I'm leaving now! or comming?

Oj inte hunnit skriva så mycket som utlovat i helgen. Ledsen för det. Det har varit en bra helg, med för mycket mat och trelvigt sällskap. Det gillas. Sällskap av båda släkt och vänner vilket har gett en skön mix. Hunnit övningsköra 2 ggr dessutom och det har gått riktigt bra så det var kul. Träffade Emma idag och hon fick träffa min knäppa kusin som Sarah fick träffa igår. Han är väldigt knäpp faktiskt men jag har alltid kul men honom så det är bra ändå. Han ska va knäpp, det är så han är. Nej, nu är klockan halv tolv och jag ska upp om 6 timmar. Pratade med Vigge idag också. Ekonomiskt tänkt (av vigge) ringde jag honom till hans hotell och han mådde bra. Skönt att höra. Puss på honom. Jag saknar honom, hans lukt och hans närhet, mycketmycket. Jag har i princip packat klart. Necessären kvar, men den tar jag imorgon. Sen drar jag till New York! Waaaaah. Kommer sakna massa här hemma. Såklart. Ni vet vika ni är (töntigt att skriva så men så är det).  Louise jag är ledsen men verkar inte som du får mina svar på dina sms och det suger ju lagom hårt? Hoppas du också har det bra i Egypt!

Hörs när jag är hemma igen people!
NEW YORK CITY - HEEEEERE I COOOOOOOOME!!!!!!
Puss!

I try and I try but I just can't get enough

Men tjena. Ännu en dag har rullat förbi i hastig takt. Idag en kul sådan, trots att jag redan saknar Vigge massa, såklart, som jag visste att jag skulle. Hur som helst, efter chilling, duschning, påklädningen, fixning och lunch tog pappa och jag oss en tur med bilen, övningskörning även kallat. Det var lite ringrostigt i början, vilket det ofta är när man inte kört på ett tag, men ganska fort var jag igång och brummade på ordentligt. Kom upp till 4:an men fortare fick jag inte köra eftersom det var 50 väg. Lite synd tyckte jag eftersom det är riktigt kul att gasa på. Pappa tycker dock att jag ska lära mig köra riktigt bra på låga hastigheter först vilket säkert är en klok tanke som jag kan köpa trots allt. Efter körningen kom jag hem, fixade med tvätten, gick runt lite och bara pysslande. Strax innan 5 kom min kusin Micke och min morbror Janne som kört ner från Stockholm för att tillbringa helgen här. Det tog dem endast 5,5 timmar att ta sig ner hit, inklusive kö till Södertälje och lunchpaus med tankning. Ni som har någorlunda koll fattar ju att det är sjukt fort. Ni som inte har nån koll kan ju jämföra med att det tog 8 timmar för min andra kusin att köra ner igår, då utan köer. Hur som helst. Vi umgicks här ett tag, sen tog vi en promenad i det snöblandade regnet, mot min vilja, jag ville åka bil men icke, hem till min mormor och morfar, Mickes farmor och farfar och mammas och Jannes föräldrar. Avgör själv hur ni vill se det, men det är ju min blogg ni läser, så ta det som min mormor och morfar. Där bjöds på utmärkt god mat och efterrätt. Efter ätandet blev det snack och en kopp tea i soffan innan vi tog promenden tillbaka hem till oss. På vägen hem fick jag en pling från Victor, vilket värmde skönt. Inte hört något från hon om på hela dagen, och tänkt på honom har jag gjort, mycket och ofta. Så är det. I alla fall skönt att höra hans röst och att det hade gått bra so far. Nu har de inte allt för långt kvar till Italy, vilket måste vara skönt. Ja, de kör alltså för er som inte förstått det ännu. Har haft kontakt med Sarah idag också, viktigt. Hon kommer hit på påsklunch, det ska bli kul och dessutom får hon träffa lite släkt till mig då också. Hon är ju faktiskt nästan en av oss. Typ. Återstår att se hur bra min kära stockholmssläkt förstår Sarahs impulsiva skånska. Det blir spännande. Imorgon kommer även AP ner och firar påsk med oss. Trevligt. Har lovat min kusin att joina honom till Danmark också. Ojoj, om det nu hinns med. Nej nu ska jag joina mamma och pappa som ligger och kollar tv i rummet brevid. Pappa har nämligen bestämt sig för att vara uppe länge och alltså sova lite längre imorgon, som en träning inför New York och de 5 timmars tidsomställning som väntar. Kommer antagligen rapport imorgon också, och på söndag, då ska jag för övrigt träffa Emma, det ska bli kul! Ett tag sen, så det behövs! Sen måndag morgon drar jag. Jag längtar! Men, först påsk. Tjarå!

