I'll just close my eyes and whisper, baby blind love is true

Har precis kommit hem från mitt läkarbesök där jag har ägnat större del av denna förmiddag. Hade ingen inbokad tid så fick gå dit på akuttid och speciellt akut kan man väl inte säga att läget är där på kliniken. Hej väntan i över en timme. Sen snackade jag med min husläkare, fick sedan vänta lite till för att träffa syster och ta test och sen hem. Wow finally. Hur som helst trodde Lise att jag har fått polyper igen och alltså måste genomgå ännu en operation i narkos. Det tycker jag är läskigt, men blir det bättre så är det väl värt det. Fast om det blir som det blivit nu igen vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. Dock sa Lise att jag skulle få nån kortisonspray efter operationen isåfall, så att det inte skulle komma tillbaks ännu en gång. Gjorde även ett hörseltest vilket resulterade i att ja, jag hör lite dåligt. Inte jätte, men det finns alltså en anledning till att jag säger "va" så jäkla ofta, det är inte alltid av lathet och rekflektion alltså. Hur som helst ska jag få en tid hos en annan läkare så fort som möjligt. Vi får se vart detta slutar. Tidigare imorse hade jag prov i kriminologi, vilket inte var så svårt då jag faktiskt kände att jag hade bra koll. Kändes riktigt bra efter och det är var skönt. Skönt att gå ifrån ett prov och känna att man presterat väl. Visst att resultatet återstår att se. Men känsan är viktig, i alla fall för mig. Ingen träning idag, ska va med Louise efter skolan istället. Har massor att prata om, as usual. Ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas på att få träffa Victor, men vet inte om han skulle ut. Sure att jag vill träffa honom men ska han ut så ska han fan det och då tycker jag fan att han ska festa loss ordentligt. Yes. Men han hade fortfarande ont i halsen igår kväll så oddsen att han drar ut är nog ganska låga. Anyway jag ska sluta spekulera i det nu. Jag tar det som det kommer. Ska nog ta och äta lunch nu för att sedan palla mig iväg till min svenska-lektion som börjar 12.50. Har missat 2 lektioner idag redan. Inte mig emot. Inte skolan heller tror jag. Det var inga superviktiga lektioner och jag har gjort mitt prov så ja. Vi kollar på en jättetråkig film på svenskan så Louise har planerat att sova på lektionen idag, kanske att jag hakar det. Gotta go! Imorgon blir mys med det tar vi då.

Tjena!

I dream about movies they won't make of me when I'm dead

Har väl inte pluggat sådär jätteflitigt idag, men jag tror jag kan det ganska bra ändå. Mitt rum har i alla fall blivit städat, jag har druckit massvis med tea och träffat Stella. Så det har varit en bra dag. Har också fått min dagliga dos Louise genom ett trevligt telefon samtal med smaskig info. Det gillar vi. Tur att telefoner finns dagarna vi inte ses i skolan! Ja, under vanliga skoldagar också förstås. Nej nu är min paus slut och jag ska återgå till pluggandet. I helgen lär det bli ännu mer pluggiplugg. Men har mycket annat att hinna med också. Qualitytime med Louise efter skolan imorgon. Klart. Vill träffa Vigge också. Och resten av världen. Jag saknar Sarah just nu. Buh.

Jag följer dig vart du än går, för faller du så faller jag.

Puss!

but my baby don't care about that

Har precis dammsugit hela mitt rum, noggrannt, så nu är det jättefint och luften är frisk då jag vädrat hela förmiddagen, skönt! Men det börjar bli lite småkyligt så jag ska nog stänga snart. Cardigans har varit på hela förmiddagen och just nu är det Ceasars som pumpas ut genom högtalarna, ett tag sen jag lyssnade på dem sist, de är verkligen bra. Idag mår jag jättekonstigt. Eller kanke egentligen inte. Men det känns konstigt när jag går och sånt. Har nämligen träningsvärk i rumpan och i magen och mensvärk på det. Det känns jättekonstigt i magen när man har träningsvärk och mensvärk samtidigt. Både skönt och smärtsamt. Träningsvärk är skön smärta och mensvärk är bara jobbigt. Svårt att avgöra vad som väger mest så det känns mest bara konstigt. Hum. Nej får ta och fortsätta med mitt städande nu. Ska bädda rent och fixa det sista, sen ska jag plugga och sen kommer Stella. Lär inte hinna mycket plugg innan Stella kommer men lite kanske man kan klämma in. Om inte blir det pluggipluggipluggtime ikväll. You bet. Kanske ska ta dagens andra smootihe nu? Det lockar. 

Puss!

jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte

Sitter här nyduschad. Sjukt skönt att sova hur läng man vill och bara ta allt som det kommer. Länge leve ledighet! Hinner inte skriva så mycket mer nu. Ska klä på mig klart, äta nått, sen städa mitt rum för att sedan gå vidare till allt pluggande. Kul. Jadå, med massa skön musik kan det nog bli bra ändå. Längtan kom idag.

xoxo
(haha)

alla talar om dig, hurricane

Kom precis hem från ett som vanligt lika mysig kväll hos Victor ute på Råå. Det blev Grey's, tea, mys, skratt och klurigheter, bra kväll. Bra Grey's. Som alltid. Och som alltid mysig kväll. Åh vad jag tycker om dig Victor. Åh vad jag tycker om att bara ligga och peta i ditt hår, klia på din rygg, höra dina hjärtslag och känna värmen från din kropp. Ett litetlitet leende och en litenliten blick. Det är allt som behövs. Det är allt som behövs för att du ska få mig att förstå. Att förstå hur mycket du betyder för mig. Det går ett rus genom min kropp och jag känner det. Jag känner lycka. 
Ledig imorgon, verkligen skönt och behövligt. Jag ska sova, städa, plugga och träffa Stella. Full dag. Förstår inte hur jag ska hinna med allt. Med det löser sig nog. Det brukar det. Ett litet extra förlåt till Sarah i det här inlägget för att jag klantat till mig och inte tänker före jag handlar. Förlåt Sarah. Du vet att du är oslagbar. Nej du är jag trött.. Wopsidaisy, fick precis ett litet sött sms från Victor, du är för söt, för bra. Ska ta och svara på det sen ska jag nog krypa till kojs. Mysigt, men tomt utan Victor.

Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy.

Later alligator!

we're all shodows in the alley

Sitter hemma på håla just nu vilket faktiskt är riktgt trevligt då jag sitter och kollar på Björn Gustafsson på youtube. Den killen, gash han är ballballball. Gillar honom skarpt. Mer då? Har ätit rostad macka med missisippi belle crunchy peanut butter. Mer än gott. Jag är såld på det för tillfället. Men snart är burken slut och mammi får inte köpa mer för då kommer jag väl rulla ner till stranden i sommar och det vill jag inte riktigt. Sitter här med en kopp tea, mums! Nej, nu måste jag skynda och packa min träningsväska eftersom jag ska ner och köara ett pass med Stella efter italienska som kan suga. Nono, no worries. Victor och Grey's ikväll. Yes. Lediga imorgon. Yes.

Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Later!

jag är lite sugen på att fritera läpparna så de blir alldeles frasiga

UF-mässa i Malmö idag, fantiskt kul. Eller själva gå-runt-och-kolla-på-typ-tvåhundra-montrar grejen kanske inte var så himla spännande, men ändå lite. Fanns många företag med smarta och roliga idéer och produkter. Det roligaste med mässan var helt klart allt folk. Många både gamla och nyare ansikten. Stötte bland annat på massa gamla golfkompisar, gamla klasskompisar, vänner jag glidit ifrån och folk jag fortfarande pratar med. Det var roligt att jag stötte på Mette. Extremt längesen vi träffades, alltid lite kul att stöta på varandra sådär då. Vi pratade lite och kom fram till att vi måste ses snart. Var fan läskigt längesen alltså! Ska prata med henne och se när vi kan klämma in det. En annan positiv del av UF-mässan var allt godis och mums företagen lockar kunder med. Inte mig emot. Ingen annan heller tror jag. Så jag kom inte därifrån helt tomhänt. Köpte dessutom en tubklämma i av Maries företag, kände att jag kunde sponsra hennes företag lite där. Snälla jag. Den verkar sjukt effektiv också, så det hoppas jag på. Efter några timmars stosande tog vi bussen in till stan och gick för att äta. Det blev till Louise stora förtjusning och entusiasm lunch på McDonald's. Total ironi i föregående mening. Efter lunchen släpade vi oss tillbaka till stationen där vi väntade ett tag. Louise köpte en latte på vårt favvoplace EH och sen var det dags att ta tåget hem igen. Nu sitter jag här och gör inget vettigt alls faktiskt. Kollade just på Veckans sista Andra Avenyn avsnitt. Sorgligt. Avsnittet alltså. Jag grät, men säg nångång till något tv-program jag inte gråter. Typ så. Brabrabra tv ikväll förresten! Gossip Girl, Gynning och Brothers & Sisters. Yeyeye, jag gillaré! här har ni en som garanterat är bänkad framför 5:an ikväll. Nej nu ska jag ta och göra mig en smoothie, tala om för mammi vad jag vill ha till middag och kanske plugga lite sen. Om jag är duktig. Rubriken har visst inget med inlägget att göra, störigt va? Jag vet.

Ändå hejdå!


I wanna be the smile you put on your face

Har suttit och kollat på olika sidor längelänge nu. Ah, massa affärer jag ska till i New York och gosh det finns verkligen mycket jag vill ha. Känns som min ekonomi kommer rasa ganska drastiskt där. But I guess it's worth it. Måste fan skaffa mig ett jobb. Det ska jag nog ta tag i, snart typ, för det måste jag. Har precis avslutat ett långt samtal med Vigge. Jag gillar våra samtal. Nu kom jag precis på att det är den 25:e, isåfall har vi nog två månader idag. Tror jag. Men jag vet inte riktigt. För vi har väl aldrig riktigt sagt något datum. Typ två månader i alla fall. Tiden går fort. Och jag gillar tiden som gått. Anna Pihl var bra idag. Förutom att Anna är en jäkla surkärring som tackar nej till en sjukt fint hus som Daniel köpt henne. Pucko. Jag ville slå henne lite där. Nej nu ringde Louise så jag ska ägna mig åt det samtalet.

Jökens!

in lust we trust

Yes. Efter ett pass dansarobic och en lång varm dusch sitter jag här med en fet hallon-smoothie brevid mig. Den är mer än god jag och jag är verkligen helnöjd. Bra dag i skolan eftersom vi slapp mentorstid, bra eftermiddag eftersom vi fetade oss lite och sen stack och tränade, fick även träffa Stella i ett par minuter, korta men värdefulla, jag saknar att vi inte setts som vi brukar på sistonde, jag saknar dig, jag saknar oss. Vi bestämde i alla fall träning ihop på onsdag och förmodligen ses på torsdag då jag bara har en lektion på 50 minuter, verkligen super skönt. Vore om möjligt ännu skönare om vi slapp den också. Keep on dreaming. Har även lite annan tid över i veckan så ni som är sugna på att ses kan väl höra av er. Mycket möjligt att även jag kör på att fråga runt lite. Mer än med Stella tänkte jag försöka klämma in lite qualitytime med både Sarah & Emma. Och Victor såklart. Imorgon åker klassen till Malmö där vi ska gå på UF-mässan hela dagen. Ska faktiskt bli riktigt kul. Tror jag. Till helgen hoppas jag helt klart på party. Efter partydosen i lördags blev jag bara ännu mer sugen och känner att jag måste festa i helgen. Måste klämma in en tur över sundet också. Och Plugga. Oj nu blev veckan plötsligt ganska full. Anyway, hör av er om ni vill ses. Kanske vet nån fest till helgen? Då så, tveka inte, ring. Nej nu ska jag återgå till smoothien och ett rykande färskt avsnitt av Andra Avenyn. Later.

Adjö!


tralala lilla molntuss, kom hit så ska du få en puss

Wow. Igår var verkligen bra. Igårkväll alltså. Min lite svävande låssas-depression gick efter att ha kommit hem till Eva och träffa Sarah och Kajsa snabbt över till en bubblande glad känsla allover. Efter glatt förbrukande av diverse varor mådde vi om möjligt ännu bättre. Har inte varit så glad och välmående på länge, ändå. Stort megatack till Kajsa och Sarah som fick mig att må så bra. Mycket dans och sång blev det också klart. När vi inte längre fick infinna oss i Evas lägenhet då hon snart skulle komma hem evakuerade vi till busshållsplatsen. Där kom Victor och hämtade mig och där delades även storyn om våra kvällar, Sarah, min och Kajsas alltså. Såhär i efterhand visade det sig dock att det blev förträffligt likt trots allt, fast ändå inte. Whatever, ni som inte vet fattar inte det här. Hur som helst åkte Vigge och jag hem till mig och hade det skönt och somnade gott vid 3-tiden, likyliky. Idag pallade jag mig inte upp för att ta morgonpromenixen med Bazil så det fick mammi ta. Vid typ halvtolv pallade Vigge och jag oss upp för duschning och mat. Sen blev det en långång runda med Bazil och efter det åkte Victor hem. Sen dess har jag bara softat, kollat film och sånt som man gör. Ni vet. Brabra helg i alla fall. Och brabra lov! Fyra veckor till nästa, can't wait. New York och sånt, mums! Dock typ tio dagar utan Victor eftersom han ska till Italien. Sug det. Nej jag pallar inte böla på förtid. Massa tack till alla som gjort min helg, mitt lov, mitt liv bäst. Nu ska jag kolla om jag har läxor i veckan, vilket jag vet att jag har men jag blundar för. Ska kolla klart Wallander och ladda min iPod också. Later.

Puss!


music non stop

Mycket trevlig kväll igår, tycker jag. Sju glada laxar kom hit och vi spelade sällskapsspel och snackade hela kvällen. Det åts massvis med godis, chips och morötter med dipp, mums! Thanks people som kom hit och piggade upp. Igår när jag skulle sova var jag sjukt trött. Men när jag väl skulle sova kunde jag inte för jag hade så jäkla mycket tankar i hjärnan och det pallar jag inte. Jag var glad, men sur, och arg, och ledsen, och pigg, och trött, och ensam. Jag skiter i att säga på vad för det behöver inte alla veta, det var egentligen mycket så det är ändå inte lönt. Imorse gick jag upp tjugo över åtta. Sjukt tidigt. Med gnäll-bazil som jag för tillfället kallar honom kom in och bölade hela tiden så jag blev tvungen att ta ut honom på en promenix. När vi kom hem igen åt jag frukost och ringde Henrik, skönt att prata med honom om allt mellan himmel och jord sådär som vi gör ibland, när han är hemma. Om 99 dagar kommer han hem, och jag längtar mer än mest! Efter glädjen av samtalet med Henrik blev jag konstig igen och mådde på alla möjliga sätt. Så jag la mig i mitt mörka rum under täcket med massa deppmusik och bara tänkte inte på något. Bara gapskrevsjöng till låtarna med texter som verkligen berör. Jag vet inte vad det är med mig just nu, jag är konstig. All I know is everything is gonna be alright, right? Nu ska jag bli glad igen. Ska ner och äta lite och sen ta ut Bazil på en megalång runda. Skönt. Och förhoppningsvis lite uppiggande. Ikväll ska bli galet. Jafantack, det behövs.

