med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting

Sitter och kollar på säsongsavslutningen av Gossip Girl. Oh så bra det är. Fan att säsongen är slut nu.. De håller på att försöka avslöja vem som faktiskt är Gossip Girl. Jag satsar på Vanessa, spännande o se om jag har rätt! Anyway det härligate just nu är att jag är klar med exakt allt i skolan!! Religion är inskickad! Men härligast av allt är att jag får träffa min älskling om mindre än 12 timmar! Åker till katrup med mia och emma imorgon för att hämta honom. Ih det pirrar i mig som att jag är nykär igen. Imorgon kommer bli bäst. Dessutom är det vår 17 månader dag också! Oh my love, det är du & jag!

home sweet home

Inte bloggat på ett tag nu. Varför dådå? Jo. För att vecka 20 var crazy in school, så sjukt mycket att göra. Och den 16e åkte jag till Spanien, närmare bestämt Lloret de Mar. Kom hem igår. Har haft det sjukt bra faktiskt. Mycket sol, värme, fest, strand, skräpmat, god mat, vänner, musik och skratt! Härlig! Fått ovanligt mycket färg för att vara jag också,  jadåå! Var nog bra att gunda i Dubai i januari och Egypten i april, yappps! Nu har jag bara en sak kvar i skolan också. Och den ska göras idag! Ska nämligen vara inne senast 23.59 ikväll, stressigt men det ska gå! Bäst att jag sätter igång. Imorgon kommer Victor hem, my lovelovelove som jag har väntat på så länge nu!! Oh canät wait. Ska till kastrup och hämta honom :))))!


three things left to do then I'm done with you

Klockan är snart 18 och nej jag har inte börjat plugga religion än, jag ooorkar inte! Men måste, snart... Gjorde klart handlingsplanen efter skolan idag (ja jag satt kvar idag också, sög hårt men blev som sagt klar!!). Har lite ont i huvet idag också, blö. Hade iaf bolagsstämma idag också, gick bra, skönt att ha det avklarat. Jag är faktiskt klar med allt i alla ämnen nu utom i matte c och religion. Har matte nationella på fredag, religionsprov imorgon och ett fördjupningsarbete i religion tills den 25e maj. Fördjupningen kommer ta kol på mig! Vill hinna göra den innan costa men det känns omöjligt. Så får nog bli gjort dagtid där nere. Måste städa mitt rum också. Och packa. Och planera massa. Hallå hur ska jag hinna åka till spanine på lördag 05.10? Bäst jag sätter mig och pluggar nu. Ikväll är det Grey's! Ser jag fram emot! Dock trist att vigge inte är här. För med Victor, Grey's och en kopp tea är onsdagskvällen på topp, favvisonsdag helt enkelt. Men får väl nöja mig med grey's och tea idag.


Victor, my lovelovelove!

sovdags!!

Oooom jag ska sova nu. Har haft ont i huvet sen jag kom hem och gjort klart psykologin, värd sömn? JA! För övrigt var dh väldigt bra, och spännande idag! Och så saknar jag vigge massa. Men vi ses ju om 13 days så jag biter ihop lite till. För sen ska det pussas och gosas och mysas och aaaah vad jag längtar! <3

tisdag

FiKA-provet imorse gick nog inge vidare, tyvärr. Men hoppas på en snälll Michael. Hade marknadsföring efter provet, gjorde ytterst lite på marknadsplanen. Sedan skippade jag Nkn och psykologin för att plugga på filosofin, vilket jag gjrt rätt i. Meningslösa lektioner, har ju redan MVG i Nk och i psykologi gör vi vår sista uppgift hemma. Hade filosofin sen och det gick mycket bra :))! Efter lektionen satte jag och emelie oss och jobbade med marknadsföringen, men kom faktiskt hem innan 5 idag, kvart i bara, inte illa! Emelie skulle vara tränare så vi kunde inte sitta kvar längre. Annars hade vi nog kunnat sitta i en evighet eller två.. I alla fall på god väg med arbetet nu vilket är skönt!! Fick studentmössorna idag också, ih såå kul! Min satt bra även om den var lite stor. Man får sätta den på rätt sätt bara! :)) På tal om studenten klickade jag idag hem en super fin hunkydory-klänning från tintinstyle.se som jag ska ha på studentkvällen, ska sätta in bild så ni får se! :) Ikväll är det bara mammi och jag hemma, så det blir väl mys tjejkväll med nån god mat och tv-tittande, like it! Nu ska jag göra psykologi! Yey, för jag pluggar ju inte sisådär hela tiden? ...


