I'm learning to be brave in my beautiful mistakes

Idag har jag påbörjat mitt tentapluggande på riktigt. Tenta om exakt en vecka så känns lagom. Seminariet igår gick bra, känns skönt. Har hämtat ut mitt körkort idag! Inte för att jag är nöjd med varken bilden eller namnteckningen men känns ändå skönt att ha det, ändå rätt snyggt liksom (i alla fall på långt håll), jag ska ju bara ha det i tio år (bara?!).. Gick i alla fall fort att få det, vilket var bra! Är hundvakt idag också, till underbara Bazil. Han är världens mysigaste vovve, men han gillar inte riktigt våra hantverkare som är flockade runt vårt hus. Vi håller nämligen på att få taket omlagt och har 6 st gubbar i lustiga mössor som bankar och går på både taket och längst väggarna. Vi har byggnadsställningar på två sidor av huset så han ser dem hela tiden också, stackaren.. Han skällde ut dem rejält när vi var ute på promenix innan men nu ska han snart åka hem så han får lite lugn. Ikväll kommer min faster och hennes man hit, ska bli kul att träffa dem, ska äta middag hemma och sen ska jag hem till Victor och sussa där, myyys!

for some reason I can't explaine

Nu måste jag palla mig ur soffan för att göra mig i ordning. Ska ta tåget till skolan om en timme ungefär och jag ligger i myskläder i soffan, bra malin.. Redovisning som gäller idag, kommer säkert gå strålande. Better hurry!

YAAAYEE!

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!! Sjukt nöjd. Det är väl ungefär allt jag har att säga idag, ciao! liten update! Har haft en supermysig kväll med mammi och pappi. Pappi kom hem från jobbet med rosor till mig och så fick jag grattismoney av farmor, snällisar! Sen var vi nere och köpte thai från thaiconer, mmums! Efter maten monterade vi ihop vår crosstrainer som kom idag, supersnygg! (kan man säga så om en träningmaskin? men snygg design i alla fall) Nu har jag precis kollat på desperate och snackat med emms. Bra kväll helt enkelt!


ungefär såhär nöjd är jag, ha! :)


bad influence

Det var precis så gott som jag trodde, blåbärschoklad- och kokoskaka med blåbärssås, muums! Nu blir det Playa del sol, Parlamentet och sånt annat som jag slukar på söndagkvällar. Har förresten snöat in lite på P!nk, älskar hennes skiva funhouse, speciellt låten crystall ball.

cause with you I got it all. you complete me

Oj! Helgen har gått så fort! Redan söndag! Torsdagens utgång blev riktigt bra! Härlig förfest hos Madde, sen drog vi ner mot stan och gick på ög's, där var det bra drag och en hel del folk. När lamporna tändes och musiken tystnade på ög's drog vi vidare för nattmat nånstans på stan, dock åt jag inte men de andra gjorde. Efter nattmaten promenerade vi så sakta hem mot Maddes igen. Där hade Sara, jag och Karin slått upp vårt camp som vanligt, snälla Madde som låter oss sova där!
På fredag morgon gick vi upp vid tio eftersom Madde skulle vara på skolan kl 11, så jag åkte till Henrik och lämnade mina campinggrejer och käkade lite sen drog även jag till skolan för att jobba på seminariet som vi ska ha på onsdag. Efter det åkte jag till Malmö för att möta upp Louise för en statstur (shopping!).. Mycket trevligt och köpte bara det jag behövde, en svart kofta. Louise hittade en hel del fina grejer! Efter Malmö (läs: hela dagen) var jag helt slut. Sliten efter kvällen/natten innan i guess.. Så åkte hem och la mig på soffan, käkade lite och kollade på tv tills jag somnade, vilket var väldigt tidigt!
Igår var det upp tidigt igen för att infinna mig på magnus stenbock kl 8.30, lagom trött var det dags för högskoleprovet. Vet inte hur det gick men kändes bättre än första gången jag gjorde det (förra året), så det var väl skönt. Jobbig dag var det och kom hem först 16.25.. Då blev det mys med Victor innan han drog ut med sina vänner. Själv var jag alldeles för trött för utgång så jag stannade i soffan och somnade där strax efter tio. Nångång vid halvtre tiden droppade victor in och kryte ner under täcket, så mysigt!
Idag har vi bara myst runder och njutit av varandras sällskap, det är nämligen vår dag idag, 22 månader! Jag har övningskört och så har vi köpt och installerat en dvd-spelare till min mormor och morfar, haha gulligt att de ville ha en! Nu ska jag plugga på seminariegrejen! Ikväll blir det myssöndag och världens godaste efterrätt! (okej har inte provat den än, men ser läskigt god ut) Ciao!