Jag ska bli smart och rolig ikväll
Jag ska bli glad och pratig ikväll
Jag ska bli vass och trevlig ikväll
Jag ska bli skön och galen ikväll

Puss på det!

what you see right now is who I am

Inte suttit vid en dator på flera dagar. Eller flera dagar är kanske att överdriva men jag har i alla fall inte suttit vid en dator sedan i tisdags och det är ju faktiskt sisådär 3 dagar i alla fall. Vad har jag gjort då? Herregud jag har ju lov. Jag borde kunna sitta vid datorn hur mycket som helst. Men faktiskt har jag inte haft tid. Jag har haft varken tid eller lust eller ork eller ja, ni fattar. Lov är skönt. Klart och konstraterat. Men lugnt har det faktiskt inte varit. Inte riktigt. Okej att jag har tagit mina sovmorgnar några dagar och kanske inte gjort alldeles för jobbiga saker men jag har i alla fall alltid haft någonting att göra hela tiden. Oh jag tycker så mycket om att ha någonting att göra. Man blir liksom glad då, liksom pigg. Tidagen spenderade jag med Paula, det var kul, längesen vi sågs och det var lika trevligt som vanligt. Hon sov här och vi sov allmänt jättelänge på onsdagen. Efter träning och sånt med Sarah och Kajsa träffade jag Emma och Louise för vår inplanerade fotbollsfilmsnatt. 5 filmer, men in trees och grey's. Kvällen/natten kunde knappast bli bättre. Filmerna vi såg var Goal, Goal 2, GSH, Fotball Factory och She's The Man. Brabrabra filmer. GSH är alltid lika bra. She's The Man är alltid lika rolig och Goal-filmerna är verkligen kanon! Se dem! Den sista filmen var klar vid 04.45, så då släcktes det för sömn, även om jag då redan för längesen hade skunkit ner i det tillståndet i mitt hörn av madrasshavet. Torsdagen tillbringades hos Sarah med Kajsa och Agnes. Morötter, chips, dipp och GSH i trevligt hooligan sällskap. Svårslaget. Vid sju tiden begav oss Sarah och jag hem till mig, bakade en kaka och väntade på Victor, sen blev det Goal 1 & 2 once agian. Klockan blev mycket och Victor åkte hem. Lite putt eftersom Sarah tagit "hans plats" och sov med mig inatt. Give it another try baby. Det gäller att boka in sig här i tid. Efter promenix och grejs imorse begav jag mig till tingsrätten för att kolla ett fall. Efter det stack Emelie och jag till bibblan och skrev ihop vårt arbete, doktit. Sen stack jag till M&M och var social i några timmar oich nu sitter jag här. Men nu måste jag kila igen. Vovven piper och vill ut, better go! Vad händer ikväll? Många trådar i luften, hör av er!

Puss.

c'mon let's pretend

Just precis nu fic jag ett jättesug att shoppa. Hjälp. Ja faktiskt hjälp. För jag får inte shoppa. Inte nu. Det är 34 dagar kvar tills jag åker till New York och då ska det shoppas. Jag måste därför spara mina pengar nu så jag har råd med allt jag vill köpa där. Men tänk så hittar jag inget? Nu blev jag helt orolig. Men hallå. Ofta man inte hittar nått i NYC liksom. Nej. Oddsen för det är nog väldigt låga så trots allt gör jag nog rätt i att spara mina pengar. Det ända jag ska shoppa innan jag åker är på H&M. Fick bra erbjudanden och guldbonus häromdagen, så det kan jag ju bara inte låta bli. Sitter och funderar på saker jag villköpa i NYC, i brist på bättre saker att göra. Lyssnar på Pang Prego också, som jag gör pretty much always. När jag inte gör något annan vill säga. Lönt Malin. Nej. Nu känns det som jag skenar iväg. Borde kanske plugga lite för att vara lika duktig som Paula, men det pallar jag inte eller så ringer jag Victor, men han jobbar så det är nog ingen bra idé. Jag tror jag ska ta och baka nått och kolla veckans Andra Avenyn avsnitt istället. Det blir bra.

Hejdårå!

you know what I mean

Utvilad! Äntligen. Jag har fått tillbaks krafterna jag tappade igår. Hittills har jag bara legat och degat film, lite utav en favorit sysselsättning. Egentligen inte, men ändå. Saknar massa idag. Äsch det går över. Är för överigt sugen på en fest jävla fest med massa härligt folk, fixafixa. Ska duscha nu, innan mammi kommer hem med mat till oss. Om en och en halv timme ringer Paula. Bäst att jag skyndar.

Adjökens!


it's like a drug, dear, that swollows me

Inatt fick jag som jag ville och hade Victor vid min sida hela natten. Imorse gick vi upp tidigt, eller ja tidigt för att vara lov, 07.30. Vid nio tog vi båten över till grannlandet Danmark för att sedan ta tåget vidare till Köpenhamn. Vi hade en jättemysig dag i huvudstaden med mycket promenerande, tittande, ätande och lite shopping, dock bara dvd-filmer för hela slanten. Men det var väl rätt bra. Så mycket film som vi hinner se på en vecka. Det var verkligen en mysig och trevlig dag med många skratt precis som vanligt även om jag var allmänt jättegnällig innan vi fått i oss den delikata lunchen vi avnjöt på pasta basta, min favvofavvo restaurang i Köpenhamn. När vi kom hem var vi båda helt slut så vi hamnade i min säng för vi kollade på film (as usual) denna gång en av mina nyinköpta. Offside, sett den förut, men den är kul. Jag höll på att somna men lyckades hålla mig vaken. Vi åkte till La Pizza där vi hämtade pizza till oss och mammi (fortfarande godaste pizzan i norden). Vi åt och sen satte vi oss och kollade Anna Pihl med mamma som var ensam eftersom pappa är i Sthlm och Henrik fortfarande befinner sig på andra sidan jorden. Sorgligt men sant, saknar honom nästan så det gör ont ibland. En stund efter Anna Pihl åkte Victor hem och så hamnade jag här igen. I sängen med laptopen. En film igång som vanligt, Fucking Åmål för tillfället, jag gillar den skarpt! Och äntligen är den i min ägo. Köpte den nämligen i Köpenhamn idag. Nej nu är jag trött, har varit helt slut sen vi kom hem. Ska stänga datorn, kolla klart på filmen och sedan somna in i väntan på morgondagen. Då ska jag träffa Paula, det ser jag fram emot!

