tur. Sen måste jag plugga, plugga, plugga! Jag vet vad vi snackar om i psykologi och sånt, men förstår mig inte på hur man kan ha prov i det? .. På tisdag ska vi i alla fall ha det och det suger lagom. Har inlämning i mf till tisdag också, inte ens kollat på uppgiften, får bli imorgon det. Oh, fan vad jobbigt! Men om 96 dagar är det vi som skriker oss hesa av lycka att sluta gymnasiet, can't wait! Och har ju faktiskt saker att se fram emot innan dess! Åker till Egypten om en månad exakt idag, åker till Costa Brava om drygt 2 månader, Victor kommer hem om 77 dagar och den 29:e maj sätts betygen vilket är lika med vila och fest i 13 dagar innan studenten. Oooj, nu hör jag att sängen kallar på mig, hade dock hellre sett att det var Victor jag hörde.. God I miss you boy!

G'night!

which witch watched at which swatch watch?

Sitter och letar efter klockor på nätet. Ska nämligen leta upp någon jag kan önska mig i studentpresent. Finns så många olika att välja på och många är så snygga! Vill ha alla! Ska bara önska mig klockor. Haha. Nej det ska jag inte. Känner mig lite som Victor nu, han gillar klockor sjukt mycket. Vore sweet om vi hade matchande fast i herr/dammodell. Hade jag tyckt om.

now I've gotta get used to not living next door to alice

Har sjungit fullt ut till låten i rubriken idag, oh den är så bra och den påminner mig sååå mycket om alla galet bra dagar på Jersey sommaren 2007. Alla våra bussturer in och hem från stan, miss it! Annars har jag mest pluggat idag, druckit lite tea och inte att förglömma tränat på förmiddagen! Skönt! Resten av dagen blir mer plugg och ikväll blir det Beck, like it! Mikael Persbrandt som Gunvald Larsson är oslagbart, alltid. Manusförfattaren till Beck kan ju bara vara så nöjd som lyckats med alla rappa repliker från Gunvald. Nej, lite mer Smokie och sedan lite mer plugg. Later!

I've got so many worries I'm afraid my head will explode

Vad skönt det är att bara sitta hemma i soffan och kolla på en film! Ätit lite god choklad och druckit saft. Är lite trött nu, kanske sitter i lite från gårdagens bravader trots att jag mått bra över lag idag. Jag blir inte bakis och det är jag sjukt glad för! En rolig kväll ska inte behöva ångras pga baksmälla. Anyway, lite mer film nu. Kanske en kopp tea, sen ska jag sova. Ska bli så skönt! Förresten så verkar det ha lugnat sig där Victor är, det mesta går ute i havet. Skönt att veta det. För jag var himla orolig ett tag.

vad vore jag utan dina andetag?

so I can shake you

18.43 är klockan och jag sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck. Antagligen en av mina största musikfavoriter, det har liksom alltid varit så. Dock är jag nästan den enda av min vänner som gillar Lasse, typ. Texterna är så himla perfekta. Har inte hunnit med så mycket plugg idag. Skulle ju till Louise och hämta grejer, så handlade jag med mamma efter det. Så det försvann ju lite inräknad pluggtid, ajaj.. Imorgon blir det fortsättning på den här dagen med plugg, städning och övningskörning hade jag tänkt. Måste komma igång igen så jag kan börja på körskolan snart. Vill bara ta körkort nu tack! Nej, ska ner och hjälpa mammi med maten nu, sen ska vi nog hyra film, mys!


lovelovelove!

darling leave a light on for me

Så var det lördag. Galet bra kväll igår! Efter fix hos Louise hade vi en sofistikerad förfest hos Johanna innehållade supergott australiensiskt vin och morotskaka. Inte helt fel! Vi fick sedan skjuts ner i stan där kvällen drog igång. Dött på Tempel när vi kom, trots att vi kom dit typ halv tolv. Så vi hängde in jackorna och drog till Bakom istället där det var bättre drag. På Bakom blev det cider, shots och dans. Kvällen spenderades sedan mestadels på Bakom, gick till Tempel då & då, bland annat när själva modevisningen skulle vara. När Bakom stängt var vi bara på Tempel, folket försvann och nångång vid tjugo över tre satte jag mig i en taxi hem. Jag hade i alla fall sjukt kul! Idag sov jag tills Victor ville att jag skulle ringa, miih, mysigt att höra hans röst men mindre kul att höra att det är en storm påväg dit de är.. Hoppas på att allt går bra ändå, det tror jag! Idag blir det plugg(!!), hämta grejer hos Louise och ikväll bara ta det lugnt i soffan med mamma och pappa om inte de har bjudit grannarna på middag.. Isåfall sätter jag själv i soffan, oh Victor vad gör du på andra sidan jorden, jag behöver dig här! Städar lite idag också, duktiga jag. Ska fortsätta med det nu. Later!

None
igår var det p&p igen like old times!

b-b-b-baby I think I'm going c-c-c-crazy!