klänningen


inte nu heller

Så trött som jag var i eftermiddags kunde jag helt enkelt inte sätta mig och plugga. Istället gick jag ut och tog en joggingrunda på 4 km, kändes riktigt skön och gav mig lite mer energi, nödvänligt! Åt god mat och satte mig sedan för att plugga. Dock kom händelser i mina vänners liv i vägen för pluggtiden så fick inte så mycket gjort. Nu har jag kollat på sista delen på tonårsliv, gillar den serien men nu är den slut. Fast det blev rätt lagom. Är jättetrött nu men måste plugga vidare. Inte rört filosofin och kan verkligen inte FiKan. Så ska koncentrera mig på FiKa nu sen efter det provet imorgonbitti går jag hem och pluggar på filosofin som jag har på eftermiddagen. Sjukt att man ska behöva göra så för att hinna med att ens plugga till proven! Ohhhh! Bra är i alla fall att jag ska få min studentmössa imorgon och balbiljetten på onsdag, det närmar sig!! :)))


gonatt? in my dreams

Kom hem från skolan för 25 minuter sedan. Ja ni tänker rätt, jag var inte hemma förän 17.10, maaah! Sjukt jobbigt. Läskigt seg i hjärnan nu. Men Emelie och jag blev i alla fall klara med vår kontaktpersonsrapport och fördjupning i FiKa, två grejer att pricka av alltså, hääärligt! Dock är jag som sagt läskigt seg i hjärnan nu, men istället för att ta det lugnt måste jag plugga ÄNNU MER! Har två prov imorgon, i finansiering & kalkylering och i filosofi. Lagom trist. För hittills har jag inte pluggat = jag kan ingenting. = plugga hela natten = vara dödstrött imorgon då proven ska göras + att jag stanna kvar efter skolan och skriva klart marknadsföringen. JAG ORKAR VERKLIGEN INTE MER!! Blev i alla fall lite gladare nu när jag såg att min älskling skickat en liten uppmuntrande hälsning. Oh vad jag vill ha dig här. Jag behöver ditt stöd här! Men nu går ju inte det, och du gör det bästa du kan från down under, snällis! :)) Nej, ska kanske ta en powernap så jag orkar plugga sen. Later!

hard work work

Varit matte-coach åt Sarah hela kvällen. Druckit massa gott tea och snackat en del också, såklart! Kul att kunna hjälpa henne. Tror det kommer gå utmärkt på hennes prov på tisdag, vill hon så kan hon. Helt klart! :)) Skrivit in lite psykologi i datan nu också, nej inte helt klar än. Känner mig kass. Men imorgon ska jag bli klar. Då ska jag växla pengar också, och plugga till de 2 proven jag har på tisdag, men tjena? .... Ska upp om 7 timmar så ska nu sussa nu. Ska man orka ha geografi imorgon? hm....


shower

Söndag. Jag är på nått sätt både för och emot söndagar. De är sköna eftersom de är lugna och jag gör aldrig speciellt mycket. Men samtidigt gör det mig stressad och jag känner nästan alltid att jag borde gjort mer. Idag har jag ägnat mig åt plugg, till en viss del. Skrivit på min psykologianalys, vill bli klar idag! Men vet inte om jag kommer lyckas.. Sarah kommer hit om en timme, då ska vi plugga matte. Så får fortsätta med psykologin ikväll om jag inte blir klar nu (jag blir inte klar nu..). Har varit ute i solen idag också, härligt med värme igen! Gjorde en rabarberpaj tidigare i eftermiddags, blev supergod, har blivit så svag för rabarberpaj, känns sådär, men det är ju så gott!! Körde i alla fall ett träningspass efteråt så jag skadar nog inte mig själv. Dock är jag inte typen som måste träna för att jag ätit nått. Jag hade redan planerat träning idag och det behövs för att det kopplar bort allt annat för ett tag óch ger mig energi som jag veeeerkligen behöver i veckan. Duschen kallar!


