today is a good day!

Bra dag idag! Rakt igenom faktisk. Var i skolan mellan halv nio och kvart över elva och skrev klart årsredovisningen, inlämnad och klar nu, sjukt skönt! Var hemma på lunch för att äta och skypa med vigge. Mysigt värre! Härligt att höra hans röst. Det gjorde mig lite lugnare, saknar honom så mycket hela tiden nu!! Gick därefter tillbaks till skolan en sväng för att gå igenom redovisningen jag ska ha imorgon med Emlie. Kom hem igen strax före två, då bar det av på tur med mammi. Jag körde alla sträckor så har fått mycket övningskörning idag! Först hämtade vi min balklänning nere på stan, såå fin! Jättenöjd och längtar till balen mycketmycket nu! Sen drog vi vidare till Ängelholm och kollade på nya järnklubbor till mig, fastnade för ett par cobra som jag nu önskar mig i studentpresent. Riktigt härliga att slå med. Lite roligt var också att jag trodde jag skulle ha herr klubbor grafit senior som är de "lättaste" herrklubborna men det visade sig att med min svinghastighet och styrka ska jag ha regular, alltså helt vanliga herr grafitklubbor, samma klubbtyp som min pappa har. Tyckte det var lite coolt, hihi, visar att jag blivit mycket starkare också, like it! Efter edins körde jjag oss vidare till Höganäs där vi köpte varsitt par skor och kollade på heminredning, love it! Vill ha allt! Men alla designade saker jag vill ha är rätt dyra, jobbigt! Hur ska jag någonsin kunna flytta hemifrån? Säg inte att jag ska köpa annat. Jag vill ha design, det ska va snyggt! Efter Höganäs åkte vi och handlade och sen hem. Full men rolig dag! Åt god grillad lax som vi köpte i höganäs till mat och glass med jordgubbar till efterrätt, hur somrigt får det bli? Att det är så varmt att man nu mera går i shorts och t-shirt och ju heller inte helt fel. Tjatjatja!

malin hjärta victor

Aj, jag saknar Victor. Imorgon ska jag prata med honom, vare sig han vill eller inte. Nu ska jag sova. Gonatt!

malin hjärta victor

Aj, jag saknar Victor. Imorgon ska jag prata med honom, vare sig han vill eller inte. Nu ska jag sova. Gonatt!

hello sunshine, come into my life

Kom hem från stan för en stund sen, traskat runder där hela eftermiddagen i trevligt sällskap av Louise och Sarah, Stella en stund också, men det blev lite yrt. Vi hittade tillslut vad vi letade efter och det blev mycket bra. Satt och myste på grand's uteservering ett tag också, goda mackor och en latte i solen är verkligen vårkänsla och superhärligt! Nu har jag precis tagit en skön dusch och börjat plugga. Tänkte försöka skriva klart projektrapporten idag, så jag har en sak till att kryssa på min lista med "things to do".. Blev lite sur för en stund sen eftersom mamma inte hann åka och hämta balklänningen som ÄNTLIGEN har kommit!!! Så nu får jag vänt tills imorgon, sug det. Imorgon är vi lediga, men ska skriva årsredovisning hela dagen... Sen ska jag prova balklänningen!! (förhoppningsvis sitter den fortfarande lika perfekt så jag får ta hem den!!) Och sen ska jag övningsköra till Ängelholm för att kolla på nya järnklubbor, nicenice! Annars kan jag bara säga att jag saknar Victor så jag vet inte vad. Jag är så jälva trött på att vänta. Punkt slut.

and today was a day just like any other

Idag har jag: gått i skolan massa, skrivit affärsplan, övningskört massa, tränat, druckit tea och saknat Victor massa. Så var min dag. Nu är jag helt slut. Trött som jag vet inte vad. Sova ska jag.

monday

Marknadsföring, igen. Nästan som en liten tradition att blogga vid den här tiden på måndagar. Segt som vanligt. Nu ska vi göra en en sjuk marknadsplan i praktiken, kill me! Vill inte mer! vecka 20 är dödens vecka... OH! Idag ska jag övningsköra, runtrunt och kolla på solstolar med mammi, ska träna också och träna. Tänkte jogga idag, i det härliga vädret! Nog för nu. Saknar min älskling!