Ciao!


pictures of you rememids us all what we used to be

För att jag saknar våra telefonsamtal, för att jag saknar våra posningar, för att jag saknar våra galna kvällar, för att jag saknar nattmaten, för att jag saknar våra shoppingturer, för att jag saknar alla skratt och glädjetjut, för att jag saknar allt som var "vårt", för att jag saknar 2007, för att jag saknar min soulmeet, för att jag saknar dig, för att jag saknar oss. Jag ångrar att jag inte funnits mer än jag funnits. Jag ångrar att jag inte ringt mer än jag ringt. Jag ångrar att jag låtit tiden gå som den gjort. Det har varit en jobbig tid med mycket som hänt. Och jag vet egentligen inte allt. Jag vill ha det som förr. Jag vill veta allt jag visste. Även om nu aldrig blir då och då aldrig blir nu är och förblir du en av mina bästa vänner. För det är så jag känner och det är så det är. Emma Bergqvist, jag vill aldrigaldrig förlora dig. Stanna hos mig.

wrap me up in all your love that's the oxygen I need

Igår kväll vid halv tre var jag extremt sugen på att blogga. Jag hade precis kommit hem från Niclas och tog laptopen och la mig i sängen för att få skriva av mig lite. Men icke sa nicke (alltså inte Niclas, men bloggen), det fick jag tydligen inte då det inte gick att logga in på blogg.se. Sug det. Hur som helst så resulterade (som ni kanske redan förstått) min och Louise planerade softarkväll i att vi stack till Gantofta, hem till Niclas. Trevlig kväll med film och sånt. Jag somnade, givetvis, men det var skönt så whatever. Tog tåget hem vid 2 och var hemma lagom vid halv tre. Satte mig vid datorn för att blogga vilket inte fungerade alls så vid 3 slog jag ihop min laptop, släckte lampan och kröp ner ordentligt under mitt sköna duntäcke. Jag önskade lite att Victor hade legat brevid med sin varma kropp och pussat mig godnatt men jag insåg ganska snabbt att min inbillning inte var verklighet så jag tryckte in iPod-lurarna i öronen för att glömma min ensamhet och somnade ganska snabbt in till Regina Spektor - Samsom. Idag har jag hittills bara sovit. Faktiskt. Skönt. Sitter och lyssnar på Britneys nya album och sjunger med högt och glatt. Pajen i ett nötskal? Lite så. Lite anledningen till bloggnamnet också, piecrust.. Ja ni fattar va? Whatever. Nu tänkte jag klä på mig lite träningskläder för att sedan kila ner till källaren och köra ett motionscykel-pass, sen ska jag duscha och sånt. Därefter får vi se vad som händer idag. Hoppas på att träffa Victor då han inte hade tid för mig igår, jag hade visserligen inte tid för honom heller så det gjorde inget. Ska ringa Sarah också I guess. Och bestämma dag med Paula. Fan vad kul, jag längtar.

Pusseli!

maybe you're the same as me, we see things they'll never see

Trevlig kväll igår. Tack Sarah, Kajsa, Emma, Stella, Vera, Victor, Niclas, Louise, Gustaf för att ni kom och livade upp stämningen. Alvin och gänget var mer än bra, riktigt söt och kul och bra! Se den! Vi såg Rush Hour också, eller såg och såg, den enda som egentligen kollade va väl Victor och inte ens han kollade speciellt mycket. Hur som helst, trevlig och mysig kväll med massa godis, popcorn och skratt. Folket gick, alla utom Sarah och Kajsa som stannade över natten. Vi låg och pratade en stund och sen somnade vi. Idag har jag hittills bara städat upp efter igår, duschat och kollat lite tv. Nej nu ska jag klä på mig kläder istället för morgonrocken, ta något att äta och fundera ut vad jag ska hitta på idag.

Ciao!

saw a shark and had a stroke

Trevlig dag, jajajadå! Först skola, vilket var soft och lugnt. för en gångs skull kände jag att jag gillar vår klass, skarpt. Så kul som vi hade på svenskan, till och med så att Gabbi (vår lärare) skratta så hon grät. För att bara nämna några var det: Gabbi har du solat? / Vad är ett kärl? Blodkärl? / Vad hette vinernas gud? Edvin? .. Haha, ja det blir ju lite internt klassen emellan och lättare att berätta det face to face men kul var det! som vi skrattade! Efter skolan drog Louise och jag hem till mig. Vi bakade kladdkaka och la oss och fetade framför 4 avsnitt Andra Avenyn, wawawa vi gillaré! Sen nördade vi oss lite, pappa kom och fottade massa, vi lyssnade på san fransisco och nu har Louise nästan precis lämnat mig. I alla fall en trevlig eftermiddag med många glada skratt! Louise, jag tycker det är så himla kul att vi börjat umgås mer igen! Jag gillaré! Samma musiksmak, samma humor (även om min är lite torrare) och vi pallar inte precis lika mycket! Haha, alltså du och jag B1! Anyway, vi har kul ihop! Tack för ännu en kul dag! Nu sitter jag och chillar, ska smyga iväg till sängen och ta en powernap innan jag måste ta en dusch, sen kommer people hit och vi ska kolla film, mys! Sarah och Kajsa blir nattgäster, det gillar jag. Som det ser ut i nuläget kommer jag inte få många ensamma nätter på lovet, det är kul! Jag gillar sånt. Nej, sängen, duschen och allt annat kallar.

PUSS!

twelve stops and home


Är förälskad i vår nya nikon D40X som jag hämtade ut på posten idag, namnam, sitter och pillar för att försöka lära mig. Jag ska bli bäst. Eller inte bäst, men bra. Malin goes systemkamera, jadå, lite? Vi får se hur det går. Jag är i alla fall glad och mamma är glad. På två dagar har hon lyckats beställa en systemkamera, en ny dator och en ny mobil. Bara i elektronik väg. Hon är lite inne i en köp-aura verkar det som. Anyway, skadar inte mig. Nya prylar är kul. Nikon är välkommen in i familjen. Vad jag yrar. Ska sova. Ska bara snacka klart med Lousie först. Pussva!

I can't do everything, but I'll do anything for you

Som ni kanske eller kanske inte uppmärksamande skrev jag inget i bloggen igår. Det kändes väldigt konstigt och jag kände att jag faktiskt hade behövt göra det igår men det blev inte av, pga av tidsbrist och trötthet. Bra dag igår med träning, stan, pyssel, tv och mys. Spenderade större delen av dagen med Sarah, min VB-babe, det var nämligen henne jag tränade och gick på stan med. Sedan avnjöt vi två-rätters middag som min mamma tillagat, Victor kom och därefter var det dags för Grey's! Älskade, älskade Grey's! Det finns inget bättre program än det. Efter Grey's lämnade Sarah Gotlandsgatan, sorgligt nog. Jag och Vigge pallade oss upp till min säng, där vi lätt hamnar (kanske för att min säng är bäst, enligt mig är den det i alla fall.) Det blev film och mys, sen somnade jag, sen Victor, sen båda, sen vaknade båda och Victor körde hem till Råå.
Idag var jag nere på tingsrätten med Emelie hela förmiddagen, med en liten paus för ett seven eleven besök, var svårt att motstå en mörk cookie! Nu blev du allt sugen va, Louise? Jag visste väl det. Besöket gav oss inte så mycket mer än ledigt resten av eftermiddagen vilket var mer än skönt. Vi gick dock en sväng inom skolan där jag träffade alla man vill träffa en sådan här hjärtedag, förutom Kajsa, sug det. Blev ikapp sprungen av Pidde och Adam som var rosenbud. Jag fick tre röda rosor med texten "Till mitt hjärta". Ni som känner mig förstår säkert hur rörd jag blev och det var verkligen så att jag fick hålla tårarna tillbaka. Jag fick även en alla hjärtans dag present av min kära Sarah, både söt och säker, det tackar jag för, jag blev verkligen glad och allt kommer komma till användning, något kanske redan har, nej det ska vi inte gå in på mer nu. Lite senare på eftermiddagen fick jag i alla fall träffa tanken bakom rosorna, Victor, min min Victor. Vi hade en mysig eftermiddag tillsammans som vi avslutade med en lång promenad. Även han fick en liten present av mig som han verkade uppskatta då han faktiskt tog på sig den direkt. Det var en T-shirt för er som inte förstod det. Hur som helst har idag varit min bästa alla hjärtans dag någonsin och det har jag flera att tacka för, mest tack till Sarah och Victor som förgyllde mer än mest. Alla borde få känna så som jag känner nu. Jag skulle kunna säga hur mycket som helst men det behövs inte. För att även om jag är dålig på att säga det, så vill jag att du ska veta, och att du ska förstå, att du betyder så himla mycket för mig. Victor, du är underbar, du är oslagbar. Jag tycker om dig så himla mycket. Kanske att det här inlägget blev alldeles för långt för vissa läsare, men jag ville skriva så jag skrev.

