do they know it's christmas?

JULLOV! Sjukt skönt, helt fantastiskt skönt faktiskt. Dock har det varit en rätt jobbig dag annars idag, började kl 9 i Lund så skulle ta tået vid 8.10, men självklart var det mycket försenat, kom till Lund ca 25 minuter försent men hann ändå precis till föreläsningen. Hade dubbla föreläsningar idag så slutade först kl 14. Tåget som skulle gå 14.22 blev försentat och jag kom till knutan en halvtimme senare än jag skulle. Jag ska skicka in klago och få frikort, yapps. Kall och trött kom jag hem och tog en mugg varm o'boy. Jag är forfarande väldigt trött men min älskling kommer och hämtar mig om ett tag (gillar inte att köra i snö, bilen bara sladdar!), sen ska vi hem till honom för att laga mat och mysa, sussar där ikväll också. Glöm inte bonde ikväll, det ska i alla fall jag se! Sen är det ju den där dokumentären Tiger Woods älskarinna talar ut. Det ska jag nog inte se, känns bara hemskt och tragiskt. Stackars, stackars Elin, att media bara matar på med massa skit, jag hoppas verkligen att hon lämnar Tiger, även om jag ser upp till honom som golfspelare...

Grattis till pappi som fyller år idag!

det är ett av skälen

Jag vill ha din ryggrad här
Fäst den i mig
Jag är alltid tryggast när
du är en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån...
Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå..

let me tell you about hard work

Måndag. Det har varit en lugn dag. Mest gjort ingenting. Har läst lite om hälsningscermonier, mikromakt och asocial pratsamhet, rätt intressant faktiskt. Var även och ställde in bandet på min nya klocka, så nu kan jag ha den på mig, bra ju! Skitnöjd är jag, den är megasnygg! Tränade imorse också förresten, skönt var det! Ikväll ska jag kolla på svenska hjältar galan, oh vad jag kommer gråta, den galan är den finaste! Vardagshjältar utan dess like, jag vill också vara en hjälte, vilken känsla att få hjälpa en annan människa så som hjältarna i galan gjort, oh så fina människor. Nu lyssnar jag på underbara dear mr.president med p!nk, hon är så bra, låten är så bra, mm.. snart är det middag. 

jag älskar min victor.

19!

Sådärja, då är jag från och med idag inne på mitt 19:e levnadsår och därmed mitt sista år som tonåring. Skönt, för jag känner mig inte som en tonåring längre, men det slutar man i för sig göra ganska fort. Det är väl när man är 13-15 som det både känns och märks som mest. Helgen har varit underbar, först vill jag tacka mina fina tjejer som kom och firade mig i fredags, jag hade verkligen superkul, ni gjorde min kväll! (och mamma som hjälpte mig med massa inför middagen). Jag fick väldigt fina presenter av tjejerna också bl.a. massa snygga trosor, shotglas, bubbel, lotter, supersköna tofflor (som jag slyttat in i), tea, body butter, mih blev megaglad för allt!
I lördags blev jag bjuden på brunch på tivvan av Emms, supermysigt, mumsigt och trevligt det också. Så kunde vi snacka om fredagen (eftersom hon var tvungen att jobba då) och allt annat!
Igår kväll var jag, mamma, pappa, Victor, hans syster Emma och deras mamma Mia på Perbacco, en (ganska) nyöppnad italiensk restaurang som ligger där Byblos låg innan, tydligen samma ägare om jag har hört rätt, konstigt att Byblos försvann, deras mat var gudomlig ju.. Åt i alla fall en himla god Spagetti Frutti Di Mare (en favorit!) och de andras såg också himla smarrigt ut! Efter maten gick vi till bion där vi så Luftslottet som sprängdes, sista filmen ur Millenium-triologin. Wow, så spännande den var! Riktigt bra tycker jag, och skönt att allt slutade bra. Noomi Rapace är så grym, alla skådisar i filmerna är grymma!
Imorse väcktes jag av sång och presenter på sängen, vigge var här också, såklart. Jag har fått superfina grejer, bl.a. en ny skidjacka, en triwa-klocka, smyckegrejer, lotions & shower gel, en skjorta, sovisskjorta, en huvudmassagegrej, vinglas, två tavlor, en cd-skiva, har säkert glömt nått nu, men är i alla fall super glad för alla fina presenter! Sedan imorse har jag mest pysslat med smyckegrejerna och tagit det lugnt. Victor, Mormor och Morfar kommer hit på middag senare, så ska en sväng till Maxi med mammi nu.