plans for the week

Har faktiskt lite planerat inför veckan.
Måndag: skola, träna, övningsköra o kolla på solsängar till trädgården (måste ju utnyttja det underbara vädret!!)
Tisdag: skola, träna?, plugga, ska kolla med stella om hon kan ses
Onsdag: skola, studentmöte, övningsköra till ängelholm för att kolla på nya järnklubbor på edins
Torsdag: skola, träna?, grillning hos Sandra, 20-årsfirande hos Niclas innan utgång
Fredag: 1 maj = ledigt! Sjukt skönt! Men ska städa hos M&M

Ganska lugnt med plugg i veckan men har en del jag ska förbereda inför kommande veckor. Bland annat så ska årsredovisningen in på onsdag och vi måste bestämma oss för om vi ska trycka fler böcker.. Nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag krypa ner i min sköna säng och sova så gott. Hade så gärna haft min älskling här. viggelove


parlaparla

Har precis ätit en super mumsig egenkomponerad glasstrut! Nu är det parlamentet, återkommer med veckoplanerna sedan! Later!

sing to me

Vilken härlig helg! Igår började dagen på bästa sätt, nämligen med frukost med familjen och därefter ett telefonsamtal med min älskling. Vi hade 16 månadersdag igår, jag och Victor, ih, tänk vad tiden går, det har varit fina 16 månader även om jag inte träffat honom de senaste 2,5... Att det var vår dag igår innebär också att det endast var en månad kvar tills han kommer hem, idag alltså mindre än en månad, can't wait!! Hur som helst så fortsatte gårdagen bra med att jag fick superfina rosor med bud, skickade från min älskling, har aldrig sett så fina rosor, och så var det ett kort, jättefint skrivit där också. Victor är en riktig romantiker, thih, like it! Efter lunch åkte mammi, pappi och jag upp till landet, pappa körde en bit sen körde jag resten, gick super! Uppe på landet fixade vi med att gjuta betongplintar som ska vara grund till det nya trädecket som ska byggas där uppe, kommer nog bli finfint! Åt god mat och några smaskiga chokladbitar under kvällen. Somnade sedan som en stock! Vaknade imorse och åt god frukost, så mysigt att göra det på landet! Sen körde jag oss hem till stan för att packa om bilen med golfgrejerna. Ut på vasa för att spela 18 hål var det som gällde. Första rundan i år för min del. Första slaget var utslaget på ettan och det gick kanon! Hade riktigt bra långspel idag, dock förstörde mitt närspel en hel del, men ska nog kunna jobba upp det under sommaren. Vigge i sommar blir det mer golf! Efter golfen körde jag hem oss, nu har jag precis tagit en skön dusch och konstaterat att jag blivit solbränd idag. Kort summering av en härlig helg! Mycket sol, natur, friluftsliv och övningskörning, riktigt härligt! Snart mat, ska bli så gott!

much better

Man skulle kunna säga att jag återuppstått! Känner mig inte alls som samma människa jämfört med imorse, skönt för det var pain! Första gången jag var bakfull faktiskt, det var inte kul! Varför ska jag också kunna bli bakis? Jag har ju klarat mig så många gånger förut!! Blö. Kanske var det mixen av alla drycker, amaretto, vodka, sourz, vin (vet inte vad mer...) är kanske ingen toppenblandning i olika drinkar. Men goda drinkar var det, speciellt på dahlbergs! På eftermiddagen har jag hämtat mig cykel och tvättat den. Suttit lite i trädgården och myst också. Så fint väder! Ska bli mysigt att åka till landet imorgon, men innan dess ska jag prata i tele med min älskling (iih lovely!!) och så ska jag ner en sväng på twilfit med mammi, sista dagen de har 20 % så ska shoppa upp mig på lite fler nya underkläder nu till våren o sommaren tänkte jag, aldrig fel! Har ätit grillat och årets första rabarberpaj idag också! Mums! Nu är allt bra. Och nu börjar Berg flyttar in. Tjingeling!

'cause a bottle of vodka's still lodged in my head

Aj mitt huvud, kan jag väl säga. Orkar inte skriva mer. Men jag hade galet kul igår, så tack alla! Nu ska jag plugga i trädgården.. Ehm?

tralala lilla molntuss, kom hit så ska du få en puss!