Jag hör ditt hjärtas jämna slag
Ditt huvud mot mitt bröst i nattens timmar
Vi ska va tillsammans när dag läggs till dag
För dit du går går också jag


Puss på alla hjärtan!


sono innamorata

Kom hem från Victor för en stund sen, mysig kväll med promenad, tea och tvmys. Jag triva med mitt liv just nu. Jag är sjukt kär i världens finaste kille, jag har underbara vänner och livet bara leker. Mums, allt är som vita puffiga sommarmoln, allt, utom möjligen skolan. Italienska-provet imorgon kan jag ju nästintill lika gärna dra ett fett sträck över. Emelie och jag ska i alla fall förhandla oss till ledigt på torsdag, vi behöver nämligen utnyttja dagen till tingsrättsbesök och en presentation av det. Nej nu vill jag inte tänka mer på skolan och snart är det ju faktiskt lov, lucky me! Hur som helst är min pojkvän bäst och det va allt jag ville säga idag.
Nu ska jag ringa världens bästa Sarah för en liten allmän update om världsläget.

PUSSPÅER!
(Eller kanske att jag borde säga arrevideci, för att stila lite på språket jag fattar noll av)

too much candy gonna rot your soul

FeB-provet gick nog fakiskt rätt bra, helt okej i alla fall. Sjukt skönt att ha det överstökat i alla fall. Italienskaprovet imorgon vill jag helst inte tala om, för jag är sämst och kan inget. Och nej jag tänker inte plugga, inte mycket i alla fall för det pallar jag inte. Är sjukt skoltrött och vill bara spy på allt ibland. Ursäkta mitt sätt att uttrycka mig men det är så det känns. Kriminologi är det enda ämnet som är kul just nu. Bra att det ligger på tiderna man är som tröttast då? Nej inte så. Samma fel ligger i italienska lektionerna. Hur tusan tänkte de när de la språklektioner tisdagmorgon och sen onsdag eftermiddag? Mitt tips är att de inte tänkte alls. Och det är kanske anledningen till att inte jag gör det heller. Borde plugga men istället sitter jag just nu och funderar på vad jag vill ha för iPod. Är nämligen väldigt sugen på att införskaffa mig en ny sådan. Har trots allt haft min sen typ början av nian, 2005 ringde och vill ha tillbaks sin iPod-generation, lite så. Funderar på en Touch, vilket det antagligen blir också. En iPhone lockar också, men då överger jag min goldenbaby och det känns lite tugnt. Faktiskt lite. Nej, jag ska ta och fortsätta tänka på det. Har ju trots allt 40 (wawawa bara 40 nu!!) dagar kvar tills vi åker till NYC där jag i så fall tänkte införskaffa mig en av någon sort. Nej nu ska jag åka och fixa pass, kanske plugga lite och sen ska jag nog bege mig ut till Råå, hem till Victor, puss på det. Du är underbar.

P.S. Sarah du kan ju ta och ringa mig sen när det passar eftersom du va bitch nr.1 när jag försökte.  Puss!  :*


and today was a day just like any other

Bra dag, ändå. Sovmorgon, man tackar ja. Tre lektioner och mentorsmöte sen var det tack för skolan idag. Ulrik meddelade att jag måste jobba på språken, suprise, suprise? Nej inte så. Fan måste nog lägga i ett kol när det gäller så väl engelskan och för att inte tala om italienskan. Har italienska test på onsdag, det kan suga rätt hårt, jag kan/fattar nada. Böhö. Allt annat än kul. FeB prov imorgon också, skjut mig? Lite i alla fall. Tränade med Sarah och Kajsa efter skolan, dansarobic, kulkulkul. Sen dess har jag bara softat och ätit. Förresten så kör vi filmkväll här på fredag, den gamla ligan, dvs. ssekmvngg! Det ser jag fram emot, längesen vi sågs alla, jag saknar det, jag saknar oss! Nu kollar jag Anna Pihl som äntligen har börjat igen och efter det måste jag verkligen plugga, jag dör. Hoppas Victor eller nån annan ringer och stör mig.

Arrevideci!

oohaa I like it

Har precis kollat dagens avsnitt av Andra Avenyn, jag gillar den serien skarpt! Sjukt bra, imponerande att svt lyckats göra en så bra svensk serie. Jag är såld på den och jag är sjukt glad att jag har några som är som jag när det gäller den. Bra att jag har Louise som jag kan diskutera och prata om det med! Jag gillaré! Nej, nu måste jag se veckans två nästa avsnitt och sen kommer jag sitta och vänta med spänning på nästa söndag, för det är så det är när man är fan of AA. Måste plugga FeB sen också, blöblöblö. Har i alla fall sovmorgon imorgon, lucky me!

PUSSELI

hey pretty baby

Mysig kväll med Victor igår. Efter massa zappande och godis tog vi oss till videocentret och hyrde film. Känns som jag alltid är på videocentret även om det oftast bara blir en gång per helg. Det är i alla fall nästan alltid Carro som jobbar när jag hyr. Hon är väldigt trevlig och vi har verkligen samma filmsmak! Alltid kul att prata med henne och få lite tips. Sen stack vi hem till mig igen och la oss i sängen och kollade filmen. Priceless eller Hors de Prix som den heter i orginal blev det. Den var lite annorlunda men bra. Den var fin, underhållande och tog fram en smula bubblande lycka. Har egentligen lite svårt att sätta fingret på vad jag tyckte om filmen, men efter lite tänkade så har jag kommit fram till att jag nog gillade den, ganska mycket faktiskt. Audrey Tautou var lika vacker som vanligt, hon är verkligen en bra spådespelare. Även Gad Elmaleh gör sig väldigt bra i sin roll. Efter filmen och mera mys var Victor tvungen att åka hem, vilket jag inte alls ville att han skulle men han skulle köra sin pappa till malmö klockan 6 imorse så det var förståligt att han inte stannade. Gårdagskvällen bjöd även på glada samtal från Sarah och flummiga sms från Paula via Niclas. Sånt piggar upp, faktiskt. Idag gick jag upp ganska tidigt, vid 12 åkte jag med mammi och pappi på ärenden. Vi åkte till några matt-affärer, k-rauta, sen till väla för att kolla en snabb grej men vi fastnade på boomerang och kom därifrån med en proppad påse. En jättemysig kofta till mig, lammull med norsk stil, typ, urmysig och riktigt söt i alla fall. Resten av grejerna var till pappa. Därefter besökte vi massa elektronik affärer för att kolla på systemkamera, vi bestämde oss tillslut men kameran fanns inte på lager så vi har nu beställt den på internet, så den kommer väl någon dag i veckan. Spännande. Nu har jag nästan precis kommit hem från vår runda och borde ta och plugga lite. Ska nog ta och ringa Victor också om jag vågar störa honom i hans pluggande.

