se mig, hör mig, känn mig.

HELT MAGISKT!

nu måste jag sova, helt slut, och har slutat eftersvettas, ändå skönt.

allting är nästan perfekt

Hade riktigt kul igår, först var vi på Malenas födelsedagsfirande, riktigt mcket folk, vilket var kul! Senare drog vi till malmös där det bjöds på en ordentlig kö, men väl inne hade jag och Sara riktigt kul på dansgolvet! Efter värk i fötterna och väntan på en buss som aldrig kom delade jag och Sara taxi med två random killar som också skulle till Delfi. Efter lite snickisnack somnade vi fort som tusan i Linneas bäddsoffa och sov gott tills klockan ringde vid 9 då vi skulle upp för att tag tåget hem. Väl hemma körde jag ett träningspass för att sedan dra till mormor och morfar. Nu är jag hemma igen och lite trött i kroppen från gårdagen och dagens träning skulle jag tro. Det blir en pn på 40 min nu, minst. Men måste vara klar 17.25 för då kommer anette och hämtar upp mig. Och så bär det av till Malmö! LARS WINNERBÄCK IKVÄLL, kan inte bli annat än bra!


I gotta feeling!

Har handlat med mammi, systemat med sara och tagit det lugnt. Nu är det bara(?!) outfitsval, sminkning och dansskorna på som fattas. Tror det blir en bra kväll, imorgon är det laaaaaassse! Nu ska jag hjälpa mamma med maten, scampimums! Önskar alla andra en grym kväll too!

wake me up before you go-go!

Nu är väl planerna för kvällen så när som nästan helt spikade. Lund blir det i alla fall och så har vi nog flörtat in oss hos Linnea för att sova där inatt. Nu ska jag hämta upp Sara för att ta en tur till systemet, så äre. Funderade på att träna men tar det imorgon istället, blir dans ikväll och så behöver kroppen lite vila emellanåt. Later!

jag får liksom ingen ordning

Nu är pp:n klar! Eller bara lite animeringar (måste komma flytade pga för mycket text på en gång annars) som ska in men jag hittar inte punktanimenringen, fortfarnade inte hunnit bli high på nya office, lite jobbigt.. Så får kolla det med mamma när hon kommer hem om en timme ungefär skulle jag tro. Tror jag tar och tränar sålänge. Sen borde jag läsa lite. Om jag orkar, ooh.. Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen spelas flitigt för tillfället, på fredag är det dags, yes!

wake up call

Mm, tog mig en välförtjänt sovmorgon till strax före tio idag. Kan tyckas lite men jag gillar inte att sova för länge, då har hela dagen gått sen känns det som. Jag har ätit en god frukost och nu sitter jag i soffan med en kopp tea, ska spana in nyaste gossip avsnittet. Sen blir det fix med powerpointen inför morgondagens redovisning. Vi ska inte ses i Lund idag, vilket är skönt, men jag ska fixa + maila ut ppn. Senare idag blir det träning, efter det åker jag till Lund för middag + quiz med mina kurisar, ska bli kul! Later!

mysig kväll

Riktigt mysig och bra kväll nere på pärlgården. Har varit på smycketillverkningskurs med min mamma. Supermysigt verkligen! Jag gjorde ett armband och ett par örhängen, sen köpte vi massa nytt material så vi kan fortsätta här hemma. Det är så mysigt att gör grejer med mamma. Vi har varit på flera kurser innan också, jättebra som qualitytime-grej faktiskt! Nu är jag helt slut, körde nämligen ett hårt träningspass innan idag, mina ben behöver vila! Sov gott!

headache but happy

Usch, jag har haft ont i huvudet en stor del av eftermiddagen, men trots det haft en bra dag. Jag har varit i Lund och jobbat med seminariet som vi ska ha på torsdag, sen lyckades jag lura med mig Karin till Helsingborg för en fika. Därefter träffade jag Emms vilket var mysigt, var ju så längesen sist! Resten av veckan ska bli riktigt rolig faktiskt, många kul grejer som händer!
tisdag: smycketillverkningskurs med mammi
onsdag: middag på nation + quiz på af med kursisar
torsdag: redovisning av seminariet + utgång i Lund
fredag: LARS WINNERBÄCK i Malmö med Kajsa + hennes mamma, peppepep!
lördag: middag hos Sarah + ev. utgång
söndag: julskyltning på Råå


jag önskar att jag kunde se dig nu

Nu har jag läst ut min bok, Skynda att älska av Alex Schuman. Jag tyckte den var härlig. Den var varm och fick mig att känna glädje men ändå sorg. Och sen det fina språket. Alex Schulman har ett så oerhört bra språk, jag blir tagen av den fina språket. Jag älskar böcker med fint språk, det gör så mycket. Annars har jag ägnat lite tid åt mina naglar. Mina naglar är och har alltid varit hemska. Visst har jag haft mina bättre perioder men som nagelbitare blir det aldrig riktigt bra. Nu ska jag sluta bita på naglarna. Mina naglar ska bli fina. Därför har jag nu gått igenom en behandling med ett nagel-mirakelkit som mamma har köpt. Så nu blir det myrrolja, nagelbandskräm och handkräm varje kväll som gäller. Och så lite andra grejer som tydligen ska vara bra var fjortonde dag. Min naglar ska bli bra. De ska bli längre, starka och inte spricka hela tiden. Det är mitt mål. Jag har bestämt mig. Jag kanske ska göra ett nagelschema också, som jag lägger i samma fil som mitt träningsschema här på laptopen. Ja kanske, eller inte, blir nog för mycket av det goda. Nu ska jag skriva ut seminarieuppgiften och klura på sätt att göra en synopsis på en publikstudie. Later!