Tack för alla gratulationer som kommit under dagen från olika håll, alla är så himla gulliga!

ladies night

Fredag idag. Vaknade med my love och stack till Lund för föreläsning. Hemma igen ett tag efter ett. Nu har jag fixat lite här hemma och kollat på senaste Gossip avsnitten, spännande slut! Nu ska jag ta en powernap, sen blir det duschen, sen börja fixa. Tur att jag har Louise som kommer hit och hjälper mig med fix sen, hon är snäll hon! Ikväll ska jag nämligen ha födelsedagsmiddag så mina nämaste tjejkompisar kommer hit, ska bli riktigt kul och trevligt!


I'm a coocko

Har tagit det väldigt lugnt hela förmiddagen, borde kanske ha damsugit mitt rum men jag gör det lite senare istället. Nu ska jag till M&M, senare ska jag handla tills imorgon och fixa grejer. Får se om jag hinner/orkar åka till lund senare, beror på hur klar jag blir med allt. Better go..

it's a must

Puh, trött nu, speciellt i benen. Blev tidig uppstigning men långt ifrån så tidig som det hade blivit om jag sovit hemma, vilket är skönt. Stella kom till Lund vid tiotiden så då åkte vi till Nova för julklappsshopping! Hittade väl inte sådär jättemycket, men lite grejs som var bra! Sen blev det runtrunt i stan i Lund och sen äntligen hem. Men nu har jag ändå varit runt igen eftersom jag var med mamma på massa ärenden. Nu ska jag köra till Victor och pussas lite. Ikväll är det bonde och oskylidigt dömd, yaddå! Synd att Grey's är slut för säsongen.. That's it!


dagens bild blir från en förfest i Lund


YES!

Färdigtentad, YEEES! Så skönt nu är jag fri innan jul. Eller visst, lite föreläsningar har vi men inte mer. Nu har jag käkat tacos och firat med julmust, de ni! Imorgon blir det skola och sen blir det stan med Stellis, megamysigt! Ciao!

do you know what we're fighting for?

Jag brukar väldigt sällan stänga av min dator, den brukar alltid få stå i vänteläge, men för en gångs skull gjorde jag det. Direkt efter jag tryckt stäng av och inte kan återkalla komandot kommer jag så klart på att jag glömt kolla busstider, hur störigt? Nu har jag i alla fall gjort det så ska stänga av igen och hoppas att jag slipper starta om igen (inte för att det tar lång tid men det är irriterande).. Piggar upp min irritation med en bild från Lloret, lite sällskapsresan över det hela. Håll tummarna för mig när jag tentar idag!


good when good when bad

Sitter vid mitt skrivbord och pluggar det sista. Bra att göra det såhär på morgonkvisten innan tentan.. Ska packa en liten väska nu också. Tänkte nämligen sova hos Henrik i natt eftersom tentan varar till 19 (nej jag hoppas verkligen inte att jag behöver alla fem timmar men man vet inte) och så börjar jag kl 8 imorgon vilket om jag är i hbg innebär att jag måste ta tåget 07.10, det vill jag inte, så jag sover i Lund. Bra också om vi ska ut och käka med klassen idag vilket jag tror vi kanske ska. Imorgon kommer Stella till Lund för att shoppa julklappar med mig, mysigt!


lasse, malmö, baltiska hallen, 20 november, det var så fint!


memories

Wow, jag har tagit tag i nått som jag gör väldigt sällan. Ja, du vet ju hur jag är Louise. Jag lägger aldrig in bilder i datorn. Men nu har jag gjort det! Spännande vad man hittar på kameran, nu har jag lagt in bilder från våren, sommaren och hösten. Dvs bilder från costa, balen, semestern, tidiga höstfester i lund osv. Roligt att kolla igenom lite gamla bilder! Har dessutom lyckats konstatera att jag är sämst på att ta bilder. Alltså bilderna blir bra men jag fottar alldeles för lite. Många minnen som borde förlängts med foton men icke. Lite tråkigt, men ska försöka bättra mig. Lite smakprov på bilder kommer nedan.

 
på vasa en varm vårdag!

 
costa.....