I'll be there

Ojojoj. Dagarna går, fort som fan och jag har itne hunnit blogga mycket den här veckan. Varken hunnit eller orkat. Det är så ibland, det går lite från och till. Egentligen har jag känt ett litet men konstant bloggsug men de riktiga sugen har ofta kommit vid väldigt olämpliga tillfällen och jag har därför avstått detta. Veckan har varit bra. Lugn. Inte mycket skola, men allt mer att göra hemma dock. Massa i nk, men nu är allt klart och sista inlämningen inskickad så nu känner jag mig ganska fri. I alla fall mer än innan. Har ju fortfarande engelskboken som spökar och måste vara utläst innan påsklovets slut. Men det ska jag fixa. Jag läser den numera på kvälls tid och sen har jag ju 9 timmars flygresa + 4 timmars väntan på Island fram och tillbaka, så även då har jag ju allt tid i världen känns det som. Idag har varit en full dag. Skolan var lugn eftersom jag bara hade en lektion och det var inte hela. Sen drog jag hem, skrev massa på min inlämning. Vid kvart i tolv slängde jag i mig lite mat för att sedan borta tänderna "noga" innan jag drog iväg till tandläkaren. Min tandläkare är jättesnäll, jättetrevlig, jag tror hon är polack och det får mig bara att tänka på Paula, jag vill träffa henne snart igen! Hann ju inte innan jag sticker till New York eftersom hon åkte till Norge igår. Hur som helst, efter tandläkaren cyklade jag direkt hem till mormor & morfar. Där väntade dammsugning och våttorkning, lättförtjänta 200 spänn rakt i handen och massa saft och jättemumsig tigerkaka på det, gott! Efter m&m möttes jag av Sarah och Kajsa och vi tog turen hem till mig dit även Victor hittade ganska snart efter vi anlänt. Det blev snack och så småningom lite bakande. Efter ett par timmars chill drog Kajsa och Sarah vilket innebar lite tid bara Vigge och jag. Först var jag dock tvungen att skriva klart min inlämning som Vigge hjälpte mig lite med. Sen myste vi. Sen gjorde vi fruktsallad som vi skulle ha till efterrätt. Efter god mat och efterrätt i mina föräldrars sällskap gick vi till mitt rum och myste lite till fram tills Victor var tvungen att åka hem. Jag blev ledsen och han stannade lite till men så småningom lämnade han mig. Utan honom i 10 dagar, jag kommer inte må bra. Jag saknar honom fan redan. Antagligen mest för att jag vet att jag kommer tvingas vara utan honom. Ja som ni förstår åker han alltså till Italien imorgon, dessutom åker Louise aka Polletnegern till Egypten för att skaffa sig en riktig bränna, no more fake? We'll see about that.. Jag kommer sakna henne också, buhu. Min kusin Marcus kom inte idag som utlovat. Får nöja mig med att Janne och Micke kommer imorgon och Anna-Pia (AP) på lördag. Kul. Roligt med lite påskfirande innan vi drar! Snackade med Henrik i telefon innan, det gillar jag. Jag saknar honom! Som jag sagt så många gånger förr. Men det kan typ inte sägas för mycket. För det händer att jag gråter av det ibland. Nej, det får bli mer imorgon, så ni pallar läsa! Fick värsta bloggfebern nu! Vill skriva mermermermer men nej.

3 dagar 11 timmar och 43 minuter till planet lyfter, New York City here I cooooome!

I only want sympathy in the form of you crawling into bed with me

Idag pallar jag inte blogga seriöst och mycket. Idag är jag trött och fet. Så jag ska sova snart länge och mycke. Som jag gjorde inatt också. Mer än skönt. Bara 1 lektion imorgon och sen ska jag leka med Victor. Det tycker jag om. Idag har varit bra för jag har spenderat massa timmar med msk. Det är typ det roligaste jag vet. Tror det. Vi är nog störst, bäst, fetast och vackrast i hela världen. Lite. Kanske. Nu ska jag stänga dokumentet med min laborationsrapport och sova bort lite fett. Kan man ens göra det? Ätit massa scones och druckit massa tea idag. Gott. Måste nog träna imorgon. Och plugga. Och vara trevlig. För idag var jag lite sur. På det äckliga vädret som bara kan suga. 6 dagar till New York, det är sött! Jag längtar, behöver jag ens nämna det? Peace out motherfuckers!

last night was so much fun

Gårdagen. Igår kväll. Jag säger bara wow. Yeahyeahyeah. Det var bra. Mycket bra. Det var kul. Mycket kul. Efter att vi hade fixat oss här och Victor hade kommit tog vi tåget till Gantofta och Niclas 19-års party. Där sattes det igång. Gratis alkohol vilket resulterade i att ciderbrurkarna tömdes fort och för mig som knappt ätit något under dagen gick allt rätt ut fort som tusan. Jag var alldeles vimsig redan innan vi ätit. Eller full som vissa kallade det. Men det var inte så jäkla lätt. Hur som helst åt vi. God mat, en mumsig gryta med ris, nemas problemas för mig som aldrig spyr. Efter maten kom cidern fram igen, den liksom spökade vid mig hela kvällen. Ytterligare någon cider tömdes och sen gick det över till vin och shots. Vilket för min del resulterade i att jag gick omkring med en ciderburk, ett vinglas och minst ett shotglas i händerna en stor del av kvällen. Därav även mitt tillstånd. Men tål att påpekas att jag inte var den enda. Alla var väl egentligen mer eller mindre glada i hatten. De enda som höll sig hyfsat lugna var Dario, Niclas och Kajsa. Kvällen bjöd på massor av dans, melodifestival, skratt, skrik, desperat sång och poserade som ni kan se på bilder på min bilddagbok http://mhb.bilddagboken.se. Efter flera timmars party non stop kom Niclas föräldrar och hundarna hem. Så då drog vi. På tåget där vi hade kul och snackade med ett trevligt par som hade varit i Svalöv. Sen efter avsked tog Vigge och jag bussen och en vinglig promenad hem till mig där jag däckade i sängen bra fort. Lite jobbigt. Hade gärna varit vaken lite till. Ni fattar. Efter typ 10 timmars sömn vaknade vi idag, i en liten gnutta vätskebrist men annars var vi välmående båda två, nog största miraklet att jag mådde så bra. Fast ändå inte. Jag blir aldrig bakis och det är guld värt! Idag åt vi frukost, pluggade och myste till typ halv fyra då Victor åkte hem. Sen pluggade jag mer. Vid kvart i sju kom två filurer ingåendes i mitt rum, Kajsa och Sarah vadé ja. Ett trevligt lite besök med lite snack och bedömning av gårdagen. Nu tar jag det lugnt och ska snart byta lakan i min säng. Med lite hjälp från mamma för jag suger på att göra det själv. Jag älskar däremot att sova i nybäddat. Yey. Hur som helst. Fet afton igår. Värt att göras om, om och om igen. Tack alla som var där och gjorde det till en kväll att minnas!