mina naglar i framtiden
(det ska gå!)


too much candy gonna rot your soul

Söndagsseg. Har suttit och gjort mest ingenting hela förmiddagen. Sjungit lite singstar med mammi, suttit vid datorn och nu har jag tagit mig en dusch. Det är så skönt att byggställningarna är nere och gubbarna på taket är klara med takomläggningen. Nu klättrar det inte längre förbi en liten gubbe när jag står i handuk och ska klä på mig. Inte för att de brukar titta in, men känns bättre nu när de inte ser in i mitt rum och de andra rummet på ovanvåningen där jag brukar vitas. Nu har vi bara låga byggställningar eftersom de fixar balkongerna. Nu ska jag äta lite lunch tror jag, sen ska jag plugga och läsa ut min bok. Och fortsätta lyssna på lasse som just nu spelas flitigt. Konserten äger rum i malmö på fredag, härligt!


yabadabadoo

Idag har varit en perfekt dag, en jättehärlig dag helt enkelt! Dagen började med att jag vaknade bredvid min älskling. Efter pussar och en mumsig frukost med Vigge åkte jag och min mammi till regiondjursjukhuset. De hade nämligen öppet hus idag och det var awesome! Jag som är djurtokig (speciellt vovvisar) var överlycklig. På djursjukhuset fick jag se massa supersöta djur och hur olika operationer, röntgen osv går till. Jag fick se 1 dag gamla cocker spaniel valpar, massa andra vovvar, kaniner, katter, en chinchilla, en råtta, fåglar, ormar, hästar osv. Vi var runt och kollade på allt och på alla djur, jag inser att jag kanske låter som en 8 åring, men det var lovely att gå runt där och kolla. På smådjursavdelningen, hundsimmet, operationssalar, undersökningsrum, strsjursavdelningen, allt! Fick även se agility och så bjöds det på fika, mums! Dessutom fick jag klappa väldigt många vovvar och en megasöt kattunge, gissa om lyckan var fullständig! Efter djursjukhuset tog jag det lugnt ett tag med lite fix och sen körde jag ett träningspass, hårt men härligt! Gah, jag älskar att jag är inne i min träningsperiod igen, jag älskar att svettas. Det blir i alla fall 4 pass i veckan nu, härligt! Vid 6-tiden kom Victor hit, eftersom jag annars skulle varit ensam hemma ikväll kom vigis hit, så körde vi till maxi och handlade mat + gottis. Vi lagade och åt maten, supermumsigt, som vanligt. Nu sitter vi och myser i soffan med godis och tv. Snart är det Robins, brukar vara kul! Ciao!

I wish you're lonely too

Faktiskt lite besviken, och ledsen. Blö.

I know you think you deserve an explanation on the meaning of life

Inte orkat bloggat nu i dagarna, sådeså. Idag är jag ledig, eller i alla fall så ledig man kan vara på vår nya delkurs med 3895 sidor att läsa, på en månad, väldigt sugen, nej. Imorse fick jag massa pussar av victor som skulle till skolan, märkte inte ens att han gick upp och somnade så fort han gått, hihi. Gick upp nångång efter nio och körde hårdpass på crosstrainern + styrka, kändes bra. Nu har jag duschat och kollat på stockholm - arlanda. Ska till mormor och morfar om en timme ungefär, men nu ska jag käka lunch, uppstekta pankakor, mumss! Ikväll hoppas jag på sällskap från victor igen eftersom jag blir ensam annars, mammi och pappi ska på årsfest på operan i köpenhamn. Nu ska jag kila, tjenixen!

lägg din arm omkring min hals så du är nära

Idag har jag fått mysa med Vigge så jag är nöjd. Annars har jag tagit vaccin mot svininfluensan, mest bara för att. Ingen biverkning hittills i alla fall, bara lite öm i armen, nemas problemas. Snart ska jag sova, ska bli sjukt skönt!


halmstadsturmedinflyttningsfestyey

Riktigt jäkla bra kväll igår, hade riktigt kul med härliga människor. Trevlig förfest hos Niclas i hans nya lya, ner till stan efter midnatt, efterfest hos nickes kompisar med macaroner + varfritt tillbehör, hem till nicke, sova klockan fem. Vaknade, beställde hem mat, körde hem tillbaks till hbg. Mycket bra helg. Och nu på kvällen har jag bara ätit trerätters fardagsmiddag med familjen + mormor och morfar - henrik. That's it! 

fredagsmys!