 
......brava?

 
på minifärd runt i skåne med victor

 
var på söderstadion och såg hif krossa hammarby


sommarsemester i stockholm (bilden är tagen i trosa)

Sådärja!

shangri-laa

Puh jag är så trött på pluggandet! Men vill inte lägga ner, för det känns som att man aldrig kan lära sig för mycket.. Man blir liksom aldrig klar, fullärd.. Håller i alla fall på att testa min kunskap nu genom att se hurvida jag kan svaren på x-tentorna. Hittills går det bra. Det gick bra hos doktorn också, även om jag tycker det är obehagligt med sånt. Lagade förresten super mumsig lunch med my love innan också, och så fick jag lite pussar så jag blev nöjd och glad. Böckerna kallar! tjexhopp!


åh jersey, så många minnen!


sista rycket

Sitter uppe i allt pluggande. Sista rycket nu, tenta imogon. Känns ganska bra, men man vet ju aldrig! Snart kommer min älskling förbi, han har tentor nästa vecka så han chillar mest nu (eller pluggar mycket också såklart) men vi ska i alla fall käka lite lunch ihop innan jag återgår till pluggandet. Ska till doktorn sen också, mina öron som krånglar lite, som vanligt. Ciao!


damn I'm good

Vilken blogg restart jag har lyckats med idag, que? Nu är jag sjukt trött faktiskt. Tränade innan, sen middag, sen tv men dålig tv ledde till att jag pluggade lite till (hur duktig?). Nu ska jag läsa om the behavioral tradition i sängen. Somliga läser skönlitteratur innan de somnar, andra (läs mkva11) läser McQuail, Thompson, Bakardjieva och annan spännande litteratur. Det får en att somna in med en skön feel-good känla. Kanske. Inte. Men man känner sig rätt grym. Skulle för övrigt vilja ha min victor hos mig nu, finns inget bättre än en puss innan man somnar med varmt luft i nacken. G'night!

it's so cozy in here, why don't you join us?

Oh vilken julstämmning! Jag kom precis hem från jul på fredriksdal och det var verkligen supermysjulstämmning! Alldeles mörkt men upplyst av maschaller och belysning på träden. Massa fina små stånd och juligt i alla husen. Jag var inne i stallet och kände lukten av halm och häst, kändes superjuligt! Nu är jag genom kall, så ska ta och köra ett hårt träningspass så jag får upp värmen och sen ska jag ta en lång skön, varm dusch! Sen blir det myskläder i soffan resten av kvällen. Tar tag i plugget mer imorgon. Har i alla fall rätt bra koll nu, tror jag, hoppas jag. Later!

maybe baby

Jag har gått med på en sida som heter Gratisbio.se där man samlar poäng för att sedan få presentkort i olika affärer eller biobiljetter. Det kostar ingenting att gå med och det är ganska enkelt att samla in poäng, så för en student för mig kändes det som en kul och bra grej. Jag gick med först i förrgår så inte hunnit samla väldigt många poäng än, men det går framåt! Du borde också gå med! Klicka här för att registrera dig så hjälper vi varandra! Later!


my way back

JAG VET. Jag har varit jättedålig på bloggandet ett tag nu.. Det liksom bara blev så. Blev först en paus eftersom jag hade så mycket annat, sen när jag väl skulle skriva så funkade inte blogg.se som det skulle så funkade helt enkelt inte att skriva. Blev sur och tog en paus till. Nu är jag nog påväg tillbaks. Eller riktigt tillbaks är jag kanske inte förräns på onsdag eftersom jag har tenta på tisdag.. Är fullt uppe i tentapluggandet just nu, mycket men känns som jag börjar greppa grejerna, bara jag får g, vore så skönt att slippa omtenta i januari! Detta är i alla fall sist storgrejen innan jul, visst att vi har lite föreläsningar på den nya kursen men inte många och det är ju bara att lyssna och kladda ner lite på ett papper. Igår har jag en trevlig kväll hos Nathalie som fyllde år i veckan, eftersom jag skippade vinet och tog bilen är jag pigg och glad idag och kunde hjälpa de andra genom att köra dem till stan, kändes bra! Nu ska jag fortsätta plugga. Glider kanske in på bloggen lite senare igen, ciao!

RSS 2.0