Hur ska jag ens hinna packa till Costa Brava?


nattiiititnnanan

Trött nu men har haft en trevlig kväll i goda vänner lag. Niclas kom hit vid 8, vi bakade en kaka som vi sedan avnjöt framför en film. Louise kom förbi en stund innan hon drog vidare på fest, trevligt att hon hade tid för oss sådär emellan! ;) Vi kollade på Se upp för dårarna mycket bra film tycker jag, sådär härligt lättsam! Blev också en hel del snack som vanligt. Ett tag sen vi sågs nu, så det var skönt att prata av sig. Sängen kallar på mig, nu igen! Den kallar på dig också Vigge, kooomsi!

pluggdag, que?

Idag skulle va en ordentlig pluggdag var det tänkt. Jaha! Verkar som jag missat det så jag ännu inte satt igång än. Ska bli klar med psykologin idag, ett måste!! ... Dagen började i alla fall bra med shopping på väla. Hittade en ny bikiniöverdel, ett par jeans och en supersöt kjol, körde därifrån nöjd men fattigare.. Sen var jag nere och klippte mig hos Sussi. Alltid kul eftersom hon är härlig att snacka med, blev bra också. Tog inte så mycket eftersom jag ska ha kvar längden till balen, men nu är topparna fräscha, skönt! Snackade med Rana också som ska göra min uppsättning till balen, visade min bild och så pratade vi lite om det. Kom fram till att jag ska ha lite ljusa extensions i uppsättningen också, för att göra det livligt och mer "spännande" , iih det kommer bli grymt!! :)) Nuuu ska jag plugga, bra va?  Och ikväll ska jag träffa nickepicke!


different style, different move, damn I like the way you move

Sådär läskigt trött nu faktiskt. Körde ett träningspass innan, skönt men tungt! Åt god tacos efter, mumma! Kollat på lagom underhållande tv ikväll. Är klar med projektrapporten. Ska sova nu. Upp tidigt och plugga ihjälp mig, yippie! Ska i alla fall klippa mig kl 13, blir inte det bra vet jag inte riktigt vad jag tar mig till. Då hoppar jag nog från nån bro eller nått. NEj, inte för håret men för att det kommer ännu en skitgrej in i mitt liv. Baaaaaaaaah! Hade i alla fall ett mysigt snack med emmsi innan idag, behövdes! Nej sängen kallar på mig, mmmm!


sorry seems to be the hardest word

Det är jättejobbigt när Victor är på andra sidan jorden. Vi bråkar aldrig, vi tjaffsar men vi bråkar aldrig. Nu har vi egentligen inte varken bråkat eller tjaffsat, eller lite tjaffs igår kanske. Victor gjorde mig först sur sen väldigt ledsen igår. Det har legat och gnagt i mig sen igår, det har gjort ont. Men han sa förlåt idag så det känns bra nu. Det jag vill få fram är att det är jobbigt när han är på andra sidan jorden. För när man pratar vill man att det ska vara trevligt, vilket det oftast är. Men när det då händer sånt här så känns det jättejobbigt. För jag är inte sur på Victor längre. Jag vet att han vill mig väl och att han inte tänkte efter ordentligt innan han sa det han sa. Men nu ligger han där down under och har dåligt samvete för att jag blev ledsen. Vilket han inte ska ha. För då får jag dåligt samvete att han ligger vaken för jag sa att jag var besviken och ledsen. Det är som en ond cirkel. Om han inte hade varit på andra sidan jorden hade jag kunnat pussa på honom nu, massamassa pussar så han förstod att jag inte är sur/ledsen längre. Men nu är han där, på andra sidan jorden. SÅ han kan inte få några pussar. Och jag saknar honom så mycket att det gör ont, jätteont. Nu börjar jag gråta. Igen. Jag orkar inte.