'cause when it comes on top, you gotta make it happen!

Lund, tidigt, idag igen känns det som. Men jag var i alla fall inte äckligt trött i morse som jag annars har tendens att vara. Vi bestämde lite kring seminarieuppgiften och sen tog jag tåget hem. Nu har jag käkat lunch och ska snart iväg till mormor och morfar för lite städhjälp, snäll som jag är.. Sen hoppas jag på att få träffa vigge lite, om han vill, hinner och kan. Klockan 20.10 tar Sara och jag tåget till lund för förfest hos Madde och utgång på det. Trevligt! Later!

som du kanske redan vet, jag är hos dig igen

NU har jag köpt biljett till lasses konsert i malmö i november. Det kommer bli så bra!


the girl with the dragon tattoo

Idag har varit en bra dag. Jag har klippt mig, blev bra, som vanligt och kul att snacka lite med Sussi, hon är så snäll och rolig att snacka med! Efter klippningen kilade jag hemåt och började baka en kaka, en äppelsockerkaka med kanel, mumma! Sedan cyklade jag till videocentret och hyrde män som hatar kvinnor eftersom jag lovat filmvisning för mormor och morfar under eftermiddagen. Jag mötte upp mormor och morfar och så gick vi hem tillsammans för fika och filmtittning. Det var mysigt att kolla film med dem och de tyckte den var kanonbra. Jag har ju sett flickan som lekte med elden på bio också, den är lika bra som ettan om inte bättre! Och snart kommer trean, närmare bestämt den 27 november, jag längtar! Nu ska jag kolla bonde söker fru och sen blir det grey's med tea, mums!

don't worry, be happy

YES! Idag fick jag resultatet på min första tenta någonsin och vet ni?! jag klarade det och inte nog med det, JAG FICK VG! Sjukt glad och nöjd och happy och lite till nöjd. För er som inte är bekanta med universitetsvärlden är har man en betygsskala från U till VG.  Jag fick alltså högsta betyg på min första tenta! Firade det hela med en scones och en kopp grönt tea på espresso house med Madde och Karin, sen tog jag tåget hem och kollade på veckans gossip girl avsnitt, brabra! Nu ska jag koka tea och sen ska jag nog plugga lite inför nästa tenta. Känns mer insprierande nu! Ikväll ska jag pussas med victor.


hösten är så mysig! även om när det blåser & är kolsvart på morgnarna!


it keeps happening to me, all the time

Jag känner mig verkligen pigg och ung idag. Började dagen med tidig start och lång frukost, sen cyklade jag iväg till läkaren. Vill du ha ett högkostnadsskydd, frågade receptionisten på mottagningen där jag var. Nej, det har jag redan sa jag och visade upp mitt häfte. Vad bra, då blir det bara 180 istället för 300 eftersom du nu uppnått summan för frikort sa hon, vad bra sa jag och så fick jag mitt frikort. Jag satte mig för att vänta på läkaren då en farbror kom in och ställde sig i receptionen, han sa att han hette Åke och att han hade en tid. Har Åke frikort frågade receptionisten och mycket riktigt hade Åke frikort. Det var alltså Åke 88 (ja, jag hörde hans personnummer) och jag 18 som hade frikort. Läkarbesöket gick bra och jag fick ännu en medicin utskriven, så jag cyklade direkt till apoteket och hämtade ut det, där har jag också nån slags rabbat så jag betalar mindre än halva priset på all min receptbelagda medicin eftersom jag handlat så mycket. Frikort på läkarbesök, rabatt på apoteket och hemma igen före halv elva, ja jag känner mig verkligen ung och pigg idag!


cause with you I got it all

Så var denna söndag också slut. Tiden går ju läskigt fort. Har precis kollat ensam mamma på laptopen nerbäddad i sängen, så mysigt! Bara Victor som saknas, hihi! Imorgon skriver han sin första tenta, så håller verkligen tummarna för honom och hoppas att det ska gå megabra! Såg på facebook att jag fått inbjudan till Niclas inflyttningsfest i Halmstad, klart jag måste dit, får se vilka andra som hänger på, kan nog bli ett helt litet gäng härifrån hbg. Nej, nu måste jag sova, ska upp hyfsat tidigt imorgon eftersom jag ska till doktorn. G'night!