you can't put your arms around a memory

Finfin kväll igår. Vi tog tåget 18.16, eller jag. I Ramlösa hoppade även Louise på tåget efter sin lilla panikattak efter att jag smsat 18.11 och sagt var i tåget jag satt. Hon ringde och nästan skrev i ett väldigt desperat tonläge "HAR TÅGET REDAN ÅKT?!" Haha. Det hade det ju inte, så hon kunde pusta ut och sakta ner stegen. Väl framme i Mörarp mötte Emelie oss. Vi stack hem till henne började laga pizzan och eftersom Emelie pappa hade gjort ett recept som ledde till att det var väldigt mycket deg blev det inte mindre än 2 pizzor och 2 lite mindre pizzor. Men duktiga va vi och goda blev dem! Efter avnjutning av pizzorna kollade vi Så Ska Det Låta. Det är lite underhållande. Efter en del singstar blev det panacotta med hallon som efterätt, riktigt mumsigt! Vi satt ganska länge i Emelies uterum och skrattade massa under vårt samtal om knark. Jag: "Vilken knark är det man injencerar?" Emelie: "Jag vet inte." Louise: "Ja jag har ingen aning om nått sånt där." Emelie: "Jag frågar mamma", Emelie till sin mamma: "Vilket knark är det man injencerar?" Emelies mamma "ingen aning" Emelie: "Kan det va herion?" Emelies mamma: "kanske" Emelie: "Okej! Då kör vi på herion!" Alla börjar gapflabba. Emelie vänder sig om till sin mamma och säger "Ja alltså inte så." HAHAHA det var riktigt kul. Då i alla fall. SEn bev det hur som helst mer singstar och när våra halsar var helt förstörda och började säga ifrån var det lagom för Lousie och mig att dra oss hemåt. Så så blev det. Vi åkte hem till Louise pappa där vi så småningom somnade i Louises säng. Idag var vi på GH på förmiddagen, men det har jag utlovat till ett helt eget inlägg. Ledsen Louise men du får nog vänta med det inlägget tills imorgon. Jag orkar inte nu. Ska fortsätta platta mitt hår och fixa inför kvällen, då ska vi till Niclas som fyller 19 idag, grattisgrattis. Ska slå in paket också. Yeah. Snart kommer Louise hit, då får hon hjälpa mg att platta håret där bak. Laaaaater!


don't panic

Litet panik inlägg. 15 minuter tills bussen går men jag är verkligen sugen på att blogga så här är jag! Igårkväll va jag hos Vigge på Råå hela kvällenoch hade det mys som vanligt. Jag är jättekär. Sen idag var det soft skoldag med skola till 10.10 sen blev det träning, efter träningen åt jag lunch på papi med mamma och Christina. Deras ceasarsallad är verkligen god! Sen träffade jag Emma, Stella, Gustaf och när vi satt oss på McDonalds joinade även Louise och Bella. Sen bar det hemåt och nu efter nån timmes sömn är jag laddad för en helkväll hos Emelie med middag och singstar, gillaré! Sitter och lyssnar mega högt på The Sounds just nu, mams, fick ett Sounds sug så så blev det. Shit måste packa klart väskan, ska sova hos Louise ikväll. Gotta go! Mobilen är med om ni vill nått jag är inte hemma. 11 minuter...

a voice to calm you down

Lugn skoldag med 20 minuters FeB, följt av en timmes håla. Efter det var det dags för redovisning i NK, nemas problemas då vi bara var 4 elever och Eva-Britt. Skönt att redovisa inför liten grupp och det kändes som att redovisningen gick bra, verkade som att hon tyckte om den. Efter det slutade jag. Gick hem och nu har jag precis kollat 2 avsnitt av Andra Avenyn. Nu ska jag kila ner i köket och koka mig lite pasta för att sedan kila iväg till M&M där jag idag har min första dag på arbetet. Yeye. Det ser ljust ut för min ekonomi, det gillar jag. Imorgon går jag bara i skolan till 10.40, efter det ska jag träna för att sedan kanske leta rätt på en gåva till Niclas som fyller 19 på lördag vilket ska firas med middag och lite party. Imorgon kväll blir det middag och singstarkväll i Mörarp hemma hos Emelie och sömn hos Louise efter det. På lördagförmiddag ska vi till GH. Planerad helg, jag gillar det! Vet bara inte vad jag ska ha på mig på lördagkväll, svårt. Får tänka mer på det medan jag städar. Better go! Later!