P.S. I love you!

mjukisöron

Sitter i soffan och klappar Bazil på öronen, hans öron är sådär härligt supergosiga! jättelena! :) Har varit ute på promenix med honom och sedan ätit lunch. Fick MVG på nk-provet och i hela NkB-kursen, yeeey! Riktigt skönt! Ska till mormis och morfis och städa snart. Senare blir det plugg och ikväll blir det lugnt. Får se när mammi och pappi kommer hem från borgen också. Gotta go!

you don't know what it's like..

close your eyes and I'll kiss you

Kom hem från Råå för 20 minuter sedan. Har varit en mycket trevlig kväll hemma hos min pojkvän, fast utan pojkvän. God mat och trevligt var det! Supermumsig rabarberpaj till efterrätt och det är ju min favvo just nu så jag var helnöjd! Fick också en fin liten present av Mia, nämligen en odd molly tvål, roligt att få se lite av deras hudvårdsserie (eller vad man kallar det) som jag innan bara läst om. Den kommer inte till butikerna förän till hösten heller, så kul med en liten försmak :)) Var uppe och snuffade runder på vigges rum lite, tänkte på hur mysigt det kommer vara när vi får vara där tillsammans snart, oooh! Var lite kyligare än vanligt på rummet också efter Mia stängt av värmen där, hihi, lite roligt. Ska sova nu, matte c kl.08.15 imorgon, hallå save me? Nej ska krypa ner under täcket och drömma om min fina pojkvän, det är vad jag ska göra! G'natti people! Puss på dig Victor!


varför?

Vad håller jag på med? Jag har en projektrapport att skriva klart tills imorgon men jag sitter istället och läser bloggar om andras egentligen inte alls speciellt intressande liv, varför? Varför lockar bloggar trots att det egentligen inte står ett dugg vettigt i de flesta. Klockan är 15.34, jag måste ta tag i p-rapporten nu. Eller nej. Jag ska ta en promenix med Bazil, sen ska jag ta tag i det här. Måste bli klart fort, för klockan 19 ska jag och mapa infinna oss på råå för middag hos min älskling. Fast nej, han är inte där. Han är inte hemma än. Men snart. Vill jag att det ska vara i alla fall. Gotta go!

tea lover!

Tjatjatja! Dagarna rullar på och det är väl en himla tur för annars hade allt känts väldigt meningslöst. Men samtidigt är det läskigt så snabbt det rinner iväg nu. Och det är obehagligt att ens tönka tanken på hur mycket vi ska ha gjort till nästa vecka, aaaah save me! Kom hem strax efter ett, skönt! Tog mig en kopp tea och satte mig i soffan, härligt! Sitter och pluggar geografi, prov imorgon.. Det måste gå bra, jag måste få MVG i geografi. Det ska jag bara få helt enkelt. NkB-provet igår gick utmärkt tror jag faktiskt, skrev hela sju ark, haha kändes lagom kryddigt.. Fick reda på igår eftermiddag att vi skulle hålla tal på svenskan idag också, så jag höll ett litet kort och inte alls intränat tal om våren. Jag vet inte hur det lät, jag vet att jag sa fel en gång. Men det gick nog okej. Kom på att vi har projektrapporten som ska va klar tills fredag också, hoooly, bäst jag fortsätter plugga! Oh jag vill shoppa! Jag vill åka till costa! Men mest av allt vill jag nog att vigge ska komma hem! Ciao!

I love this part right here

Studiedagar är verkligen lovely, mer sånt åt folket! Det behövs verkligen idag också eftersom det är två feteprov denna vecka, plus annat (såklart?..). Det som ligger närmast är Nk prov imorgon, Inte lite att kunna? .. Måste få MVG på det så jag slipper göra extra uppgift för att jag väger mellan två betyg (vg-mvg).. Nej ska ta mig lite chokladglass för att sedan plugga vidare, senare blir det jogging! Dock får det bli innan det närmar sig derby. VIll inte bli nerslagen av huliganer i skogen. Later!


victormylove

Om 20 minuter ska jag skypa med viggebaby, ih, mysigt att höra hans röst. Idag är det faktikst exakt 3 veckor tills han kommer hem, aah det pirrar i mig när jag tänker på det. Minminmin Victor!


din rygg liksom symboliserar att det är 3 veckor kvar, hihi :)))

sunday in the sun, or rain..

