if I kiss you where it's sore, will you feel better?

Sista jobbdagen för denna veckan är avklarad, skönt! Imorgon ska jag sova ut. Det är jag värd, yaya! Vet inte om det blir hemmamys eller bortamys idag.. Får ta det med brudarna! Kanske ska plugga lite imorgon, annars bara mysa med emms hela dagen. Oh höst är mys!

hang with me

Mm, nyduschad efter ett skönt träningspass. Men ingen rast, ingen ro, ska dra till kajsa nu, ska bara picka upp emma på vägen(?) först också.. Blir planeringskväll med hamburgare oohya gott efter träningen! Trodde jag skulle få sovmorgon imorgon, eftersom jag trodde jag skulle sluta på McNeil idag, men fick förlängt, igen! men jag klagar inte, cash is king!
Alppuss!

here's the truth about the truth, it hurts, so we lie

träning är som terapi, fast bättre!

I'm like a child with nothing to lose but my mind

varför måste allt vara så jobbigt och svårt. varför inte vara lätt och glatt. jag har i alla fall världens finaste vänner, och nu en till. jag är tacksam och glad för det.
puss.

I don't envy you

I'm your hell
I'm your dream
I'm nothing in between
you know you wouldn't want it any other way 

anguish

Maximal tentaångest. Den ska vara inne imorgon. Jag har svarat på en fråga. Svarat för långt på den dessutom och fattar knappt resten. Eller orkar inte fatta. Fan. Nu har jag bakat en kaka och ska till morfar. Sen ska jag gräva ner mig i detta igen. Fan. Jag orkar inte.

I know you think you deserve an explanation on the meaning of life

Bara lite trött... Hm, tacokväll, sen tivvan, sen cardan, vad hände? .. Haha, kom hem vid 5 och gick upp vid tio. Måste plugga, blö. Puss.

'cause baby after all you'll never forget my name

Förlåt för min frånvaro, förlåt för min passivitet, förlåt för att jag inte vet. Det är så mycket som går runt i mitt huvud, men nu vet jag, och nu är allt på rätt väg, tror jag, hoppas jag. Det känns bra.
Puss!

´

vad vore jag, utan dina andetag?


förlåt.

close your eyes and I'll kiss you

Kom precis hem från myskväll hos sarah, världens bästa sarah. Imorgon ska jag jobba, igen. Känner inte igen mitt nya jag. Jobbar mer än jag är ledig. Om man räknar dagar då alltså, inte timmar, ha! Bra med cash till alpsen i alla fall.  Sovadags nu. Imorgon blir en bra dag. Hoppas jag.

without you i'm nothing, i'm losing it

it hurts so bad I even can't decide where it hurts

anything other than yes is no
anything other than stay is go
anything less than I love you is lying

´

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

RSS 2.0