a song to pass the time

Hemma från skolan. Ganska lugn dag även om jag hatar onsdagar. Engelska imorse, nemas problemas eftersom vi bara var 9 stycken på lektionen, det blir så lugnt och skönt då. Sen var det matte. Fick tillbaks provet och det hade gått bra mycket bättre än jag förväntat mig men bra mycket sämre än jag brukar prestera, hur som helst det blev ett vg. Så det gäller att sätta nationella. På tal om nationella har jag redan börjat få ångest för det. Maj blir ett helvete. NP i engelska b, matte b och för att inte tala om kursprovet i italienska, rädda mig! Efter att Emelie och jag varit hemma hos mig och ätit lunch drog vi oss till ishallen där Sp2b skulle åka skridskor idag. Det gjorde vi. Inte allt för länge dock, eftersom vi inte orkade och folk började få ont i fötterna, jag var en av dem. Hade även omdömes-snack med Nacho vilket var en liten glädjekick eftersom hade tyckte det gick mycket bra för mig, att jag var en glad och positiv tjej och att jag har alla möjligheter att lyckas med ett mvg, så nu jävlar ska jag ladda inför konditionstesterna. Efter skridskoåkningen var det 1,5 timmars håla så jag gick hem och kollade på min nk, läste lite bloggar och tog mig lite mellanmål. Traskade sedan tillbaka till skolan för en timmes italienska där jag trodde jag skulle dö så trött jag var. Nu är jag hemma igen och ska sätta igång med min redovisning om förnyelsebara energikällor. Det måste bli klart idag, redovisning imorgon och både Eva-Britt och Gabriella ska bli nöjda. Better go!

P.S. Louise, jag tog med kameran idag till ishallen endast med tanke på dig, så kommer du inte till skolan, dålig stil. Antar att du gått och blivit sjuk. Krya på dig! För i helgen måste du fan va frisk. D.S.

Puss!

you are the generation

Bra dag idag. Lugn och fin. Har fått träffa Victor mycket idag eftersom han tillbringat hela eftermiddagen/kvällen här, pluggandes fysik med hjälp av min pappi. Själv har jag hunnit med att få en del gjort i NK så jag är rätt nöjd med det också. Hunnit prata med Sarah och kollat Gossip Girl har jag också gjort. Och det nya, The Starter Wife. Har ännu inte riktigt hunnit bilda mig en uppfattning om vad jag tycker om det. Det kommer väl så småningom. Nej nu ska jag kolla slutet på programet för att sedan krypa till sängs för att komma i tid till min engelska imorgon bitti. De ni. All lycka till till Victor och morgondagens prov. Puss.

it's not what it seems but it is

Jag glömde nog nämna att jag varit uppe hos mormor på sjukhuset idag också. Hon är piggare än piggast så man undrar vad hon gör där. Men de vill ha kvar henne för att ta lite tester och sånt. Se så allt funkar som det ska. Så morfar traskar runt hemma själv nu, vilket innebär att han måste diska. Något som är alldeles nytt för min morfar då det alltid varit mormor som skött det. En ny spännande kunskap för min 90-åriga morfar. Förresten ska jag börja hjälpa M&M med städningen eftersom mormor inte orkar lägga tid på sånt längre. Så nu kan man säga att jag har ett jobb, yey! Ett jobb där jag dessutom alltid kommer få bullar och kakor som är världs goda. Det blir väl löneförhandling inom kort, inte helt fel med lite extra cash varje vecka. Nejdå. Det susar fint i mina öron. Nu ska jag sova och drömma om New York. Godnatt!