Låg och filosoferade lite för mig sjäv nu, sånt man gör när man går tredje året på samhälle och har mest filosofi och psykolog hela dagarna (typ..?). Hade varit så sjukt mysigt att åka hem med Victor ikväll och krypa ner med hans varma kropp i en kall säng som sedan värms upp och blir alldeles sådär supermysig! Men istället lär jag väl sätta mig själv i en taxi antagligen lite halvmående och åka hem och krypa ner ensam i min säng som jag så mycket hellre hade delat med min älskling. Oooh, saknar honom så mycket! Minminmin Victor!

dancing in the moonlight

Kom hem från stan för 20 minuter sen och jag som bara skulle ta en liten runda. Hade bara en lektion mellan 10.15 och 11.25 sen stack jag hem och åt lite fort. Sen ner på stan med Johanna och Louise, skulle köpa biljett till ikväll så, men tänte inte gå på stan allt för länge och hur gick det då? Mja, kom hem nu 5 timmar senare! Suck.. Hade hur som helst trevligt på stan, blev fika och strosandes i affärer. Emma kom ner efter ett tag och joinade så när de andra lämnat ställde jag snäll som jag är upp på att joina henne en stund också.. Ojoj. Hemma nu i alla fall, skönt! Sitter i soffan och har lite Americas funniest homevideos på tvn. Ska nog blunda lite så fort jag är klar med detta inlägg. Sen blir det duscha, packa en lite väska sen iväg till Louise för att fixa och äta där, sen drar vi + Emma till Laröd och Johanna där det blir mer fix och lite preparty. Johanna ska platta mitt hår också! Och så får jag träffa Tova, Johannas supersöta labrador! Nej, blunda va det!

Ciao!

sleep tight it is

Oj, legat här med laptopen ett bra tag nu, börjar kanske bli dags att krypa ner ordentligt och släcka lampan.. Tror det! Kom aldrig längre med vad jag gjort idag i det förra inlägget. Efter skolan cyklade jag i alla fall direkt till mormor och morfar där jag städade som vanligt på torsdagar och som vanligt blev det fika och lön för det, brabra eftersom det är Tempel imorgon och det behövs lite money för en utgång! Efter en liten stund av lugn drog jag sedan ner till Friskis där det var dags för ett spinningpass igen, roligt som vanligt och gryymt svettigt, men jag gillare! Efter träningen har jag bara duschat och tagit det lugn.. Provade nått nytt schampoo som jag fick i prov i nya Dv som om hem i brevlådan idag, skulle ge extra shine, men jag vet inte, ser ganska mycket ut som vanligt. Fast jag har ju heller inga problem med att håret inte skiner för mycker eller för lite så det kanske inte är meningen att jag ska märka nått... Fick sms av natti innan, hon undrade vad jag skulle göra ikväll och jag sa inget mer än att träna, men har inte fått svar sen dess så då var det väl inget. Får snacka med henne imorgon istället! Som sagt Tempel imorgon, med Johanna och Louise, ska bli kul, dock kunde Marie inte följa med, synd! Får ta igen det en annan dag! Har också bara en lektion imorgon så tänkte köra ett träningspass på eftermiddagen. Kanske en joggingtur om våren vill titta fram imorgon också, hoppas går ju!

Puss!


you get what you earn

Hello you! Så var det torsdag igen, höll till och med på att skriva onsdag istället för torsdag, måste ju vara ett tecken på att dagarna går rätt fort? .. Idag kom våren till Helsingborg, tyckte jag i alla fall. Det var 6 grader varmt, solen sken och fåglarna kvittrade, då mår man rätt bra! Var i skolan lite som vanligt, 2 lektioner med en håla som fylldes med Oprah, helt okej ju? Nicole Kidman och Hugh Jackman som spelar i filmen Australia var hos Oprah idag. Det var kul att se! Allt från vad de tyckte till hur inspelningen gick till osv. Jag har ju sett filmen, såg den samma dag som min älskling flög till landet med samma namn och där filmen utspelar sig. Hur som helst så är den sååå bra! Helt amazing film om ni frågar mig. Precis som Oprah och hennes publik tyckte,. Verkligen värd att se! Och rollerna spelas så bra! Och tårarna bara rinner en stor del av filmen! (Att Victor åkte samma dag hade kanske en liten inverkan på det, men man levde sig faktiskt in så mycket i filmen!). Trots att den är 2,5 timmar lång och ni inte tror att ni gillar en film som utspelar sig innan och under andra världskriget så - se den! Allt för nu! Ska kolla runder lite på nätet nu.. Ligger med laptopen i sängen, lugn och skönt! Börjar inte förrän 10.15 imorgon, ibland känns det rätt bra helt enkelt! Later!