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Jag sitter och lyssnar på musik, vad bra det får mig att må. Musik är så mycket mer än ett sound. Visst, jag lyssnar på soundet om jag gillar en låt men det är inte det viktigaste i musiken jag gillar. Jag är textfanatiker, eller vad jag ska kalla det. Texten är det som spelar roll. Jag lyssnar, tar in, tolkar, analyserar. Inte bara låten, inte bara meningen med låten, inte bara budskapet, jag analyserar artisten, artistens liv. Inte minst om det är något som jag vet skriver från hjärtat. Som Lars Winnerbäck, en av mina absoluta favoriter. Och visst, jag älskar hans sound, hans på nått sätt annorlunda, lite rockaktiga sound, stråkarna och munspelet som är med i många av hans låtar. Men det jag beundrar mest med Lasse är hans texter. Hans underbara, meningsfulla, värderande texter. Om man inte lyssnat på Lasse innan kan det kanske vara svårt att känna det, och det kan nog vara svårt att förstå texterna. Men jag har lyssnat på Lasse sen.. ja, jag minns faktiskt inte när, sen jag var 11 kanske. Hans musik har liksom följt mig hela vägen, genom tonåren. Alla låtar betyder något för mig och får mig att tänka på situationer eller personer som passerat genom åren. Gamla kärlekar, vänner och upplevelser. Det är härligt att kunna sätta igång en låt och plötsligt spela upp de minnen som finns kopplade till låten. Det är inte alltid så att jag lyssnat på låten med personen men det finns minnen med en eller flera personer som kopplar till låten, texten, innebörden. Lasses texter är känslor, han har förmågan att kunna sätta ord på känslor, och på nått sätt kan jag alltid leva mig in i hur han satt och hur han mådde när han skrev en viss låt. Jag bryr mig mycket om Lasse, nej, jag känner honom inte, kan inte säga hur han är som person, fast ändå lite. Jag har analyserat mycket ur hans liv genom hans låtar. Det var någon låt som fick mig att förstå att han skulle få barn, någon att han hade träffat kärleken, tappat kärleken, blivit sviken av en vän, hittat tillbaks osv. Jag minns den första Winnerbäck konserten jag var. Det var på Helsingborgs konserthus, det var med Madde. Jag kommer ihåg hur fint det var och jag kommer ihåg hur mycket jag grät när han spelade Kom änglar. Älskade, älskade Lars Winnerbäck. Hans musik får mig att må bra. Nu ska jag boka biljett till hans konsert i Malmö i november, det kan inte bli annat än fint!



someday sometimes

Det positiva med att det är söndag idag är att jag är ledig imorgon också. Just nu sitter jag och läser kurslitteratur (eller nu ljög jag, jag bloggar ju..), jag har i alla fall läst en del idag. Ska fortsätta med det under dagen och så ska jag kanske städa lite också. Åh, hur söndagigt får det bli egentligen. Igår var det i alla fall mys hos Vigge med thaimat (maaah, mumma!) och hyrfilm. Vi såg the reader, riktigt bra faktiskt! Fin film, fin kväll, massa mys. Mah!


saturday night live

Jag får ta och plugga imorgon istället, oh, inte pluggat mycket idag, dåligt.. Men jag har gjort annat! Jag har hjälpt mammi att göra äpplemos, det tycker jag är jättekul! Sen var vi och handlade på maxi. OCh så har jag gått runt och pysslat med lite allt möjligt. Sov ganska länge imorse, eller jag vaknade i lagom tid men seg vigge ville sova mer så då gjorde jag också det, hihi, och så myste vi lite innan vi gick upp. Nu kommer min älskling snart och hämtar upp mig så ska vi hem till honom och ha myskväll, love it! Nu får jag ta och packa en liten väska med sovisgrejer. Yayoha!


close your eyes and I'll kiss you

Jag tänkte blogga igår men jag orkade inte starta datorn så skulle blogga från min ipod, men det ville sig inte riktigt, gick bara att skriva rubrik, inte nått i inlägget, så kan det gå. Jag har duschat, ätit frukost och nu sitter jag och kollar på oskyldigt dömd sen i onsdags. Senare ska jag läsa/plugga, träffa stella tror jag och ikväll ska jag kanske ut eller så blir det fredagsmys i soffan, beroende på hur jag mår. Har nämligen rätt ont i magen och känner mig lite kraslig. Later!