Ciao


tea times like old times

Mawawa, trevligt och mysig kväll hos Madde i hennes finfina hus på maria park. Alldeles nybyggt och fräscht, härligt! Sarah och Elin körde Elins moppe till stan och hämtade kinamat. Vi åt, massamassa, hade litet 2900 hapiness race som jag verkligen gillade och sedan kollade vi på Guess Who, tror den hette så i alla fall. Efter filmen hade jag redan sovit ett bra tag så vi betämde oss för alla dra oss hemåt. Efter en härlig men dimmig cykeltur med Kajsa bort till fredriksdalsskolan vände jag och Sarah och cyklade tillbaks till hennes crib på VB. Där la vi oss och pratade ett tag sen sjönk vi både ner i vår djupa skönhetssömn. Mysigt att sova båda i Sarahs en meters säng, det var ett tag sen sist men nu blev det gjort igen och vi gillaré! Efter störande telefonsamtal och sms från mamma, Kajsa, Fie och Victor kunde vi inte sova längre, eller kunde kunde vi nog ha gjort men vi gjorde det inte. Klockan var då tjugo i ett. Har i alla fall sovit bättre än på länge inatt. Sover så lugnt och tryggt brevid min VB-babe, skönt eftersom jag har varit så trött hela veckan. Nej nu är sconesen på G och teat står och väntar på mig i en stor fin kopp här brevid. Jag hör vinjetten från Sex and the City här nu också, kan det bli bättre?

PUSSDÅ!

chinatown

Nu sitter jag här på VB igen. Hemma hos min favorit-Sarah som just nu går runt och plockar för fullt på sitt rum. Kajsa står i duschen och jag låg just på sägen och läste VR när jag fick ett bloggsug. So here I am. Vi tränade efter skolan, massa folk man kände. Kajsa var nog mest oseriös och konstatrade snabbt att hon tränar inte på gym, hon spanar. Hon undvek därför att bli det minsta varm under hela tiden på gymmet. Efter vi tränat bastade och duschade jag och Sarah. Detta ville dock inte Kajsa och där har ni anledningen till varför hon för tillfället står i duschen. Vi stack inom kicks, H&M, sen hem till mig och hämtade mina grejer, sa hej till mamma och hejdå snabbt igen, upp på cykeln och bort i VB. Kommer inte träffa Victor idag vilket suger lite eftersom jag inte träffat honom sen i onsdags, idag på gymmet räknas nästan inte. Ska hur som helst ha en trevlig kväll med kina mat och mys hos Madde på maria park. Som tidigare nämt cyklade vi hit vilket innebär att även jag ska cykla till MP. Hade tänkt ta bussen men fick ett flott erbjudande som jag bara inte kunde motstå. Så det blev cykeln sen sussar jag här hos min vb-babe, de ni. Imorgon ska vi bara umgås och sen räknar jag med att träffa Vigge. Nej, nu luktar vitlöksbrödet och jag blev sjukt sugen. Ska gå ut i köket för att smaka och kolla hur läget är med Maire.

Arrevideci!

it wasn't me, it was you

Jag sur. Min mamma är sur. Jag tog min mammas svarta stövlar imorse, eftersom jag inte pallade några andra. Mammi ringer precis innan nk-provet och vill ha dem för hon ska på lunch i dk. Men nej, så kan hon inte säga. Jag har typ tagit över dem och dessutom påstår hon att jag tagit sönder dem, vill hon ha söndriga stövlar? Blö. När jag kom hem var mina tommy stövlar borta och jag blev sur. Sug. Hon kan inte ha mina 38:or när hon har 39. Är de större än vanligt efter idag blir jag lacklacklack! Mammi vill höja min månadspeng, det vill jag också att hon ska. Men jag gör tydligen inte tillräckligt. Därför har jag precis diskat massa och plockat lite i köket, dokti malin. Så ge mig höjning, trust me I need it. Framför allt till NYC! Nej nu ropade min säng på mig. Ska nog ta en powernapp. Fick en tröttchock. Sen ska jag laga mat till mig själv, äta själv och göra något annat i min ensamhet. Mina föräldrar är på lunch i danmark, sånt tar tid!

Au revoir!


oh I'm so clever, but clever ain't wise

Okej, förlåt. Jag ska inte skriva så kryddat långa inlägg längre. Jag ska sluta skriva "romaner" som Niclas kallar det. Men det är inte så lätt när fingrarna flyger över tangentbordet och jag bara vill berätta mer och mer. Idag har bjudit på skolan två timmar med prov, stuvade mackisar med korv i sällskap av Kajsa, Sarah och Emma, klippning, hem till nybakta kakor, följt av några timmar med SK och Niclas. Provet gick bra. Bra dag hittills. Nu har jag bara lite plugg som ska fixas, svenska och kriminologi. Lönt att vi ska ha kriminologi i sisådär 30 minuter för att sedan traska iväg till TB för att lyssna på nått föredrag eller nått, nej. Whatever. Imorgon kväll ska vi hem till Madde, det ser jag fram emot.
Förbättring? Jag vet. Skriver dock nog senare igen, om jag kan, vill och pallar.

PUSS!


to play truant

Idag jag gör allt jag inte borde göra, i hopp om att allt jag borde göra blir gjort ändå. Hasses brorsas låssassyrras kompis, vilket program! Haha. Lillgamla småttingar som sitter och pratar om allt möjligt tillsammans med Kitty Jutbring. Det är så jäkla kul att kolla på program där småungar sitter och leker mogna och pratar om kärlek och sex och allt möjligt.  Haha, två små killar som va med och pratade om mens. Sjukt kul att lyssna på vad de vet och vad de tror. Har ni inget liv eller bara inget bättre för er, så som jag, checka in det och få ett gott skratt på http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1042856. Annars, lagom soft dag i skolan idag, kom i (2 mins) god (för att vara mig) tid till engelskan vilket gladde mig. Vi var som vanligt färre än hälften av klassen där, idag var vi efter att några blivit utslängda 12 pers kvar i klassrummet (vi är 31 pers i vår klass), det är faktiskt ganska skönt när vi bara är så få, det blir bättre stämningen, mer gjort, tystare och bättre koncentration. Man orkar faktiskt med att ha en hel engelskalektion vid dessa tillfällen vilket är skönt. Efter att vi varit och lånat böcker som vi ska läsa i engelskan i biblioteket hade vi matte. Det gick riktigt bra på matten jag räknade massa och förstod allt, något som jag faktiskt haft lite problem med på sista tiden pga min extrema koncertrationsbrist. Jag är också imponerad att jag lyckades med detta trots att jag var utan min älskade iPod som jag glömde hos Sarah last night. Var (nästan) helt förkrossad när jag kom på att jag glömt den där och så hade hon den inte med sig till skolan idag heller så jag får klara mig utan den ikväll igen. Dagens i-landsproblem. Nej, jag får väl ta och använda pappas iPod, dock lite jobbigt då jag måste lägga in massa ny musik. Vi har trots vår lika humor inte så lika musiksmak. Nog om det, efter matten åt vi i sällskap av Sarah, Kajsa och Agnes. Sen var jag allt annat än sugen på idrott men jag tänkte va duktig och gå dit ändå. Misstolka inte det där nu, jag är alltid med på idrotten, varje vecka. Har nog bara missat 3 idrottslektioner sen jag började på nicolai och då har jag varit sjuk, så idag var ett undantag.  Hursomhelst skulle jag hem och hämta kläder. Klagade lite till mamma att jag inte pallade med idrott, hon skulle till mormor och morfar på lunch eftersom Janne var nere över dagen så efter mitt klagande föreslog hon att jag skulle hänga med till m&m. Inte mig emot! Jag slapp idrotten, fick god mat och fika efter, fick träffa min morbror innan han åkte till flygplatsen för att åka hem till sthlm igen och dessutom var det helt okej med mamma, att jag skolkade alltså. Förstående mor. Jadå. Skickade dock ett sms till Emelie att hon skulle säga till Nacho att jag var hos min mormor eftersom hon fått en stroke. Det tolkade Emelie som att hon skulle säga till Nacho att jag hade fått en stroke. Fick mig ett glatt skratt när jag läste Emelies sms. Hoppas det löser sig ändå. Dessutom dör jag nog inte av lite ogiltig frånvaro då min frånvaro för det mesta är exemplarisk! De ni! Gick i alla fall på italienskalektionen mellan 14.30 - 15.40, det gick bra. Vi var inte många där, men jag fattade det vi höll på mied, go mig och dessutom fick vi sluta 13 minuter tidigare vilket var mer än skönt. Kom hem, fixade en macka och motstod baksugen då jag inte har tränat idag och inte kände mig värd nått gott. Satte mig och kollade lite program på svt.se, min trogna startsida som alltid har nått kul att erbjuda. Jag är en sann public service tönt, javisst. Är dock även oerhört förtjust i kommersiell skit som bara sänder massa amerikansk goja. Ja, ni läste rätt, jag gillar det, trots den negativa framtoningen. Såg att Grey's börjar igen nästa onsdag, jag hoppade upp och ner av lycka och mamma sa åt mig att lugna mig då det faktiskt bara är ett tv-program. För övrigt längtar jag massa till DH börjar igen. Nog om tv va. Nu lyssnar jag på pang prego, jag älskar pang prego. Ta er tid och lyssna, ni kommer garanterat få er ett glatt skratt, http://sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/index.asp?programID=2782. Nej, nu måste jag verkligen plugga naturkunskap eftersom vi har prov imorgon och jag inte kan något alls faktiskt. Kul. Nej. Inte så. Jag är så sjukt skoltrött, vissa dagar vill jag inget annat än hoppa av skolan och få vara totalt misslyckad och göra allt man vill göra men inte hinner med pga av skolan. Nock. Vill träffa Vigge ikväll också, får se hur det blir med den saken.