Torsdagar är rätt bra skoldagar, för det innebär bara två lektioner, skönt! Städade hos M&M efter skolan, gick bra och fick cash som vanligt, vilket är bra! Åkte till maxi med mamma och handlade mat, åkte även förbi skopunkten(!!), brukar nämligen gå in där typ max 1 gång om året, hur som helt hittade jag två par skor, och ett par av dem var high heels, inte så höga som lollipop & co brukar ha men tillräckligt för att jags ka känna mig som längst i världen, haha. Vill faktiskt också kunna ha high heels även om jag är lång redan från början!! Pratade med Vigge innan, lite jobbigt för jag saknar honom så det gör ont. Så för att glömma mina bekymmer om den fruktansvärda saknaden och för att fira att det endast är 50 dagar (om man kan säga endast när man pluggar ihjäl sig varje dag?!) kvar till studenten så blir det utgång ikväll. Tivvan är det som kallar och det kommer nog bli great! Tror det, känns så. Ska till Emma O innan, med Lolli, sen drar vi ner till stan, ska möta upp Emms där, yey! Nu ska jag hjälpa mamma att laga mat, mums, sen blire glass i strut till efterrätt! Jajajajdå, köpte daimglass och strutar, så I'm makin' my own, mumma! Ses i dimman!

in my dreams

Nu ska jag sova men eftersom jag inte har my love right here ska jag träffa honom i mina drömmar, vad fint det ska bli. Miih! Börjar inte förrän halv tio imorgon, skönt! G'natti!


complications on the heart

Såhär mysigt hade jag bäddat igår kväll med en liten ynka hopp om att min älskling skulle komma och krypa ner med mig. Men det enda jag fick var sällskap av hans kudde. Kudden med blå stjärna, det är min pojkvän, som ni ser är han en riktigt mjukis, hihi. Det är i alla fall så nära min pojkvän det kan bli nu när han är long gone down under.

säng

Ska koka tea nu tror jag, eller snart, ska nog ha det framför grey's, kollade på grey's innan idag också, ett enda avsnitt med sammanfattning av hela säsong 1 + 2, det var riktigt bra, man fick liksom se om alla smaskiga grejer igen. Allt från bråken till härliga kärleksmoment, det var fint. Nej, tv:n kallar. Victor, jag älskar dig!

lovelypuffpuff

Tralalalala, har tränat idag. Skönt som tusan! Har pluggat allt tills imorgon också, brabra! Nu ska jag kolla på du är vad du äter, med en kopp tea och kardemummaskorpor med mörk choklad i, deee ni! Skriver kanske ett litet inlägg senare, gosh jag saknar my love!

viggeviggepuss

Hello! Idag är det tisdag men känns mer som torsdag, eller jag önskar. Den här veckan tar kol på mig. Dock gick provet bättre än förväntat idag, eller känsla säger så i alla fall. Muntliga nationella imorgon och jag vet knappt vad jag ska säga. Jag orkar inte. Är sjukt trött nu och har ont i magen. Sov dåligt i natt också. Skolan gör mig svag! Kommer inte hinna träna idag heller, oooh! Sur nu, igen. Vill äta chokladglass framför dh ikväll. Fast jag vill inte bli tjock. Pratade med Victor innan, puss på vigge, han är det bästa som finns, looove! <3


the heart has reasons

Istället för att plugga sitter jag och kollar på saker som jag kan önska mig i studentpresent. Är inne på smycken nu och det är sjukt vad mycket fint det finns, jag vill ju ha allt! (eller nej, mycket är fult också men ni fattar vad jag menar..) Har hittat ett norskt märke, björn, som gör sjukt fina hängen med små söta medelanden på, super fina!


björn

I've got so many worries I'm afraid my head will explode

Marknadsföringen tar kol på mig. Jag gick på lektionen idag och fick ont i huvet som jag sean haft resten av dagen så jag inte orkat plugga så mycket som jag unde ha gjort och nu känns det som att det kommer gå så dåligt, så nu mår jag dåligt över det. Marknadsföring är helt enkelt inge bra för mitt välmående, snarare tvärtom. Det får mig att må riktigt dåligt. Blö. Nu ska jag ta en apelsin och kolla på packat & klart. Pallar inte mer.

Vill bara pussas med vigge, är det för mycket begärt?

I guess so...

headache

Blö nu har denna syrelösa luft gjort att jag fått ont i huvet också, suger sådär lagom, och jag har en lektion till idag. Nu får jag vara negativ! Jag vill ha chokladglass.

oxygen

Sitter på marknadsföringen nu, favoritämnet (hahah?)... Lyssnar på en redovisning.. Hopplöst påhitt att ha redovisnigar i datasal, alla håller på med annat, ingen lyssnar. Blev lite sur för en stund sen när Emma ringde och bl.a. berättade att det är arbetsmarknadsdag för blivande gymnasieekonomer i malmö idag vilket innebär att jag borde ha varit där och inte sitta i denna syrelösa datasal. Imorgon har vi prov i marknadsföring, vilket suger. Har inte hunnit plugga mycket alls. Så efter skolan blir det pluggpluggplugg, ska dessutom skriva klart mitt tal tills på onsdag, och skicka in mitt PM som hittills bara finns i mitt block. Vill träna idag också. Hårdträning i fyra veckor nu innan Costa, jappjapp!