Is it my imagination or have I finally found something worth living for?

Yey, så blir det mysig kväll med tjejerna! trevligt sällskap, grey's och gottis, kan inte bli bättre! Dessutom har jag tränat idag, yaya, är igång igen! Dock har jag inte läst i närheten av så mycket som jag borde, jag har helt enkelt inte läst alls. Men jag har kollat på veckans gossip avsnitt och det är allmänbildande det! hööh?


I like it, can I join your gang?

Igår var en tråkig, seg och jobbig dag. Jag somnade strax före nio på kvällen, då förstår ni grejen. Fick ta och spela in desperate housewives som jag kollade på nu när jag kom hem från lund istället. Hade nämligen förläsning mellan 8-10. Nu ska jag snart ta och äta lite lunch, i eftermiddag ska jag träffa Sarah och ikväll blir det grey's-kväll med sarah och kajsa, vad jag vet! Ska bli supermys och kul att ses, var ett tag sen, juju! Allt för nu.


stomach-e

Jag har världen sämsta blodcirkulation, eller i alla fall ut i fötter och händer. Jag fryser alltid om fingrarna och mina fötter är alltid som isbitar, det vet victor, hihi. Bra dag idag med föreläsning och fikamys i lund, vi blev övertrötta och skrattade väldigt mycket på tåget, när jag kom hem bakade jag scones (mumma!) och kollade på ensam mamma, sen var jag med mammi och handlade. Nu blir det tv-mys, oskyldigt dömd som jag spelat in. Imorgon blir det i alla fall lite sovmorgon, skönt! Wawa! Har förresten ont i magen, därav rubriken, jag är bra rolig som leker med orden.

all that glitters is not gold

Är så tröttis nu! Ska krypa ner under mitt härliga täcke och sussa nu snart, ska bli så skönt. Hoppas veckan blir bra. Jag tror det. Jag hoppas det. Förresten har Bourdieu skrivit den mest intressanta kursboken hittills, trots att jag inte vet ett dugg om franska tv-kanaler eller journalister. Gonatt!


oh I'm so clever, but clever ain't wise

Ligger med laptopen i sängen och vilar efter maten, eller okej, vilar lät väl överdrivet, men det är himla skönt att sittligga mot väggen vid sängen och kolla runt på datorn. Idag har jag faktiskt gjort det mesta jag hade tänkt mig. Vaknade med Victor bredvid, vilket alltid är supermysigt! När Victor hade åkt körde jag ett träningspass med efterföljande härlig dusch. Jag har också hunnit vara ute och köra lite, lämnade Henrik vid tåget, han skulle hem till Lund och sen åkte vi till Victor där jag hämtade mina nycklar och spanade in hans nya jacka, hihi. Har dessutom endast 10 sidor kvar i kursboken som ska vara utläst till föreläsningen imorgon, så nöjd! Det enda jag tänkt mig som inte blev gjort var att baka scones på eftermiddagen, jag var för mätt för scones så jag tog mig några kardemummaskorpor istället, mm, älskar skorpor! Nu ligger jag och väntar på att klockan ska bli åtta, då blir det helkväll i soffan, eller jag ska i alla fall kolla på Playa del sol och Parlamentet. Hösten är en riktigt nördig tv-period, eftersom alla säsonger drar igång igen, suck, vad pinsam jag är.. Imorgon bär det av till lund igen föreläsning 8-10 vilket innebär att tåget går 07.10, kill me! eller nått.. jobbigt är det! Nu ska jag fördriva tiden genom att skriva ut morgondagens pp och beställa en crosstrainer på nätet. Är trött på vår motionscykel, tjingeling!