You're my sweetest drug.


PUSSILAGO!


nothing is forever

Min och mammas mysiga tjejkväll blev väl inte riktgit som det var tänkt igår. Det blev faktiskt inte alls som det var tänkt. Jag fick för det första ett samtal av Sarah strax före sju där jag fick reda på att det var slut mellan henne och Gustav. Jag blev faktiskt chokad och trodde inte riktigt på det men nu när vi pratat om det och hunnit smälta det var det nog inte så chokerande. Sarah var i alla fall inte speciellt ledsen utan mer nerutral till det vilket var skönt. Aldrig kul när ens vänner inte mår bra. Pratade i alla fall en stund med Sarah, sen slängde jag i mig maten som börjat bli kall pågrund av min fördröjning. Precis när vi ätit klart ringde morfar och det hade tydligen hänt något med mormor. Mamma var tvungen att åka in till akuten med henne och jag blev lämnad själv. Skickade iväg ett sms till Victor som ringde upp samtidigt som jag hade Sarah i andra luren. Han ville komma och visst fick han det, jag var ju helt ensam och Sarah dissade att komma. Medan jag väntade på Victor hade jag trepartssamtal med Sarah och Kajsa vilket var väldigt kul, det ska vi börja göra oftare! Ett par minuter efter Victor hade kommit la jag på med dem och fick ett surt sms av Sarah att deras samtal hade brutits, förlåt! Jag och Vigge kollade lite på tv medan jag väntade på att höra av mamma hur det va med mormor, istället ringde pappa som också blev orolig när han hörde att mamma var på akuten med mormor. Pappa var ju nämligen i Riga och hade ingen koll på läget. Vi tröttnade på att kolla tv så vi kokade tea och började spela sällskapsspel, A-Ö, och jag klassade Victor, han kände sig till och med tvungen att fuska lite sen när jag pratade med Sarah igen. Men han tog bort allt han fuskade sen igen, dokti! Louise ringde också så Vigge fick snacka med Sarah när jag snackade med Louise. Jajaja, så sociala var jag och Vigge mot varandra, nejdå, det rörde sig bara om typ 10 minuter så.. Sen fick jag plötsligt sjukt ont i magen så jag la mig på golvet och dog lite. Victor la sig brevid och dog lite med mig. Lite ryggklining och pussar gjorde susen och snart var jag på banan igen. Vi kollade lite animal planet (som jag älskar), djuren är sjukt sweet! Sen kom mamma och berättade vad som hänt med mormor och så, hon hade tydligen fått en stroke, men idag var det som vanligt med henne igen, skönt att proppen löste sig! Vid halv ett stack Victor hem till sitt och jag sjönk ner i in säng efter en halvtimmes klickande på datorn. Idag fick jag sova länge! mer än skönt! Sen var det bowling med Louise, Emelie, Marie, Sarah och Kajsa som gällde mellan 12-14, väldigt kul även om jag sög och inte pallade. Efter bowlingen gick vi ner och fetade oss på bomb, Kajsa och Sarah fick sin efterlängtade kebab som de inte fick igår och jag och Emelie delade på en hawaii, mams! Efter stack vi en tur inom Lindex för att köpa stumpbyxor till Sarahs mamma, sen upp till Sarah, sen till maxi och pantade burkar till vårt projekt och köpte kesella. Nu har vi bakat semlor och lagat spagetti och köttfärsås som vi snart ska avnjuta här på VB, gottigotti! Nej, nu ska jag kila ut i köket och se hur det går. Jo, jag har faktiskt hjälpt till med maten också, salladen står på mig!

PUSSPÅER!


hard work work!

Sitter för tillfället i skolan. Har engelska lektion, men vi fick jobba i biblioteket. Och visst jobbar jag, jag jobbar på att uppdatera min blogg och komma tillbaka till bloggarnas värld som jag gillar så mycket. Engelska är verkligen oerhört tråkigt och segt. Jag vet redan vadf jag kommer få för betyg i kursen så det är inte ens lönt att jag försöker anstränga mig mer. Bara jag lämnar in allt i tid så är det lugnt. Jag klarar inte av att jobba när man ska jobba så här i skolan. Jag lär mig och koncentrerar mig så bra mycket bättre på hemmaplan, eller gör jag verkligen det? Kanske inte då jag på senare tid börjat inse hur jäkla dålig jag är på att plugga och på att ta tag i saker. Jag måste verkligen skärpa mig på den fronten. Okej att jag har ganska bra betyg för tillfället, men om jag vill fortsätta få mvg på större delen av kurserna borde jag nog plugga lite mer. Tanken slog mig, om jag lyckas få dessa betyg nu när jag nästan inte alls pluggar, vad borde jag då inte kunna få om jag anstränger mig? Antingen borde jag kunna klara mvg i allt. Eller så är det helt enkelt inte så jäkla stor skillnad. Jag får nog prova om jag ska få reda på det. Kanske ska börja redan idag? .. Eller det kanske blir svårt. Efter skolan ska jag ner till stan och fika med Sarah, Kajsa, Madde och Elin, ska bli trevligt, det var ett tag sen jag satt ner och förde ett samtal med dessa. Efter fikan ska vi hoppa bort allt fett som satt sig på våra kroppar, jag, sarah & kajsa sticker till friskis för att köra ett pass dansarobic (ja, du läste rätt, vi ska inte på vår traditionella måndags-spinning vilket jag är lite ledsen för men sarah och kajsa vill arobic så jag ställer upp för laget). Senare ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt i mammas sällskap, tjejkväll! mysigt. Ett tag sen sist jag bara hade en trevlig kväll med mammi. Så, ingen dator för mig ikväll, lova nu det malin, okej kanske jag kan. Anledningen till att det bara är mamma och jag är som ni kanske redan räknat ut att pappa är i Riga och att min bror fortfarnade befinner sig på andra sidan jorden, 12 timmar in i framtiden. Har en del kontakt med honom via facebook och han verkar verkligen ha det bra, det glädjer mig även om jag saknar honom så det gör ont ibland. Kan tyckas att jag kryddar med att sakna min bror, men det är verkligen så. När man spenderat 17 år sida vid sida och varit med om så mycket tillsammans. När man då inte kan gå ner till hans rum och prata massa goja om inget alls en stund om dagen så känns det plötsligt väldigt tomt. Nej, nu har jag precis bokat klipptid och ska ta och dra mig tillbaks till salen för att lyssna på sven-åkes avslutande ord och sedan dra mig iväg på mattelektion. Givande engelska-lektion idag, välutnyttjad! Javisst!