... och så kom polly

... och så kom Polly visas till min stora glädje på trean klockan 21 idag. Det är en sån där härligt lättsam film som passar utmärkt en söndagkväll med en kopp tea. Så äre!

he's my candy cane

Tja! Jappjapp, söndag it is och jag har varit lagom duktig idag. Eller egentligen inte nu när jag tänker efter, crap. Men igår var jag duktig så jag lever på det. Men värt att nämna är att jag pluggat lite. Så filosofin är på god väg, debattartikeln är klar och just nu pysslar jag med mitt PM till svenskan. Det var svårare än jag trodde att komma på nått vettigt att snacka om, det är det fortfarande, men jag hoppas att det lossnar snart, för jag vill ha det inskickat idag. Har dock inte rört marknadsföringen vilket suger eftersom vi har fett prov i det på tisdag, jag vill inte!!! Nej nog om skola, kollade lite på film idag också, slutet på million dollar baby, sorgligt, men bra film! Sen kollade jag resten av tio orsaker att hata dig som jag började titta på igår. Också bra film, sett den förut. Lättsam men oväntat fint och romantiskt slut, like it! Var ute på promenix med mammi innan också, åt årets första solera, berry berry, riktigt mumsig! Som solero brukar vara. Blev förresten på bra humör redan imorse då jag snackade med Victor, min älskling, han som får mig att hålla huvudet ovanför ytan och inte sjunka ner. Jag är så himla glad att jag har min Victor, min fina pojkvän. Jag är verkligen lyckligt lottad. Jag är också glad att jag slipper all skit som händer i the love mess out there. Så idag är jag bara glad och nöjd. För jag var duktig igår och för att jag haft min fina pojkvän i snart 16 månader!


I want you right here, right now!

Nu är jag rätt trött. Men har gjort vadjag planerat idag och haft en trevlig kväll med Stella och Niclas, även fast de tvingade migg att kolla på en obehaglig skräckfilm. Men jag är rätt van vid att de gör så. Och jag ställer upp på att kolla om de vill det, men jag tror mest det är för att de gillar när jag är så himla rädd och skriker till då & då. Nu ska jag sova. Mer städ och plugg imorgon, yey! (emh??)

JAG VILL ATT VICTOR SKA KOMMA HIT NU, FÖR JAG PALLAR INTE SAKNA HONOM SÅ JÄKLA MYCKET HELA TIDEN, JAG BLIR ALLDELES KNÄPP. KAN HAN INTE BARA KOMMA HEM SÅ JAG KAN FÅ VARA MED HONOM EN STUND SÅ KAN HAN ÅKA TILLBAKS & STANNA ETT TAG TILL OM HAN NU VILL DET. OOOH, KOM HIT OCH SOV MED MIG ÄLSKLING, JAG BEHÖVER DIN NÄRHET!!!!!1

ville bara få ur mig det. även om han ska få njuta av sin resa fullt ut. förlåt baby. var tvungen.
gonatt!

saturday

Lördag. Bra att jag översätter för er som kanske inte kopplade rubriken, eller hur? Hööh.. Idag är en sån här typisk plugg & städ dag för min del, som en söndag liksom, fast lördag.. Eftersom jag vet att jag kommer behöva fortsätta imorgon också.. Blö.. Men nu innan lunch ska jag en sväng till väla, PC city har utförsäljning, så där kanske jag kan hitta nått kul, annars tänkte jag köpa mig ett par nya höga vita converse, nu när det är vår och allt. De gamla looks like hell. De har ju varit med på det ena och det andra och fått otaliga öl över sig och fötter tramade på. De går helt enkelt inte att återställa, så då får det bli nya. Igår kväll saknade jag min älskling så jag vet inte vad. Blö.. Just nu håller pappa på och städa min toalett och dusch, yees! Jag hatar själv att städa sånt (läs: städa överhuvudtaget!) så det är skönt att han gör det. Nu blir det body lotion, sen på tur. Ska kolla med Nicke också vad han ville när han ringde mig i natt, jag sooov!