soon I will disappear

Efter mycket om och men har jag äntligen lyckats logga in på bloggen. Så hej, här är jag. Har inte hunnit skriva så mycket i helgen. Jag har märkt att jag har svårt att hinna med att skriva på helgerna. Det finns så mycket annat som ska göras och som man vill hinna med. Jag skulle kunna beskriva hela min helg i detalj. Men jag tror jag kör en lite kortare variant. Både eftersom jag har läsare som inte pallar läsa för mycket och eftersom jag inte orkar rabbla upp allt själv heller. Finns risk att det blir lågnt ändå men jag ska försöka hålla det kort. Lördagen bjöd på fika med Louise hela eftermiddagen, Victor hela kvällen och natten. Victor började snarka innan jag hade somnat så jag blev sur att jag inte kunde sova pga honom så jag slog honom hårt utan att det hjälpte. Efter mycket om och men blev han rätt tyst och jag för trött för att inte kunna somna. Skönt. Söndagen bjöd på morgonmys, lång frukost. Sen stack vi hem till Victor där det var kalas för Emma som fyllde 17 i veckan. Trevligt kalas, trevliga människor och god tårta hade Emma och Mia bakat. Efter alla hade gått och Victor och jag hade tagit en mysig promenad i äckligt väder nere i småbåtshamnen körde Victor mig till Sarah där det blev god middag, glass, smoothie, snack och tv-tittande. Vi kollade även på The Perfect Man. Jag gillar den filmen. Den är bra. Fast inte lika bra som Sarah. Det var en mysig kväll. Mamma hämtade mig och väl hemma gick jag och la mig ganska fort. Idag har vi haft samlevnadsdag. Lugnt och skönt. Föreläsning, film och samtal. Vi såg Ciao Bella, sett den förut. Men jag tycker den är rätt bra. Faktiskt. Louise gillar den inte alls men vi kan ju inte tycka lika om allt. Det är i alla fall en väldigt lättsedd och lättsam film. Efter skolan var jag trött. Gick hem. Kollade i H&M katalogen och blev lite ledsen att jag inte får shoppa här hemma. Men när jag såg på min nedräkning att det endast var 13 dagar kvar till New York ändrade jag mig lite och insåg varför jag håller igen. Filmmännsika som jag är måste jag väl nämna att jag såg Sideways i helgen också, en film jag inte sett innan, tro det eller ej. Den var ganska seg och verkligen ingen vidare komedi som det skulle vara. Mer av ett drama. Men det var en bra handling och rätt bra prestation av skådespelarna. Funderar på att börja recensera alla filmer jag ser lite mer seriöst. Kan va kul att ha nån gång. Har i alla fall fått boken 1001 filmer du måste se innan du dör av mamma och har redan kommit en bit påväg. Önska mig lycka till. Vill dock inte se alla 1001 eftersom det finns väldigt många svartvita filmer, något som inte riktigt fallar mig i smaken. I alla fall om det är gamla filmer för Skenbart är i svartvitt och den gillar jag. Den är underhållande. Nej, nu ska jag lägga ner det här inlägget. Kommer kanske fler under kvällen. Nu ska jag leta fakta om Biogas och börja på min labbrapport men först blir det en timmes Anna Pihl och antagligen ett litet samtal med min älskling efter det. Brukar dock inte bli så korta samtal. Han är så bra på att prata. Men det gör mig inte så mycket. Antingen låter jag bli att lyssna eller så lyssnar jag snällt ändå. Gillar att han pratar. Det är sött. Och mycket är faktiskt kul att lyssna på. Han är underbar.

Puss!

I've been eating

Lugn och skön förmiddag. Gick upp hyfsat tidigt och har bara traskat runt i pjymas, ätit frukost, duschat och sånt skönt. Suttit på lettiska hemsidor för att komma fram till vilka spabehanlingar jag vill ha till vecka 14 i Riga också. Det blir aromatic treatment, hand massage och salt peeling for body på kolonna spa. Låter inte helt fel. Det ser jag fram emot. Nu börjar klockan närma sig halv tre vilket innebär att jag ska förflytta mig ner till stan för en fika med min vän Louise. Mycket trevligt. Senare ska jag träffa Victor och kanske lite annat kul folk. Vi får se vad som händer. Pratade med Victor innan och han lät sliten från igår, men han mådde bra och det är ju trots allt huvudsaken. Nej, ska välja en väska bara och sen hoppa på min cykel för att rulla ner mot stadens gator och torg. I alla fall till hallbergstrappor. Later!

you talk when your drunk like you're standing infront of a microphone

Idag trodde jag att jag skulle spy. På riktigt. Spy på mitt jävla provpapper och spy på de två sista frågorna på vårt svenskaprov om upplysningen. Det var nära att jag gjorde det också, men jag höll igen. Det var kallt i salen och efter att ha suttit i snart 2 timmar och skrivit 8 sidor om upplysningen, Volentair, Lilliputarna och Heloïse var jag inte speciellt pigg på att skriva mer. Men var tvungen. Vill man ha mvg så vill man. Får dock se hur det blir med den saken med mitt flummiga svar på fråga nitton. Mer då. Efter att ha suttit över mer än en timme på en fredag för att skriva ett prov var jag på allt annat än humör, detta ändrades dock lite när jag träffade solstrålarna Sarah och Kajsa nere på friskis. Dessa två filurer var dock väldigt trötta så jag fick träna större delen av tiden själv eftersom de lämnade gymmet tidigare. Ingen skada skedd. Jag koncertrerade mig istället på att träna ur all min spykänsla ur kroppen. Lyckades rätt bra. Efter träningen blev det snabb dusch och sen iväg till maxi med mamma och pappa. Vi köpte mat som jag bestämde, det blev mums! Vi lagade ihop och åt. Sen blev det Så Ska Det Låta och Robins. Jag gillar Robins, brukar aldrig se det på tv, utan på webb-tv i efterhand eftersom jag nästan aldrig är hemma på fredagkvällar. Hursomhelst idag är jag det, trotts finfina erbjudanden från olika håll. Skönt att bara vara hemma och umgås med familjen ibland. Eller familj och familj. Fortfarande tomt utan Henrik, han kommer hem om 86 dagar och jag längtar mer än mycket. Familjedagen idag ser jag lite som en uppvärming för kommande veckor. New York på påsklovet och spa-weekend i Riga veckan efter. Mycket family-qualitytime framöver. Ändå kul. Att veta att det bara är 16 dagar kvar till New York gör mig glad. Längtar otroligt mycket. Förresten kommer Janne kanske ner till påsk, det ska bli kul. Träffa honom lite. Kolla hur han trivs med sin iPhone. Står fortfarande i min beslutsångestfas. Jobbigt. Mormor är på sjukhus igen men är pigg som bara den. Hon är för bra. Hann med ett besök hos henne innan maxi på eftermiddagen också, gömde nämna det innan.. Imorgon ska jag leka med Louise på dagen och träffa Victor kanske m.fl. på kvällen? Nej nu ska jag nog gå och socialisera mig med familjen lite mer, eller bädda ner mig i min skönsköna säng och kolla på någon bra film, dock utan Victor som är ute och roar sig och super sig full. Det suger. Inte att han är ute och roar sig, inte att han super sig full. Det förstår jag. Det ska han. Det vill jag också. Men det suger att han inte är här och tar plats i min säng och pussar mig i mörkret. Äsch imorgon så. Vill nog ändå inte ha en lullig och pratandes Vigge brevid mig när jag är trött och vill sova. Även om han är hemskt gullig då också. Oj nu blev det mycket Victor. Förlåt men så är det. Jag är kär. Victor i mitt hjärta. Och Bright Eyes i mina lurar.