PUSSPÅREJ!


you make me smile

M-m-mysig dag igår, mysig helg överhuvudtaget hittills! Väla igår resulterade i att jag inte köpte nått alls (dokti malin) och victor köpte en jättesnygg tommy hilfiger kofta och ett par assnygga paul smith skor, som han påstod att jag tvingade honom att köpa senare när han pratade med gustav, nej jag tvingade honom inte! Hur som helst var skorna riktigt snygga och han gjorde helt klart rätt i att köpa dem trots priset. Efter att victor spenderat massa money på väla körde vi ner till norra hamnen och tog en jättemysig fika på espresso house. Solen var på väg ner, himlen var blå, orange och rosa och det var bara jättevackert. När solen inte längre sågs vid horrisonten körde vi hem till mig där vi kollade på film, Freedom Writers. Gaash, vad bra den filmen är. Jag har sett den förut, men gud vad bra den är. Den berör verkligen, den är verkligen gripande. Alla borde se den, man borde visa den för alla skolungdommar, alla. Ni som inte set den, se den! Till och med victor fällde några tårar och då är den verkligen gripande! Efter filmen begav vi oss till råå för att efter ett litet godis inköp åka hem till victor. Där åt vi och sen kollade vi på film på deras till dagen nyinköpa 46" tv. Härligt med stor bild. Vi såg först lite Harry Potter, sen lite Göta Kanal 2, sen hela Hemma Bäst, som faktiskt var väldigt bra, kul liksom. Sen Simone eller något sånt men då sov både victor och jag rätt djupt i soffan. Vi vaknade igen vid halv två, då satte vi oss i bilen och victor körde mig hem för att sedan hämta upp sina föräldrar som var hos bekanta. Jag somnade som en sten när jag kom hem och blev väkt av mammi vid 10.40 idag. Hon gjorde det jag hatar när hon gör, satte sig på sängkanten och börjar babbla och fråga massa i ett tillstånd då jag är långt ifrån medvetande, Typ vilken färg ska i ha på det, vilken dörrmatta ska vi ha, blablabla. Visst att jag gillar att va med och bestämma sånt, men inte när jag precis vaknat och inte fattar vad hon pratar om. Efter 20 minuter mer sömn, en skön dusch och en god frukost sitter jag nu här och bloggar och kollar film samtidigt. Jag har blivit lite utav en filmoman, men jag gillare, för jag gillar film. Logiskt. Sen ska jag kanske följa med mammi och pappi och kolla på ny matta till vardagsrummet. Annars hade jag bara tänkt kolla lite på vad som ska göras i skolan kommande vecka, ringa sarah och antagligen även victor en pling sen. Får se om nån vill träffa mig idag, jag vet inte ens själv om jag orkar. Är lite sugen på att träffa sarah och kajsa, fan jag ångrar lite att jag inte hakade köpenhamn igår, menmen, det finns ju fler dagar och fler chanser. Var kul att höra att de hade haft det bra i alla fall.
Du är underbar.
PUSSDÅ!

darling leave a light on for me

Tjatjatja! Hann tyvärr inte skriva igår, eller egentligen var det inte tyvärr, jag är ganska nöjd med det eftersom anledningen var att jag inte satt vid datorn alls mycket! Ganska stolt faktiskt. Det är så lätt att fastna framför datorn för länge, jag är väldigt duktig på det. Men det är tyvärr inget man vill va bra på. Trevlig dag i torsdags med trevligt besök hos m&m, sedan massa mys och prat hos sarah hela kvällen, skönt! Vi som inte hunnit ses så mycket denna veckan.. bööh! Igår var emma och stella här hela eftermiddagen, vi (bara jag) bakade snoddas som vi sedan krängde tillsammans med allas våran favorit päron/granatäpple-dricka framför en enligt mig och stella gammal goding nämligen pride & prejuduce (stolthet & fördom), aah ändå grymt bra! Efter lite mer än 3 h var vi ännu inte klara med filmen eftersom den är 5,5 h men stella skulle med tåget och emma skulle hem så vi hann inte mer, vi får ta resten nästa vecka! Jag tog en dusch för det är så jäkla skönt, trots att jag inte tränade igår som jag har grymt dåligt samvete för! Men jag är en såndär tönt som vill ha sällskap när jag tränar, shit vad mesig jag är. Jag tränar ändå individuellt när jag är där med nån, men jag känner mig så sjukt ensam när jag är där ensam. Därför tränar jag inte ensam och därför får jag dåligt samvete. Vid 7 tiden kom vigge hit för att ställa bilen, han kom in en stund och var rätt trött, sen följde jag honom till bussen eftersom han skulle ner till stan och röja. Själv stack jag med mammi till La Pizza och hämtade, förvånande nog, pizza! jajaja, La Pizza gör utan krydd Sveriges godaste pizzor. För er som inte provat ligger den typ mellan stattena och tågaborg, go there! Efter den smaskiga pizzan drog jag mig bort till videocentret där jag mötte louise och emma (igen!) hihi, vi valde 2 filmer som vi skulle kolla at my place, det blev She's The Man och The Holiday, wawawa, vilka filmer! Diggar båda skarpt och Jude Law är verkligen allt annat än ful! Att man kan va så jävla snygg är fan sjukt. Vi satt alla tre och suktade efter att få vara Cameron Diaz i några minuter där! Hihi, men sen kom mitt alldeles eget ögongodis, viggeboy hem till mig efter sin utgång, han var trött och hes och inte speciellt påverkad alls, kanske inte så konstigt med tanke på att han skulle ta det lugnt. Vi kollade klart på filmen, sen tog emma och louise bussen hem till deras crib och victor & jag gick upp och sjönk efter en stund in i vår djupa skönhetsömn. Imorse vaknade vi vid 8:45, vi låg kvar och drog oss i 25 minuter sen var victor tvungen att klä på sig och dra sig iväg till jobbet och jag satte mig i köket och åt (för ovanlighetensskull) frukost med mammi och pappi som hade bakat scones, maams! Efter det kollade jag Så som i himmelen och fast jag sov mer än halva filmen grät jag lika mycket som vanligt på slutet. Jag borde söka hjälp med mitt gråtande, nästan på! Är jäkligt känslig när det gäller saker som ligger mig varmt om hjärtat eller saker som berör väldigt mycket. Trust me, ni kan kolla med alla jag känner om ni inte tror mig. Och att jag grät på PA-lektionen igår är inget vi talar högt om! Nu sitter jag här, nyduschad och halvt påklädd, victor slutar just precis nu och ringer mig nog om en liten stund, sen ska vi nog till väla och ikväll blire väl mys som vanligt, I like it! Nej nu ska jag kolla om min brother har skrivit nått till mig på facebook, saknar honom riktigt mycket ibland!

PUSSPÅER!


RSS 2.0