Är lite suris, på min pojkvän. Han ska inte hänga med till Halmstad imorgon för att han har ont i halsen, men det blir bra med ipren. Men nej, då vill han inte till Halmstad. Jag ville ju ha med honom. Vi har faktikst inte träffats mer än 2 timmar idag denna veckan, även det pga hans halsont.. Nu orkar jag inte skriva om det längre, blir frustrerad. Ängeln Sarah lyckades fixa så vi lånar en av hennes pappis bilar istället, skönt, så vi slipper ta tåget! Nu ska jag kolla vidare på dubidoo/idol, ska poppa popcorn sen, mys! fredagsmys!

gotta go

Buh, jag vill så gärna pussa på min victor men han är i skolan och jag ska vara hos mormor om en halvtimme. Jag har varken duschat eller ätit. Bäst att jag skyndar mig lite nuva. Ska träna i eftermiddag och sen ska jag pussas med vigge, mmm!

första salstentan över, yey!

Puh! Första salstentan är skriven och det kändes faktiskt rätt bra, sjukt skönt att ha det gjort. Nu är jag fri för helgen vilket känns lovely, ska ju till Halmstad för Niclas inflyttningsfest på lördag så känns bra att inte behöva tänka på allt plugg då. Efter tentan körde jag och Sara till Charlotta för lite fika och film. Det var verkligen en jättefin och fräsch lägethet hon och hennes boyfriend har flyttat in i, vill också ha eget! Vi tittade på filmen UP. Animerad om ni inte visste det. Riktigt bra var den i alla fall. Nu är jag trött och har huvudvärk, kom inte hem förrän efter tre och mådde inte så bra så blev ingen tentautgång för mig ikväll. Istället tea framför tvn och pepp tills lördag. Nu ska jag kila, teat väntar på mig. Over and out!

vi får inte vänja oss för då är allting förstört

Glömde ju skriva det jag skulle komma fram till i det förra inlägget, den första snön föll idag, mysigt! Jag älskar snö. Sen maten har jag kollat på halv åtta hos mig och bonde söker fru. Nu är jag ensam hos Henkis (han är och spelar korpenmatch i fotboll) och det grey's och en kopp tea som gäller. Läser lite av det sista i pauserna, förutom nu när jag bloggar.. Har blåst upp luftmadrassen och bäddat också, ska bli skönt att krypa under täcket och sova sen. Saknar Victor, hade velat pussa på honom, men jag vill inte ha halsont så både han och jag får vänta med att pussas. Grey's nu!

höstens första snö

Sitter hos Henrik i Lund. Körde hit i eftermiddags i snö/regn och grå himmel, mysigt! Blev i alla fall lite roligare med bra musik från NRJ i högtalarna. Sen jag kom hit har vi varit och kollat var jag ska skriva tenta och handlat, sen har vi pluggat och jag har lagat mat. Nu har Henrik diskat. Ska sova här i natt så kör jag till tentan imorgon, slipper gå upp tidigt också, skönt! Önska mig lycka till imorgon! Ciao!

du hade tid

Tentapluggar som bara den! Har faktiskt pluggat en hel del idag, känns som jag har rätt bra koll på det så det känns bra. Om någon timme ska jag träna på crosstrainern men först ska jag hårdplugga ett tag till. Ikväll blir det nog tea i tv-soffan, victor är svagis, han har ont i halsen.. Later!

jag försvann ett tag på vägen men jag saknade dina sinnen

Jag har haft en kanonhelg, verkligen sådär underbart härlig och mysig. En sån helg som man vill ha jämt. Jag orkar inte berätta i detalj om hela helgen men kan skriva lite kort. Fredag; vaknade av pussar hos vigge, myste hos mormor & morfar, shoppade på stan och åt underbar middag på kvällen i stort sällskap av alla 08:or som besökt oss i helgen, lördag; köpenhamn hela dagen med god mat, fika, strosa runder i butiker + shopping, henrik kom också vilket var kul! på kvällen kom vigge och joina för mat och mys, söndag; vaknade i lagom tid, mysig frukost, sa hejdå till alla som åkte hemåt igen, vigge åkte också hem sen började jag plugga och har faktiskt kommit långt med det idag, känns bra inför tentan, inte lika stressad längre! Skulle egentligen kört till råå för kalkonmiddag nu ikiväll också men victor mådde inte så bra så låter honom krya på sig så får vi ses en annan dag. Ikväll ska jag mysa vidare framför tv:n och bara ta det lugnt. Imorgon ska jag gå upp tidigt för att träna sen blir det tentaplugg hela dagen lång, precis som på tis och ons. Förlåt för mitt oinspirerande språk, är trött! Ville bara dela med mig av min härliga helg. Nu ska jag se hur det går med maten, det doftar gott! Later!


RSS 2.0