Pussva!

it's you that I'd die to defend

Klockan är tolv och jag är jättehungrig. Men jag kan inte gärna äta nu. Har lovat min kära pojkvän att jag ska luncha med honom, om 1 timme och 20 minuter slutar han vilket innebär att jag inte kommer få någonting i mig förens om typ 110 minuter eller nått. Hur snäll är då inte jag som väntar på honom va? Nog för snäll. Vilken bra flickvän jag är. Håhå. Ja lite faktiskt. Ska nog ändå ta mig nått litet och sova lite, då känner man inte hungern, det är bra. Han är faktiskt värd att vänta på, min Victor. Och jag gör det. För att jag älskar honom. Jag är bara hemskt dålig på att säga det. För att jag är konstig. Men när någonting betyder så mycket har jag svårt att i ord uttrycka vad jag känner. Jag brukar gråta istället. Så konstig är jag. Jag är nog för känslig. Jag kan säga att jag älskar en film, en låt, en maträtt, men jag tänker ofta efter varför jag sa det. Anledningen till att jag kan säga det är nog att det inte ligger tillräckligt nära min känslighet. Vissa saker betyder för mycket för att jag någonsin ska kunna uttrycka mig rätt. Vissa saker är förstarka och ligger för varmt om hjärtat. Visst vet jag att man behöver höra det. Men det viktigaste är väl ändå att man vet det. Att man känner det. Jag tror det. Jag ska bli bättre, försöka. Jag klarar av att skriva om det. Bara det är ett framsteg.

Och dom små, små orden är svåra ord
Och dom hårda orden är enkla ord

oooh aaah I like it!

Klockan är 1 minut i tio och jag sitter hemma. Försov mig imorse och var tvungen att duscha vilket resulterade i att jag blev 25 minuter sen till första lektionen. Trodde bara det var en kvart men det visade sig att vi börjar 08.55 på torsdagar och inte 09.05 som jag trodde. Hur som helst var inte Michelle där när jag kom, han hade samlevnad med ettorna vilket innebär att det endast satt 5 pers i klassrummet när jag kom. Vi jobbade lite. Jag räknade väl ungefär 3 tal eller nått och sen gick vi därifrån. Vi mötte Ahmed som sa att vi kunde gå till kemisalen och pricka av oss så fick vi jobba var vi ville. Det nappade vi direkt på och gick dit och fixade det. Detta är alltså anledningen till varför jag sitter hemma nu. Ungefär en kvarts lektion idag och denna utan lärare. Mer än skönt, perfekt skoldag! Så jag är nöjd. Jag är liksom så många andra i min omgivning extremt skoltrött och vill bara spy på allt som har med skolan att göra. Kanske är det det som gjort mig till den jag varit på sista tiden. Jag kommer aldrig i tid, jag har ingen respekt alls för att vi börjar en viss tid utan tar den tid jag behöver och kommer till skolan när jag vill. Ofta ganska nära utmärkt tid men ändå så långt ifrån. Jag borde ändra inställning. Vi har också kommit fram till att håla är skönt, det är nått vi tackar för numera. I ettan tyckte man håla var mest jobbigt och onödigt, nu är det mer en nödvälnlighet. Vi behöver det för att orka ännu en lektion. Att ha en hel lektion är också något som är väldigt slitsamt för oss andra års elever. Man måste helst sluta ett par minuter tidigare och att komma ett par minuter sent är faktiskt bara skönt. Sålänge ingen klagar är det lugnt. Dock är det värt att poientera att jag kommer i tid de flesta tisdagar och onsdagar, eftersom Roberto har pratat med mig om mina förseningar och Sven-Åke inte släpper in om man kommer 1 minut försent, då får man skolk och det ser inte fint ut i frånvaron. Senare blir det lunch med Victor men nu ska jag kolla Andra Avenyn och ta mig den där sovmorgonen jag ändå inte riktigt fick avnjuta fullt ut imorse. Plugga svenska blir det också. Adios!

I don't mind if you don't mind

Ligger just nu i min Sarahbabes sköna säng. Med en stor gosig hood och efter massa mums är det mer än bra. Kom hit vid halv sex, sen dess har vi hunnit snacka massamassa, loffat på maxi, lagat mumsig mat, ätit massa ostbågar och gjort smaskg smoothie, mums. Livet leker här på Västra Berga. Hunnit med att dansa runder ch skaka loss ordentligt har vi också gjort. Ligger här med Sarah vid min sida, vi kollar Grey's och har det allmänt supermys. Så som det brukar va. Så som det va så mycket oftare innan. Så som det ska va. Mer Ying och Yang, mer Helan och Halvan, mer Piff och Puff, mer Malin och Sarah. Sarah är en av mina absolut bästa vänner, sjukt glad att vi hittade varandra sådär direkt i januari förra året. Och i helgen hoppas vi på party. Som fan. Måste kolla vidare på Grey's nu. Spännande och se hur det går för Izzie och hennes möte med Torres i matsalen! Can't wait, gotta go!