Det är söndag, klockan är efter 21 och det är alltså söndagsfilm, just nu reklampaus faktiskt. Lugn dag idag. Har pluggat, vart ute, övningskört till plantagen och köpt solstolar med mammi. That's it. Henrik har varit hemma i helgen också, men han har åkt nu. Lite kul att träffa honom, nu blir det nog inte förrän efter Costa. Imorgon är det studiedag, thanks god! Ska kolla vidare på filmen nu. Ciao!

another night without you

Känns som att jag hade kunnat göra vad som helst för att ha min Victor här. Jag saknar honom så sjukligt mycket att jag mår kasst. Nu kanske ni tycker att jag kryddar men så är det inte. Det är nästan så jag mår illa så mycket jag saknar. Kroppen pallar liksom snart inte mer. Save me. Nu ska jag gå och lägga mig. Lördag kväll. Ännu en natt utan Victor, jag blir galen. Funderar helt allvarligt på att gräva ner mig.


Baby, såhär fina har blomsterbudet från vår 15 månadersdag blivit!
De växer sig starka, precis som our love :)))) puss på dig!

and I said hey babe!

Lugn och skön dag idag. Inte gjort så mycket vettigt alls faktiskt. Varit ute i solen, klippt till mig ett par shorts, pluggat (alldeles för lite), kollat gg, tränat och bara myst runt. Viktigast av allt är i alla fall att jag pratade med my love innan idag, myyyys! Oh vill ha honom här hos mig so much!! Mysigt att prata i alla fall. Snart sååå! (jag är lite positiv vigge, ta vara på det!) Miiihh!! Och förlåt om jag är taskig när vi pratar ibland älskling, att du får skylla dig själv. Det får du visserligen men jag saknar dig så mycket att det gör ont. Mitt bjebbande är mest ett försvar mot min saknad. Oehhooh..... Annars är det rätt skönt att det idag är exakt 2 veckor kvar till Costa Brava! SKönt med stressigt liksom. Ikväll vet jag inte, får se. Känner mig slut i kroppen efter ett tufft träningspass. Men jag vet i alla fall att det är mat nu, gott! Ciao!

to win my love

Att det var valborg igår innebär också att det var två år sedan jag träffade Victor för första gången, alltså 30 april 2007. Jag kommer ihåg den kvällen, fest hos Sarah och vi skulle in till stan för att hämta Niclas + vänner. Niclas hade med sig Victor, Sebbe och Ekman, nån mer? Det kommer jag inte ihåg men jag kommer ihåg att jag pratade mycket med Victor den kvällen, en del golfsnack kommer jag ihåg att det blev. Jag kommer ihåg att jag tyckte Victor verkade vara en jättegullig kille (så rätt jag hade!!) men så mycket mer än så var det inte.. Jag hade ju precis lämnat Fredrik bakom mig så jag var inte riktigt ute efter nått då. Tiden gick och vi träffades på olika tillställningar lite då & då den sommaren. Jag och mina tjejer försökte para ihop Victor med hans flirt Johanna den sommaren, men så här i efterhand är jag sjukt glad att det inte gick hela vägen, då kanske de fortfarande varit ett par och jag hade gått misste om nått underbart.. Hösten kom och det blev fika fika fika mest hela tiden, som utvecklades till fin vänskap, som utvecklades till filmtittande, som utvecklades till lite pirr i min mage. Jag föll mer och mer för Victor och den 25 december 2007 blev det vi. Så, där har ni den lilla historian om hur vi blev ett par. Victor är en del av mig. Han är inte bara min underbara pojkvän som jag älskar så mycket, han är också som en bästa vän, han förstår, han lyssnar, han bryr sig. Och nu saknar jag dig så jag vet inte vad my love! Längtar så sjukt mycket till den 25 maj! Victor, jag älskar dig!

valborg

Riktigt grym kväll igår, god grillning hos Sandra, bra ös hos Nicke och grym utgång. Stapplade mig långsamt hem tillsammans med Stella vid halv 4-tiden. Så kan det gå när det är valborg.


RSS 2.0