Later!

jag tänker alltid på dig i april

Sådärja, nu har jag hunnit märka att jag faktiskt är tillbaks på hemmaplan i skolans värld och inte längre ligger på en solstol i 35 grader och stekande solsken. Rätt trist. Men positivt att det är såpass fint väder här hemma ändå, bara sisådär 20 grader kallare ju? ... Skolan var ändå rätt soft idag, 2 lektioner + mentorssamtal, det gick bra. Sen jag kom hem (från skolan) så har jag skrivit och skickat in psykologin och håller nu på med lite annat smått och gott plugg. Yeey? Har debatt i NK imorgon så måste förbereda mig inför det också! Har även gjort en ny lista med "things to do" i skolan de kommande veckorna, eller nja, snarare veckan och det ser inte jättekul ut kan jag ju medela, kunde vi inte gjort allt det här i tvåan typ, så hade det varit klart nu? .. Positivt idag har också varit att jag skypade med viggebaby innan, miih så mysigt. Saknat hans röst som bara den nu när jag varit borta! Oh, min älskling, vill bara ha dig här nununu!

P.S. Har faktiskt blivit ovanligt brun! (för att vara jag) Schysst liksom :)))

home sweet home

Hemma från Egypt nu. Har haft en sjukt härlig vecka, men skriver mer om det imorgon, ska sova nu. Skola imorgon och jag är tröööttt! Gonatti!

egypt baby

People, klockan är halv elva, ska upp strax före fem imorgon och jag är långt ifrån färdigpackad, planering?? Hur som helst så drar jag till Egypt nu, närmare bestämt Sharm el Sheikh och har det barabara bra! Ses om en vecka eller så, ciao!


oh, put your arms around me

Oh vad härligt det är med lov! Måndag idag och här sitter jag i pjymas, lovely! Gick upp vid 9 för att träna men så bestämde jag mig för att jag inte ska träna förän ikväll, jag kände att jag bara ville sitta i soffan och ha lite tid för mig själv innan jag ska plugga för att sen äta lunch hos mormor och morfar. Ska städa hos dem idag också, sen ska jag träffa Sarah, ska bli kul! Vi tänkte ta en promenix nere i hamnen och sätta oss på nått fik eller nått, härligt! Finfint väder idag också. Adios!


sleep tight

Something new är hittills en väldigt bra film och gott tea har jag fått avnjuta! Om mindre än en timme får jag höra min älsklings röst, can't wait! Imorgon blir det städning, pluggning och träff med Sarah, ska bli mysigt! Bloggar inte mer idag så - Nattinatti!

something new

Har precis ätit en mumsig middag. Laddar nu över det underbara albumet colonia med a camp till touchen, måste ju ha med lite nya härliga låtar till Egypt! Om 8 minuter är det parlamentet, bra söndagsunderhållning. Klockan 21 blir det tea och Something new på trean. Nån gång vid elva tiden ska jag skypa med min älskling, vi lyckades tillslut komma fram till en tid vi kunde skypa båda två. Oh vad jag längtar efter att höra hans röst igen, men ändåinte i närheten av så mycket som jag längtar efter att få pussas och kramas och mysa och skratta med honom hur mycket som helst! Oh min baby!

choc choc chip

Var tvungen att ta en paus i pluggandet, men det blev inte gossip girl utan film. Nämligen Charlie and the chocolate factory, till film åt jag Häagen Dazs Choc Choc Chip, hur passande var inte det? Och nödvänligt, för filmen gör verkligen att man blir sugen på choklad! Ska plugga ett tag till nu, sen ska jag nog gå en runda, behöver lite luft och vädret är ju lovely trots att det var lite grått i morse. Later!

close your eyes and I'll kiss you

Pluggpluggplugg. Känns som jag kan gräva ner mig själv i det. Nån som sa lov? Jomenvisst va. Verkligen när jag sitter här och sliter. Har i alla fall lyckats slutför två av mina punkter på min lista med grejer att göra. Ett par till som bör göras innan egypt och ett par som ska göras i egypt. Jaja, ska i alla fall njuta som tusan i Egypten, ska träna massa, sola, bada, snorkla, äta gott och må bra. Så blir kanske pluggningen lite roligare också. Nej nu ska jag ta mig lite lunch, mums! xoxo

(ska nog ta en paus med gossip sen, om det nya avsnittet kommit nu?!)