Puss!

it ain't over til' it's over

Jag gillar Gossip Girl och Carolina Gynning är och förblir genomball. Ska lägga mig i sängen och plugga det sista på matten innan jag sjunker in i min skönhetssömn. Imorgon blir det tuff skoldag med läxförhör, liten inlämning och matteprov. Efter skolan blir det träning följt av middag och helkväll hos min saknade VB-babe Sarah. Grey's och sånt. Ska plugga också. På torsdag är det kort skoldag, lunch med Vigge och massa plugg till fredagens prov som gäller. Livet leker, kanske inte alltid. Imorgon hos Sarah är ändå det som lockar mest. Måste dra mig här ifrån. Godnatt!

you could see in his gloomy expression that..

Nu är jag klar med min översättning i engelska. Väldigt duktigt av mig, indeed. Nu är det bara massa matteplugg kvar. Får se hur det går, jag är trött och sen kommer Gossip Girl, Gynning och Brothers & Sisters i vägen. Oj redan tisdag igen, och redan 4 mars, inte klokt vad tiden går fort! Bra dag i skolan. Vi var duktiga och gjorde vår idrottsläxa på lunchrasten viket resulterade i att vi var slöa på FeB:n  vilket resulterade att jag låg och vilade på Louise vilket resulterade i att vi stack därifrån utan att ha gjort ett skit. Emelie, Louise och jag stack hem till mig och drak tea och käkade kanelbullar tills crimen/idrotten började. Jag och Emelie läser crim och Louise läser typ boll och ledarskap. Vi fick tillbaks våra prov idag. Fick VG, inte väldigt nöjd med bättre än alla andra resultat jag fick ta del av. Det är alltid lite kul. Har precis slukat i mig en morot och en massa golden nut mix, ska nog gå ner och ta mig en bit choklad, är ju rädd att jag tappade vikt på gymet igår. Skämt och sido. Jag är sjukt sugen, men kanske tvingar mig att motstå. Ska nog kolla ett avsnitt Andra Avenyn och alltså lämna Pang Prego för en stund. Saknar Sarah, ska ringa henne senare. Later.


this is for you

Det här inlägget är tillägnat Louise. Eftersom hon så gärna vill det och hon hotar med att inte kommentera om jag inte gör det. Skämt och sido. Sitter för tillfället med henne i luren på högtalare. Perfekt eftersom jag kan skriva inlägget om henne samtidigt då. Louise ligger just nu med en kopp tea i sin säng och ringde bara för att sura lite över vädret vi har fått. Snö den 3:e mars, vad fan är det? Vi är lika sura båda två och funderar skarpt på att bilda gang och slå ner vädergudarna. Såhär sköna samtal har Louise och jag såhär på kvällstid. Massa skvaller och uppdateringar om världsläget blir det klart också. Vi har också pratat om hur kul vi hade på engelskalektionen idag. Vi älskar SP2B när alla de sköna kommentarerna och skämten kommer upp, yeyeye! Med lite pang prego i högtalarna är allt på topp. Måste nog sova snart. Varsegod Louise, ett bättre inlägg kommer en annan dag. Bläddra nu inte i H&M-katalogen hela natten, du har ändå inte råd. Hihi. Snälla jag. Godnatt Louise och godnatt alla andra!

Tjing!

oh, you better believe it

Har precis duschat efter ett härligt genomkörarpass på friskis. Mams, jag gillar att träna! Man blir så mycket piggare, så mycket gladare och man orkar så mycket mer när man tränar. Härligt värre! Idag har jag hunnit med att vara i skolan också, stört mig som fan på min mentor som behöver seriös hjälp då han tror att han är jätterolig och att vi blir avundsjuka när han äter twix på ett hemskt äckligt sätt som får än att vilja spy. Jag skulle aldrig få för mig att sätta i mig en twix efter att ha sätt honom sätta i sig än. Dessutom är inte kroppsformen den mest smickrande. Han ser ut som ett päron. Och man ser honom nästan jämt med en twix. Så nu här efter lite eftertanke kommer jag nog aldrig mer äta twix. Kanske nångång i sommar när jag inte sett honom på väldigt länge. Kanskekanske att jag klarar att äta twix utan att tänka på honom då. Hur som helst var han bara störig, konstig och äcklig idag och det pallar jag inte. Nej, nu ska jag chilla på sängen ett tag samtidigt som jag skriver klart min engelskaöversättning och lyssnar på pang prego. Sen blir det mat. Mums. Later.

