such a relief

JAG ÄR KLAR MED HEMTENTAN & DET ÄR EN SÅN LÄTTNAD!
yeey, jag blev klar, som jag ville, som jag sa! Jag behöver inte åka till lund på fredag morgon, mm skönt med sovmorgon! Sjukt nöjd att jag blev klar idag eftersom det egentligen inte behöver vara inne föräns på fredag, malin goes planera och lämna in i god tid, yaya! Nu ska jag koka en kopp tea och sätta igång inspelningen av undervara grey's anatomy som hade säsongspremiär ikväll men som jag så disiplinerat lät bli att se och spelade in istället. Nu har jag satt mammi och pappi på att korrekturläsa min text bara. HAPPY.


konsten att lyckas med en hemtenta

Jag måste bli klar med hemtentan idag, måste! Men det är så lätt att slinka in på facebook för att kolla om nått hänt, nähä, har det inte hänt något på de 5 minuter jag inte kollat, konstigt.. Och så är det så lätt att glida iväg i tankarna om frihet, om fredag, om sittningen! Rock-tema, och vad tusan ska jag ha på mig? Svårt.. tål att tänkas på. NEJ! Jag ska tänka på tentan nu, så de så.

you're the only one who knows how to handle me

I guess there's just a part of me that likes to bring you down
just to keep you around
'cause the day you realize how amazing you are
you're gonna leave me


another day, another life

Puh, startat igång blogen igen ju, hade nästan glömt. Nje kanske inte glömt men helt klart prioriterat bort. Dagarna går läskigt fort och jag har så mycket att göra. Just nu är det tentaplugg till tusen, hemtentan ska nämligen vara inne på fredag, börjar känna stor press, stess och ja, you name it!.. Idag klarade jag halkan förresten, ännu ett steg närmre körkortet, hihi, like it! Nu blir det stenhårt tentaplugg till fredag, då är det freedom för en kväll med sittning, ska bli grymt kul, fick reda på igår att temat blir rock! Kul tema, bra förslag av Madde! Sen blir det nyladdning för mer ansträngning, med ny kursstart, översättning av CV, körkortsteori & lite annat småttgott. Träffade Stella igår också, vi smidde lite planer o planerade framtiden, mysigt! Ikväll ska jag hem till vigge som har huset för sig själv i veckan, så vi ska laga mat & mysa! Oheoh, nu har jag verkligen inte tid att skriva längre, tentan kallar på mig, eller nått..

hello sunshine, come into my life

Oj. Vad gör jag? .. Tänkte börja blogga igen, faktiskt. Ett tag sen sist, så kommit ur det hela lite. Men jag blev plötsligt så himla sugen. Vi vet ju alla sen innan att jag tröttnat rätt fort ibland men ibland lyckas jag hålla igång. Som i våras, då jag bloggade faktiskt hela tiden då Victor var borta. För att rensa hjärnan från allt plugg som våren innebar och för att hålla my love down under uppdaterad om min vardag. Just nu sitter jag och pluggar. Men vadå jag tog ju studenten i sommras? Jo jag gjorde ju det, me så började jag plugga nu igen, så kan det gå! Läser medie- och kommunkationsvetenskap i lund. En kurs på 30 hp, himla kul faktiskt. Fast just nu sitter jag lite lätt nedgrävd i mina böcker, håller på att skriva hemtenta, spännande! Ska vara inne nästa fredag, men vill bli klar så fort som möjligt! Annars så går tiden mest till vänner & sånt. Körkortet ligger också högt upp just nu, uppkörning snart men först dags för halka på tisdag, yya! Ska till väla med Henrik (som är hemma & jobbar över helgen) och mamma om en stund, lite avkoppling. Var på ikea innan med Victor och Mia, lite grejs till vigge blev det. Ska återgå till plugget, eller nått.. ciao!


RSS 2.0