Nicole Kidman och Hugh Jackman som sina roller i filmen Australia

lucky I'm in love

Hey! Sitter i soffan i vardagsrummet och tar det lugnt efter maten, tænkte kolla vad det finns att se på tv ikvæll. Att det ær Grey's vet jag såklart redan, mitt favvoprogram!! Synd att inte Victor ær hær før det ær ju faktiskt ett program som vi båda gillar! Som ni ser blir det danska tecken i inlægget, sitter næmligen på pappas dator, då blir det så! Fick ett gulligt sms av Victor innan idag. Han satt på en bar och hængde med Gustav och en annan svensk. Han skrev att han saknar mig och att jag ær bæst, det værmde så mycket! Vi ær bæst baby! Blir så glad før varje liten kontakt jag får med min ælskling! Bara några få ord kan få mig att må så bra, oh du ær så underbar ælskling! Nu måste jag kila. Halv åtta hos mig har børjat, kul program det! Imorgon blir det skolan + stædning + træning! Ikvæll blir det lugnt framfør tvn med gott tea! Måste plugga lite också, men inte idag!

Puss!

du får gärna komma hit och skrämma mörkret

Ganska bra dag idag. Ganska lugn i skolan och tog det sedan lite lugnt innan jag stack ner till Friskis och tränade, spinning idag. Gick kanon, kände mig pigg i benen så det var bara superkul! Oh vad jag gillar att träna. Jag är som motsattsen till vad jag varit förr. Men de senaste fyra månaderna har jag bara älskat det! Jag älskar att svettas och känna sig helt uttmattad, man känner sig helt renad! För att inte tala om hur härligt det är att efter träningen ta en skön dusch och sedan krypa ner med myskläder och en kopp tea i soffan, love it! Det gjorde jag idag, kollade först på Halv åtta hos mig följt av Mästarnas mästare. Sen var det dags för ett av mina favvoprogram att ha säsongspremiär, DH, lika mycket att tycka om som vanligt! Lite ensamt bara att sitta själv nere i källaren och kolla på det, så mycket mysigare med vigge bredvid! Även om DH inte är hans direkta favvis, hihi. Ooohh saknar min vigge så mycket! Minminmin vigge, det ska ingen få ändra på.

vigge my love!

i dina ögon är det lättare att va´

Det är tisdag, klockan är 11.06, jag sitter och väntar. Jag väntar på att min älskling ska logga in på skype så vi kan snacka lite, blir ju inte allt för ofta nu när han befinner sig på andra sidan jorden! Då är det bra att skype finns! Så nu ska vi skypedejta 11.15! Slipper stressa också. Skulle egentligen vara tillbaks i skolan kvart i tolv men naturen var inställd så jag börjar inte förän fem i ett istället, mycket bra! Ska äta lite lunch sen, grekiska lammköttbullar med ris, mjaammi! Senare idag blir det träning. Allt för nu, bye!


monday

Hey there! Jag sitter i köket och väntar på att tevattnet ska koka upp. Kollar på advokaterna på TV4. Gillar det programmet, det är ju sånt jag är intresserad av och vill syssla med i mitt liv så det passar mig. Såg Simon & Thomas innan också, gillar dem också, för att inte tala om deras så gullepluttar till hundar! Oh, ge mig en jack russel terrier!! IDag var det skola, sen drog jag ner till stan med Emma och Nathalie där vi träffade Niclas och Stella. Efter lite kollande i affärer och shopping av vissa satte vi oss på EH där jag fick chansen att avnjuta deras lovely grova scones och en latte, mmums! Sådär gott som bara EH kan göra det! Emma & Natti gick efter ett tag men Stella, Nicke och jag kollade runder ett tag till innan vi alla tre skiljdes åt. Trevlig dag, oh vad jag gillar att umgås med mina vänner, det gör mig så glad! Nu är teat klart och advokaterna har bergis börjat igen, better go! Later!

you haven't been gone very long but it feels like a lifetime

Iiih, nu är det sådär jobbigt. Jag saknar min älskling så mycket. Vigge är ju nämligen på andra sidan jorden, närmare bestämt i Australien och har det bra med sol & bad och annat härligt. Själv sitter jag här i kylan! Oh, jag saknar att ha honom här. Att krypa ner under täcket och mysa, att somna och känna värmen från hans kropp, att vakna med en puss i nacken och hand som kommer smygandes runt magen. Jag saknar att sitta och skratta åt tokiga saker med honom, jag saknar våra småtjafs och knasiga åsikter. Jag saknar våra pussar, kyssar och kramar. Oh vad jag saknar min Victor. Minmin Victor, det finaste jag har! <3


applause friends

Så, jag är tillbaka efter sisådär 7 månaders vila. Känner lite för att skriva igen, jag har ju alltid gillat att skriva, jag vet faktiskt inte varför jag slutade blogga. Men det är väl hela grejen med att man känner att man måste skriva nått. Nått viktigt, nått bra. Jag vet inte. Jag skriver ändå bara meningslösa saker som ingen bryr sig om. Men det gör inget, för nu är det det jag vill. Det var i alla fall en början.

RSS 2.0