I am like a child with nothing to lose but my mind

Jag har haft en supermysig dag idag. Visserligen blev det tidig morgon men vigge och jag somnade så tidigt igår att jag ändå var pigg. Myste lite med Victor innan jag gjorde mig i ordning, sen åkte mami, papi och jag upp mot smålandsskogarna medan Victor stannade hos mig och sussade vidare, wah så söt när han sover! Vi åkte upp till ullared där vi shoppade lite, tycker det är kul! Speciellt eftersom vi nästan aldrig åker dit, typ max en gång om året. Plus att vi (med idag) bara gjort det 4 ggr totalt, haha, inte helt rutineade alltså! Jag köpte en del grejer, lite smågrejs, rakhyvlar, strumpor, ja sånt, bra att ha. Hittade lite kläder också, alltid kul med lite billigare men fina grejer. Efter det åkte vi vidare till vår stuga där vi nästan direkt traskade ut i skogen för svamplockning, så mysigt! Jag älskar att promenixa i skogen och plocka svamp. Hittade trots segstart en hel del på vår skogstur. Vid halv fyra tiden åkte vi hemåt. Sen vi kom hem har jag läst lite i Om televisionen, en av våra kursböcker som nämligen ska vara utläst tills måndag, better hurry, började först idag.. Snart kommer Victor hit, då ska vi äta mumsig mat och mysa! Mmm.. Imorgon ska jag köra lite och fortsätta läsa.. That's it!

sleep tight

Mm, ligger i sängen nu och väntar på min älskling som kommer snart. Vi ska kolla lite på datorn istället för tv:n, så skönt att ligga i sängen ju! Ska tydligen upp tidigt imorgon (igen!) så somnar nog tidigt idag också. Nattinatti!

säng


I feel a little down today and I ain't got much to say

Idag var en dålig dag, en jobbig dag och en tråkig dag. Men jag hade i alla fall en mysig tur på stan med victor och nu myser vi i soffan. Kvällen blir nog bättre än dagen. Det blir fredagsmys och tv-kväll. Imorgon ska jag till landet och plocka svamp, ih det gillar jag! Så mysigt i skogen ju! Henrik kommer hem idag också, så det är kul! Hajdå.


lägg din arm omkring min hals så du är nära

Igår var en bra dag. Fikade på eh med Sara och Karin efter skolan, sen fixade jag lite bra grejer och sen hade jag en supermysig kväll med thaimat, victor och brabra tv. Med förstående att låta lite nördig så tycker jag att onsdagar är den bästa vardagen i veckan på hösten. Bonde söker fru ger ju bara så hög mysfaktor, grey's är så feel-good men ändå så känsloladdat och detta i kombination med en kopp tea, tända ljus och människor jag älskar i min närvaro är bara så mysigt! Dessutom (varnar för mer nördighet!!) så har nya säsongen av halv åtta hos mig börjat nu, älskar det programmet, Helge Skog är så underbart rolig! Imorse vaknade jag av en pussandes Victor i nacken, älskar att vakna så, Victor skulle iväg till skolan men jag fick ligga kvar och sussa vidare, så skönt! Var dock och körde vid tio, gick bra.. Ska upp tidigt imorgon också, så behövde sova imorse, hoppas jag orkar upp imorgon. Snart ska jag äta rest-thai till lunch och sen ska jag iväg till min mormis och morfis (som jag kallar dem) och ikväll ska jag träffa Louise om hon inte glömt bort mig! Yay!



like it like it

Mm, skola idag igen, tidig morgon idag igen, trött eller? .. Men nu har vi inget tills på måndag, ska bara läsa en hel bok och sånt. Men händer lite annat kul tills dess så det blir nog bra. Lalala!


don't tell me it doesn't matter

Jag är trött. Måste sova tidigt idag tror jag. Om jag ska lyckas kravla mig upp imorgon igen.. Men först ska jag till min victor och pussas, mm! Fast innan det måste jag läsa lite i min kurslitteratur, kul ju. Ciao!


hard work work

Jobbigt tidig morgon imorse. Var tvungen att ta tåget 07.10 eftersom föreläsningen började vid 8. Slutade sedan vid tio, kändes mer som det var då jag borde gått upp. Var en sväng på bokhandeln och köpte ännu mer kurslitteratur, men snart har jag alla böcker till alla delkurser, yey! Skönt att ha lagt ut sisådär tre-fyra tusen på det nu! Tog tåget med Karin och var hemma strax innan tolv. Nu har jag precis kollat klart på veckans gossip avsnitt och ska jag ta och läsa lite och plugga teori. Puh.


and by the way, did you know I'm a superstar?

Det går ju riktigt bra med teorin, gjort massor med test! Men nu behöver jag en paus, så jag ska baka och sen ta en långpromenad med min ljudbok igång på ipoden. "Läser" (lyssnar på) Aldrig fucka upp, rätt bra faktiskt. Snabba cash kommer ju på bio nångång framöver, ska bli kul att se den! Det fina vädret kallar!