what's the use in being a millionaire if I can't have you

Stått och gjort en fruktsallad i köket ett tag nu, till underbara a camp i högtalarna, så härliga låtar på deras album colonia som mammi köpte i veckan. Fick också reda på att vi ska dricka champange innan maten, men jag fick inte veta varför? .. Som ni förstår är jag nu väldigt nyfiken. Fast tanken slog mig nu att det kanske är för att fira Henrik i förskott, men jag vet inte, hum.. Blir grillat idag förresten, säsongspremiär, how lovely! Grillat är ju bara för mumsigt och får mig att tänka på sommaren och härliga sommar kvällar med vänner och familj. Nu blev jag nostalgisk och tänkte på Gotland med Victor i somras, åh vad det var mysigt! Om jag kunde skulle jag packa med mig Victor ner till Egypt, men då måste jag ju hämta hem honom från down under först, så jag hinner nog inte, men tanke på allt jag ska göra innan jag åker, synd ju!

vigge, my love!

nobody sleeps when I'm awake

Kvällen på the tivoli igår var så bra. The Sounds är verkligen helt amazing och alltid lika grymma live! De spelade en hel del av deras nya låtar, de var kanon, ska absolut köpa plattan så fort den kommer ut, 2 juni tror jag Maja sa att den skulle släppas. Självklart en del gamla godingar också, så det var bara bra! Eftersom Stella och jag pressade oss fram så vi stog med bara "en rad" framför oss så bev det en hel del pressning och vi blev precis som alla andra super varma och lökiga, mysigt! Haha, nej men det gjorde inte så mycket, det ger mer känsla liksom! Hursomhelst var kvällen grym!
Idag har jag bara gjort vad jag själv har känt för, så jag har kunnat känna att det är lov!! Gick upp vid kvart i tio, kollade lite på tv, åt frukost, körde ett träningspass, kollade på Flubber, slipade en stol i trädgården som jag ska måla så småningom också. Ja det var väl ungefär vad jag gjort hittills. Så härligt väder idag! Stog och slipade i bara t-shirt och jeans, hela 23 grader på termometern i solen, inte illa! Kollade vädret för de tre första dagarna i egypt också, sisådär runt 30 grader och strålande sol varje dag, skönt! Ikväll kommer mormor och morfar på middag, blir trevligt! Annars ska jag bara ta det lugnt i soffan framför nått lättsamt tv-program, robinson kanske?.. Later!

I got a fifty million dollar contract coming my way

Sitter på nkn och förbereder inför debatten vi ska ha efter påsk. Oj nu fick vi sluta, härligt! Nu har jag påsklov! Ska möta Stellis nu. Äta lite lunch och sen ringa min älskling. The Sounds ikväll, can't wait! Later!

we're not living in america

Puuh, hemma efter ännu en lång dag som är långt ifrån över. Varit nere på H55 för mässa hela dagen, eller ja, kom hem för en halvtimme sen. Gick ganska bra idag, sålde 8 böcker vilket innebär att vi nu täckt våra utgifter och bara går plus, härligt! Har precis mumsat i mig lite mellis och ska nu ta tag i matten. Prov imorgon, suck.. Får väl stå ut med det för vid  halv ett imorgon får jag loooov! Och på kvällen blir det The Sounds, lovely! Ska snackis med Victor imorgon också, en hel vecka sen sist så det ska bli härligt att få höra hans röst igen. Can't wait! Ska träna lite senare som paus från matten också.. Ska bli skönt!

long gone before daylight

Muumms, Har precis ätit en supergod fajita. Och jag är klar med ca 36 kokböcker tills imorgon, det får räcka. Nu blir det halvåtta hos mig med fruktsallad och en klick Häagen Dazs choc choc chip, mumma! Tycker nog faktiskt bättre om Häagen Dazs än Ben & Jerry's. Oj klockan är halv! Better go!


and I miss you love

Sitter på "kontoret" nu igen. Ännu en fullspäckad dag! Har haft nationellt prov i svenska i 5 timmar. Började nio, lunchpaus, sen vidare till kvart över två. Skönt att ha det avklarat, tror det gick ganska bra. Gabriella brukar gilla det jag skriver, hon brukar säga att jag är väldigt bra i skrift, hoppas läraren som ska rätta våra prov tycker det också. Efter provet och lite utskrifter bar det av ner till H55 för förberedelser inför mässan imorgon. Vi har satt upp vår monter. Blev ganska snyggt och enkelt. Vi kom fram till pris på kokboken och att vi inte ska bjuda på nått. Efter vi fixat klart gick Emelie och jag en sväng på stan och sen begav jag mig hemmåt med en brownie från seven heaven i väskan. Har precis avnjutit den, muumma! Nu sitter jag här och sätter ihop böcker så vi garanterat har så det räcker. Ciao!

RSS 2.0