'cause with you I got it all

Kom hem från Victor för en stund sen. Bra kväll, kall promenad, god mat, gott godis och precis sådär mysigt som det altid är. Film blev det också. Bra film. Lost In Translation. Jag gillar den, den är lite konstig med ändå bra liksom. Scarlett Johansson är alltid lite sådär mystisk på ett fint sätt. Hon är fin, jag gillar henne, hon är liksom mystiskt vacker. Det vill jag också vara. För övrigt gick pluggandet alldeles utmärkt bra, fick riktigt ovanligt supermycket gjort. Hade kanske fått ännu mer om inte Vigge hade ringt och ville hitta på nått men det gjorde absolut ingenting, för jag hade redan fått så mycket gjort och ville mer än gärna träffa honom. Så så blev det. Nu sitter jag här och har precis läst klart alla inlägg på bloggkoll. Såg på min mobil att jag hade 3 missade samtal från dolt nummer. Antar att det är Louise. Vi får väl ta det imorgon i skolan. Kan knappast ringa henne nu. Såhär dags sover man. Så det ska jag också göra nu. Godnatt!

ask me about the time I smoked my Wacom pen

Sitter här med den nog godaste smootihen ever. Hallon-banan med perfekt mängd av allt. Halleluja. Är mer än nöjd. Ska plugga engelska nu. Fan vill hinna kolla film innan den ska lämnas också. Gash, gotta go. Later.


I went to college and all I got was herpes

Idag är jag duktigt. Jag pluggar massa och är allmänt jätteduktig. Är klar med min laborationsrapport och sitter nu och pysslar med lite annat smått och gått som måste göras. I veckan är det labben som ska in (klart), engelskaläxa (snart klar), matteprov och svenskaprov. Inte så farligt. Just nu sitter jag och laddar för fullt så det ska nog gå bra. Jag har tänkt och kommit fram till att jag ska börja plugga mer. Ganska kul när man väl är inne i det och har pang prego igång i bakgrunden. Ska nog göra klart engelskan, ta en fika och sedan slänga mig in i upplysningens tid inför svenskaprovet, eller så tar jag matten. Anyway, utvärdering om dagens pluggande kommer senare. Jag vet att ni längtar. Tjingeling!

I believe in memories, they look so pretty when I sleep

Mysig kväll, verkligen trevligt. Det blev tre-rätters och snacks med Emma, Stella, Kajsa och Sarah. Kul att träffas såhär igen, vi. Vi som faktiskt alltid var vi 5 ett tag. Ett tag där för ett tag sen. Blev lite som en slags reunion ändå. Vi har suttit och babblat gamla minnen osv osv i flera timmar. Det är kul. Det är så fruktansvärt kul att dra upp gamla historier om det ena och det andra. Tack tjejer för en jättetrevlig kväll! Tål att göras om, om och om igen. Ni betyder verkligen mycket för mig. God mat i goda vänners lag. Svårslaget. Undra var Louise har spenderat kvällen. Ska sova nu, får ta reda på det imorgon.

Adjos!

'cause without you I don't make sence

Mycket mysig kväll med Vigge igår med filmfilmfilm. As usual. This is England och 2 dagar i Paris blev det. Äntligen har jag fått se den omtalade "This is England" och jag gör nog inte annat än att håller med vad jag hört. en är verkligen bra. En fin liten historia om en pojke som får vänner, tvingas ta svåra beslut och är allmänt ball. En härlig film med en så där skön engelsk dialekt. Mums det gillar vi. 2 dagar i Paris gillade inte Victor alls. Vi såg inte klart hela men det vi såg tyckte jag faktiskt var bra. Jag gillade den. Men Victor tyckte de pratade alldeles för mycket. Ja, smaken är ju olika. Vi har alltid lika stort problem när vi ska hyra film då jag nästan alltid har sett alla som rekommenderas, kollar nog för mycket film.. Anyway, när vi släckt och sånt låg Vigge och snackade massa om allt möjligt vilket han har en otrolig förmåga att alltid göra. Jag ignorerade dock detta ganska grovt och somnade rätt snabbt. Imorse började Victor prata med mig halv 8, HALV 8!!! Hallå nej, då tänkte jag inte vara vaken så det dissade jag och somnade om till halv nio då han började snacka igen. Då sa jag till honom att han fick gå och äta eller nått och inte prata för jag ville sova. Vid halv tio kröp han upp till mig i sängen och pussade mig så jag vaknade, mihi, sen pallade även jag mig upp för att äta lite. Efter duschning och sånt begav vi oss ner till Dunkers och kollade på utställningen med Sally Mann. Väldigt fina foton och många speciella. Måste varit speciellt att växa upp med henne som mamma. Hur som helst, efter utställningen körde vi hem mammi sen velade vi oss ett tag och beslutade oss därefter för lunch på papi. Väldigt gott, gillar papi, fin och trevlig restaurang med glad och bra personal. Massa fina barnfamiljer där idag med massa söta barn som jag fick leenden och vinkar från. För övrigt har väldigt många lett och haft sig mot mig när vi åkt runt i bilen idag. Lite kul faktiskt. Trevligt liksom. Nu sitter jag här och ska snart iväg till Maxi för inköp till kvällens tre-rätters. Elitmiddag med tjejerna inbokat, mysigt! Har pratat med Louise om hennes gårdag också. Oh, jag gillar att höra sånt. Wawawa. Återstår och se hur denna kväll blir för henne. Spännande. Hetaste samtalsämnet just nu också. Typ. Även om det kunde låta så så var Victor inte så himla jobbig imorse trots allt. Supermysig kväll, natt, morgon, dag. Victor i mitt hjärta. Yes. Förresten vann Emma (Victors syster) både kvalet och sin semifinal i JSM, återstår att se hur det går i finalen klockan 8, spännande! Gotta go, min chafför kallar att vi måste åka nu.

Pussva!

RSS 2.0