     
älskade, saknade jersey!


you're the only one who holds my hair back when I'm drunk and get sick

Sitter och lyssnar på underbara you're the only one med Maria Mena, älskar den låten! Annars är jag ganska upptagen med min körkortsteori, test-test-test hela dagen. Ska återgå till det nu, kanske ta mig lite lunch om nån timme. Yaaah!


yaya det va costa


blow him back into my arms

Yaya, jag blev klar med det jag ville idag. Nu ska jag plugga körkortsteori, det ska jag göra imorgon också, för då har jag inget i Lund, så skönt! Har hunnit mysa i soffan med vigge ikväll också, och kollat på obehagliga mannen under trappan, det slutade som jag trodde att det skulle, sjukt! Hoppas allt går bra för min älskling nu, han är nere i malmö för att hämta sin syster Emma. Tycker det är lite obehagligt att han kör i detta vädret! Hoppas det blir bättre tills imorgon! Ciao!


curriculum vitae

Det är kanelbullens dag idag, men jag har inte ätit en endaste kanelbulle, jag åt min igår. Däremot åt jag äpplepaj med kanel innan, så lite kaneldag blev det ju trots allt. Jag sov hos Stella inatt, vi låg och pratade massa innan vi somnade, mysigt, det var så längesen! Victor och Niclas var också där igårkväll och kollade film med oss, vi hade i alla fall tur med vädret och sen hairspray, den sistnämnda gillade jag bäst! Nu sitter jag och skriver mitt CV på engelska och Victor sitter en bit bort och räknar sin matte. Han är duktig, min älskling.

'cause a bottle of vodka's still lodged in my head

Nu har jag kommit hem från en härlig lundtur. Det började med förfest hos Madde igår, vi var väl typ 13 pers där som peppade som tusan. Vi halv åtta gick vi ner till sittningen (mycket smidigt att madde bor där vi va!), vi drack nån "drink" som typ var virablåtira, endast, eller nej, is också. Maten var helt okej men en räktoast till förrätt, lammstek till huvudrätt och glass med knäckflarn till efterrätt. Efter sittningen blev det mellanfest, hos Madde och i korridoren ovanför där det var väldigt mycket folk. Vi kom sedan fram till att vi skulle stanna på krischansta, så så småningom drog vi oss ner till klubben. Lagom mycket folk och kanske lite för mycket sambocca, men kul var det! Jag hade en del diskussioner med DJ's angående musiken och tillslut fick jag höra några av mina önskningar. Så när klubben stängde tackade jag och Karin DJ'n för att han spelat det jag ville, då tyckte han att vi skulle komma till malmö idag eftersom han skulle spela där, haha. Vi sa att vi skulle tänka på det.. Efter lite snack drog vi oss tillbaka för att sova hos Madde. Jag, Sara och Karin som där, funkade super! Tog tåget hem strax innan tolv och nu ligger jag på soffan & tar det lugnt, en liten powernap skulle nog sitta på sin plats. Bra kväll igår!



några av oss som var hos madde, lånade charlottas bild (min kamera dog helt igår)


rock on! it's friday!

Wah. Det blev fredag till slut! Jag gick upp i hyfsad tid idag, körde lite styrka sen dusch + frukost. Sedan dess har jag bara suttit och pluggat körkortsteori, aah allt måste fastna! .. Nu ska jag kila ner en sväng till stan för att kolla kläder till ikväll, sen ska jag hem och sen till mormor & morfar för lite städning. Vid 17.10 tar Sara och jag tåget till lund, blir lite förfest hos Madde innan sittningen och så har vi bokat in oss så vi sover hos Madde inatt, perfekt! Nej, stan kallar, måste hitta den optimala rock-outfiten, jadå.. Ciao!


I wanna be the one to walk in the sun

Det var så skönt att lägga tentan i Tobias fack idag, som att men blev ett kilo lättare. Panorama-dagen visade sig vara ett riktigt sömnpiller, tror nästan jag slumrade lite på den sista förläsningen.. Men efter gick jag med Sara och Karin för lite lunch, blev thai/kina på stället vi funderat på länge, inte det godaste jag ätit men helt ok. Sen gick Sara och jag runt på stan, jag i hopp om att hitta något att ha till outfit imorgon och Sara i jakt på en vinterjacka. Det gick inge vidare för någon av oss men vi satte oss i alla fall på tåget ett par strumpbyxor rikare. Nu ska jag bara ligga på soffan ett tag, kolla gossip och sånt, skönt! Kanske ska plugga lite teori också, eller så får det vänta tills imorgon. Ciao


RSS 2.0